allah allah neden öyle olduki şimdi adet sancıların varmı peki??
peki adet tarihin dünmüydü
geçen ay aşılama sonrası 16 sında oldum ona göre olursa eğer olmam gerekiyo
bugün tam bir ay oluyor ...ya şimdi hamile olabilirsin desem heveslendirecem seni o yüzden bişey diyemiyorumki canım bir dr a gitsen
tamam canım sen bilirsin ...inşallah düşündüğüm gibidir :Saruboceq: :Saruboceq:
düşündüğün gibi değildir o şaşırdı düzenini ondan böyle oldu
kedersizim ben iyiyim canım sen nasılsın bakimm...inşallah ipek bize güzel bir süpriz yapar... ben düşük yaptığım ay hamile kaldığımdada ilk gün kahverengi leke görmüştüm ve ondan sonra hastalanmaıştım.. doktor yerleşme kanaması olabilir dedi.. ve gerçektende öyleydi.. inşallah ipeğinde öyledir..
arkadaşlar günaydın hepinize...tüm güzellikler sizlerle olun...
ipek canım sen nasılsın...inşallah hamiledirsin...bellimi olur...rabbimin mucizeleri çok....
evde hiç test yaptınmı...yada en garantisi kanda baktırmak...sen bilirsin ama varmı yokmu şüphesi içinde olana kadar ver kan testi 3 saat sonra öğren herşeyi...varmı yakında yaptıra bileceğin bir yer...
inşallah hamiledirsin canım 2010 sırayla hamile olarak girelim kızlar....
aman da amn ne güzel olur....
ipekciğim sen geçen aymı aşılama olmuştun...belki o ay kullandığın ilaçların etkisiyle kalmış olabilirsin...çünkü vücuttan atılmıyormuş kıullandığımız ilaçlar...
KIZLAR İNŞALLAH BURASI HEPİMİZE UĞUR GETİRİR...İNANIYORUM BURDA HEP YÜREĞİ TEMİZ İNSANLAR VAR ...
önceleri hiç böyle olurmuydu...mesela ben her zaman en son adetimin tarihinde 2,3 gün önce olurum..yani bilirim vaktini...
bak dün arnavutlu nededi belirti aramayın kızlar demedimi...onun için rahat ol belki hamiledirsin...
canım belki sen fark etmemiştirsin akıntıyı...onun için hep güzel düşün ki güzel olsun...
kızlar ben şimdi sizden ayrılmak zorundayım sizlerle konuşmak güzel ama evi temizlemeliyim...kaç gündür süpürge açamadım...onun için sonra görüşürüz...
ipekciğim yada eczaneden bir test al yap evde ..hadi canım güzel haberlerini bekliyorum ..şimdi kapatıyorum pc yi açtığımda güzel haberler duymak istiyorum...
burasının uğurunu görmeye başladık inşallah devamıda gelicek aşılamdan sonra duru mesela kendiliğinden hamile kalmıştı ama ben hiç ihtimal vermiyorum kendime çünkü dediğim gibi yumurtlamayla ilgili bi belirtim olmamıştı akıntım falan yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?