Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bekleyelim görelim o zman sizin düşündüğünüz gibi olmasını çok istiyorum

selamm kızlar nasılsınızzz
ipeğimmmmm vallaaa bunu hayıra yoralımm da güzel haberler getirsin bize opuyorumnanaktan heveslendirmek istemiyom ama bugün bekle yarın sabah kendin bir test yap eğer olmazsan 1 ayı geçmişsin canım hiç olmazsa için rahatlar bizde rahatlarız ama bana varmış gibi geliyo inşallah :Saruboceq: çoğu hamilelik seninki gibi oluyo hatta durununda öyle olmuştu :lepi:

sizler nasılsınız kızlarr

sevdacım ne yalan söyliyim heveslenmeye başladım bile sen nasılsın
yumoşlar baskı yapmaya başladımı

inşallahh canımmm benimmm 3.sırayı bakarsın sen alırsın :lepi:

sevdam nasılsın canım miden nasıl acıktınmı yine:))

ben iyiyim kızlar ama göbişim acıyo artık dün 3 iğne baya ağır geldi elimi dokunamıyom göbeğime :umursamaz: valla ben hep açımm kedersiizm delikafadulden masamda ekmek var şuan çekmecelerim dolu :roflol: ama hala midemi oyuyolar sanki :gitme: bulantı halsizlik ağrı acı yapıyo ama katlancaz başka çare yok canım senağlama
sen yaptınmı börekten bakimmm delikafadulden bende bayılırım valla o dediğine gerçi hiç yapmadım hep hazır yedim naniknanik

bu arada tiksinmezseniz birşey sorucam ilk defa oldu öyle bende.Dün tuvalete çıktım beyaz yapışkanlı uzayan şeyler sarktı alt tarafımdan acaba dedim yumurtalarımmı eriyo :kedi: normal mi acaba bu böyle kızlar sadece bir seferlik oldu

canım dur hele daha şimdiden iştahın açıksa transferden sonra ne yapacaksın sen benim her 2 tedavimde de transferden sonra ilaçların etkşisiyle herhalde ,baya bir açılmıştı iştahım habire yiyip duruyordum :hulya:
dün yaptım böreği ama çok tuzlu olmuştu delikafadulden

yumurtluyorsun ondan kaydirigubbakcemile5

ilaçların etkisi yumurtaların fazlalığından olabilir canım pek bi bilgim yok ama doktoruna yarın söyle bence

arkadaşlar bniem transferimin 8. günü ilk günden beri miğdem bulanıyor. ben ilaçlara verdim. sizde iştah diyrosunnuz ben anlamadım. zorla yemek yiyorum oda gün boyunca bir bardak süt bir parça ekmek başkada bi şey yiyemiyorum. :uhm:

kızlar günaydın bugun işe çok zor geldim... hava kap kara uyuyakalmışım 9 da uyandım gerisini siz düşünün ...
antalya yıkılıyo bugun fırtına yagmur ....okullar falan tatilmiş..

ipekçim inşallah güzel haberlerini alırız canım

ayyy deseneee gelsinn kilolarr :bbo: off napalım bebişleirmiz gelsinde önemli değil kiloda acıda valla Şeniz hepsinin çaresi varda anne baba olamamanın yok :gitme:
demek tuzlu oldu haaa sırnaşık şey olsun yinede güzeldir valla elerine sağlık canım hamarat arkadaşım benim :hulya:

benim hiç gözüm kalmamıştı aslında böreklerde neden tuzlu olmuşki

siblim emek uyuyakaldın bebişin uyumak istemiştir
demek antalya da fırtına var aman dikkatli olun canım

canım transferin hayırlı olsun allah emeklerini boş bırakmasın inşallah ..canım benim 2 defa tüpbebek tedavsi oldu ikiside negatif sonuçlandı ..herkeste aynı olacak diye bişey yok... hem benim iştahım açıktı sonucum negatifti senin tam tersi inşallah pozitif olur ..allah yüzünü güldürsün arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…