Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bugün tam bir ay oluyor ...ya şimdi hamile olabilirsin desem heveslendirecem seni o yüzden bişey diyemiyorumki canım bir dr a gitsen

çok büyük süpriz olur hiç aklımda öyle bi ihtimal yok bir iki gün daha bekliyim gidicem doktora acele etmek istemiyorum çünkü çok sık doktora gitmek işte problem yaratıyo

kedersizim ben iyiyim canım sen nasılsın bakimm...inşallah ipek bize güzel bir süpriz yapar... ben düşük yaptığım ay hamile kaldığımdada ilk gün kahverengi leke görmüştüm ve ondan sonra hastalanmaıştım.. doktor yerleşme kanaması olabilir dedi.. ve gerçektende öyleydi.. inşallah ipeğinde öyledir..

pozitif arkadaşlarım benim canlarım inşallah siz haklı çıkarsınız

arkadaşlar günaydın hepinize...tüm güzellikler sizlerle olun...

ipek canım sen nasılsın...inşallah hamiledirsin...bellimi olur...rabbimin mucizeleri çok....

evde hiç test yaptınmı...yada en garantisi kanda baktırmak...sen bilirsin ama varmı yokmu şüphesi içinde olana kadar ver kan testi 3 saat sonra öğren herşeyi...varmı yakında yaptıra bileceğin bir yer...

inşallah hamiledirsin canım 2010 sırayla hamile olarak girelim kızlar....
aman da amn ne güzel olur....

ipekciğim sen geçen aymı aşılama olmuştun...belki o ay kullandığın ilaçların etkisiyle kalmış olabilirsin...çünkü vücuttan atılmıyormuş kıullandığımız ilaçlar...

KIZLAR ıNŞALLAH BURASI HEPıMıZE UĞUR GETıRıR...ıNANIYORUM BURDA HEP YÜREĞı TEMıZ ıNSANLAR VAR ...

iyiyim canım sen nasılsın ben hamile olduğumu sanmıyorum kist veya başka bi rahatsızlıkmı var acaba onu kafama takıyorum

önceleri hiç böyle olurmuydu...mesela ben her zaman en son adetimin tarihinde 2,3 gün önce olurum..yani bilirim vaktini...

bak dün arnavutlu nededi belirti aramayın kızlar demedimi...onun için rahat ol belki hamiledirsin...

burasının uğurunu görmeye başladık inşallah devamıda gelicek aşılamdan sonra duru mesela kendiliğinden hamile kalmıştı ama ben hiç ihtimal vermiyorum kendime çünkü dediğim gibi yumurtlamayla ilgili bi belirtim olmamıştı akıntım falan yoktu

hiç böyle olmazdı sadece aşılama sonrası olmuştu

canım belki sen fark etmemiştirsin akıntıyı...onun için hep güzel düşün ki güzel olsun...

kızlar ben şimdi sizden ayrılmak zorundayım sizlerle konuşmak güzel ama evi temizlemeliyim...kaç gündür süpürge açamadım...onun için sonra görüşürüz...

ipekciğim yada eczaneden bir test al yap evde ..hadi canım güzel haberlerini bekliyorum ..şimdi kapatıyorum pc yi açtığımda güzel haberler duymak istiyorum...

kolay gelsin sana canım ben biraz beklemekten yanayım şimdi test falan yapıp heveslenmek istemiyorum

canımm belirtilere takılma... bende son 3 ay hiç yumurtlamıyorum demiştim.. topicte.. hatta ozaman sanırım arnavutgüzelimi biri açıklama yapmıştı heray yumurtlayacaksın diye bişey yok diye... ama doktoruma danıştığımda bazen yumurtladığını hissedemezsin demişti..bak aşılamadan 1-2 ay sonra kendiliğinden hamile kalan çok insan var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…