canımm belirtilere takılma... bende son 3 ay hiç yumurtlamıyorum demiştim.. topicte.. hatta ozaman sanırım arnavutgüzelimi biri açıklama yapmıştı heray yumurtlayacaksın diye bişey yok diye... ama doktoruma danıştığımda bazen yumurtladığını hissedemezsin demişti..bak aşılamadan 1-2 ay sonra kendiliğinden hamile kalan çok insan var...
işlerimi bitirdim geldim:hulya:
hamarat hatun rahat rahat oturursun şimdi ne güzel
sevdacım ne yalan söyliyim heveslenmeye başladım bile sen nasılsın
yumoşlar baskı yapmaya başladımı
sevdam nasılsın canım miden nasıl acıktınmı yine:))
inşallahh canımmm benimmm 3.sırayı bakarsın sen alırsın :lepi:
ben iyiyim kızlar ama göbişim acıyo artık dün 3 iğne baya ağır geldi elimi dokunamıyom göbeğime :umursamaz: valla ben hep açımm kedersiizm delikafadulden masamda ekmek var şuan çekmecelerim dolu :roflol: ama hala midemi oyuyolar sanki :gitme: bulantı halsizlik ağrı acı yapıyo ama katlancaz başka çare yok canım senağlama
sen yaptınmı börekten bakimmm delikafadulden bende bayılırım valla o dediğine gerçi hiç yapmadım hep hazır yedim naniknanik
yumurtluyorsun ondan kaydirigubbakcemile5bu arada tiksinmezseniz birşey sorucam ilk defa oldu öyle bende.Dün tuvalete çıktım beyaz yapışkanlı uzayan şeyler sarktı alt tarafımdan acaba dedim yumurtalarımmı eriyo :kedi: normal mi acaba bu böyle kızlar sadece bir seferlik oldu
bu arada tiksinmezseniz birşey sorucam ilk defa oldu öyle bende.Dün tuvalete çıktım beyaz yapışkanlı uzayan şeyler sarktı alt tarafımdan acaba dedim yumurtalarımmı eriyo :kedi: normal mi acaba bu böyle kızlar sadece bir seferlik oldu
canım dur hele daha şimdiden iştahın açıksa transferden sonra ne yapacaksın sen benim her 2 tedavimde de transferden sonra ilaçların etkşisiyle herhalde ,baya bir açılmıştı iştahım habire yiyip duruyordum :hulya:
dün yaptım böreği ama çok tuzlu olmuştu delikafadulden
canım dur hele daha şimdiden iştahın açıksa transferden sonra ne yapacaksın sen benim her 2 tedavimde de transferden sonra ilaçların etkşisiyle herhalde ,baya bir açılmıştı iştahım habire yiyip duruyordum :hulya:
arkadaşlar bniem transferimin 8. günü ilk günden beri miğdem bulanıyor. ben ilaçlara verdim. sizde iştah diyrosunnuz ben anlamadım. zorla yemek yiyorum oda gün boyunca bir bardak süt bir parça ekmek başkada bi şey yiyemiyorum. :uhm:
yumurtluyorsun ondan kaydirigubbakcemile5
ilaçların etkisi yumurtaların fazlalığından olabilir canım pek bi bilgim yok ama doktoruna yarın söyle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?