Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım keşke hamilelerin evinde olabilme ,mkanı olsa

günaydın canım ..burdada hava aynı kapkara burasıda.. nerdeyse lambayı yakacam :))
benim hiç gözüm kalmamıştı aslında böreklerde neden tuzlu olmuşki
yok canım senin gözün kalmamıştı ben çok isteksiz yaptığım içindibenneyaptımki

canım keşke hamilelerin evinde olabilme ,mkanı olsa

off sormaaa yaaa şu çalışma derdi yaşam derdi yüzünden ne anneliğimizi tadabilicez ne hamilelik dönemlerini kaydirigubbakcemile sinir oluyorum yaaa kara kara düşünüyorum hamile kalıpta doğurunca 2 aylık bebeği nasıl bırakıpta işe başlansın ne yapıcaz bilmiyorum işyerimde çok iyi yardım ediyolar biliyosunuz bırakıpta gitmekte istemiyorum onları yasakkelime hepimize şöyle sayısaldan para ve ya miras kalsada paşalar gibi bebişlerimizi yetiştirsek turkbayragi

sirenas canım hayırlı olsun transferin inşallah güzel sonuçlar alırsın ve bebişine kavuşursun en kısa zamanda

transferin hayırlı olsun inşallah olumlu sonucu alırsın bu belirtiler herhalde herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyo daha öncede bir sürü arkadaşta oldu böyle farklı farklılıklar sakın moralini bozma

bizim durumuz yok yine iki gündür ...ne çok iş yapıyor evde bu kadın iki canlı haliyle

keşke kamu personeli olsaydık alırdık ücretsiz izin iş kaygımız olmadan emzirme dönemini evde geçirirdik

bizim durumuz yok yine iki gündür ...ne çok iş yapıyor evde bu kadın iki canlı haliyle

çok az zamanı kaldı evin temizliği bebek odasının yerleşmesi eksiklerin alınması
eşyaların yıkanıp ütülenmesi ancak yetişir bide karnın burnunda olunca haliyle yardım edende olsa hızlı olmak biraz olur

allah yardımcısı olsun gerçkten tek olunca zor oluyor ... yokmuydu acaba bacısı veya görümcesi bu aralar gelseler yanına iyi olur

bilmiyorumki yakınında varmı birileri Allaha şükür ben yakınım anneme 300 metre aramız var bilerek yakına geldim valla sositososito hem moralmen birilerinin yanında olması iyi olur

--------------------------------------------------------------------------------

Temel sabah uçağı ile Paris' e gidiyor. İşlerini tamamlayıp
akşam uçağı ile İstanbul'a dönmek istemekte... Aksilik uçağı
kaçırır.
Saat 23.30'de lüks bir otelin yolunu tutar. Odasına çıkıp uyur.
Sabah yedide resepsiyona gidip hesabını sorar. Eline bir fatura
uzatırlar. Temel şaşırır:

-Lan bir başımızı koyduk ve kalktık 400 Euro...olur mu? der.

-Ama efendim hizmetlerimiz var.

Temel faturaya bakar T.K.P 100 Euro
-T.K.P ne?
-Tenis kortlarını kullanma parası Ben kullanmadım ki? Der Temel

-Kullansaydınız efendim 6 tane kortumuz var der

Temel yine bakar
H.K.P 150 Euro*

-Bu ne?
-Havuzu kullanma parası

-Kullanmadım ki? Der Temel.

Resepsiyon memuru gayet sakin bir şekilde

-Kullansaydınız 3 tane havuzumuz var 2 tanesi olimpik.

Temel çok sinirlenir ve hemen bir kalem ister. Faturanın altına
aynen şunu yazar. T.S.P 500 Euro ve resepsiyon memuruna uzatır.

-Ver bakalım 100 Euro. Sizin de bana 500 Euro borcunuz var, der
Temel. Resepsiyon memuru şaşırır.
-T.S.P ne oluyor?

-Temel'i s..me parası.
Aman efendim olur mu öyle şey estagfirullah der resepsiyon memuru.

-S.. seydiniz kardeşim bütün gece müsaittim .........
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…