.merhabalar arkadaşlar bende yeni geldim.allah isteyen herkeze bebiş nasip etsin.bende bu ay klomene başladım şimdi bitti.doktor 5 yumurtanın çok iyi geliştiğini söyledi ama şanzımızı bidahaki ay deneyelim dedi.hiç bir şey anlamadım çatlatma iğnesi vurcaktı vurmadı üstelikte yumurtaların yok olması için ilaç yazdı.bunun nedenini anlayan bi arkadaş varsa lütfen cvp yazsın..acillllll nolur bekleyemiyorum artık
merhabalar arkadaşlar bende yeni geldim.allah isteyen herkeze bebiş nasip etsin.bende bu ay klomene başladım şimdi bitti.doktor 5 yumurtanın çok iyi geliştiğini söyledi ama şanzımızı bidahaki ay deneyelim dedi.hiç bir şey anlamadım çatlatma iğnesi vurcaktı vurmadı üstelikte yumurtaların yok olması için ilaç yazdı.bunun nedenini anlayan bi arkadaş varsa lütfen cvp yazsın..acillllll nolur bekleyemiyorum artık
merhabalar arkadaşlar bende yeni geldim.allah isteyen herkeze bebiş nasip etsin.bende bu ay klomene başladım şimdi bitti.doktor 5 yumurtanın çok iyi geliştiğini söyledi ama şanzımızı bidahaki ay deneyelim dedi.hiç bir şey anlamadım çatlatma iğnesi vurcaktı vurmadı üstelikte yumurtaların yok olması için ilaç yazdı.bunun nedenini anlayan bi arkadaş varsa lütfen cvp yazsın..acillllll nolur bekleyemiyorum artık
merhaba canım ..yumurtlamamı yoksa aşılama tedavisimi görüyordun ...şimdi diyecemki yumurtaların iyi gelişmediği için dr iptal etti ama zaten sana yumurtaların iyi geliştiğini söylemiş .. yani başka bir sorun var galiba keşke doktoruna sorsaydın canım
yumurtlama tedavisi görüyorum aslında hiç bir sorunum çıkmamıştı ama doktor klomene başlattı.doktoro sordum ama geçerli bir yanıt alamadım12 yaşında bir çocuk bir kadına tecavüz etmekten yarğılanıyormuş. Üstelik çocuğun avukatı da bayanmış. Mahkemede bayan avukat, çocuğun pipisini dışarı çıkarıp eline almış ve sallayarak;:hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
- ''Hakim bey, bu çocuk bu ufacık pipisiyle bu kadına nasıl tecavüz edebilir?''...
Tam bu sırada çocuk avukatın kulağına eğilerek fısıldamış;
- ''Avukat hanım biraz daha sallarsanız davayı kaybedicez!''...
evet yaaaaaaaaa kızlar değişik konulardanda muhabbet edelim...sürekli çoçuk konuştuğumuzdan gündüz inanmazsınız rüyama bile giriyor...sabaha kadar çoçuk gör...gündüz çoçuk düşün artık kafayı yiyecem...bu sefer çoçuk olacak dengesi kaybetmiş bir anne amnnnnnnn allah korusun...kafamçokkarıştı
yumurtlama tedavisi görüyorum aslında hiç bir sorunum çıkmamıştı ama doktor klomene başlattı.doktoro sordum ama geçerli bir yanıt alamadım5 yumurtaya çatlatma iğnesi yaparsam 5iz olur taşıyamazsın dedi.neden ama ve böyle bir şey gerçekten var mı bilemedim.internette 5 yumurtası gelişen kadınlar yazmış doktorları onlara çatlatma iğnesi yapmış bana niye yapmadı ki??bu arada ilgilendiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?