Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Küçük afacan, mutfakta yemek pişiren annesinin yanına koştu:
- "Anne, anne bakıcım yatağında yabancı bir adamla yatıyor. Hem de çırılçıplak."
Deme oğlum, feci bir şey bu!
Çocuk kahkahayı bastı:
- "Kandırdım seni anne. O adam yabancı değil, babam!"​

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

12 yaşında bir çocuk bir kadına tecavüz etmekten yarğılanıyormuş. Üstelik çocuğun avukatı da bayanmış. Mahkemede bayan avukat, çocuğun pipisini dışarı çıkarıp eline almış ve sallayarak;
- ''Hakim bey, bu çocuk bu ufacık pipisiyle bu kadına nasıl tecavüz edebilir?''...
Tam bu sırada çocuk avukatın kulağına eğilerek fısıldamış;
- ''Avukat hanım biraz daha sallarsanız davayı kaybedicez!''...​
:hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

merhabalar arkadaşlar bende yeni geldim.allah isteyen herkeze bebiş nasip etsin.bende bu ay klomene başladım şimdi bitti.doktor 5 yumurtanın çok iyi geliştiğini söyledi ama şanzımızı bidahaki ay deneyelim dedi.hiç bir şey anlamadım çatlatma iğnesi vurcaktı vurmadı üstelikte yumurtaların yok olması için ilaç yazdı.bunun nedenini anlayan bi arkadaş varsa lütfen cvp yazsın..acillllll nolur bekleyemiyorum artık

mafoldumben .

hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın doktorunun uygulaması
bana çok tuhaf geldi hem iyi olduğunu söyleyip hemde yok etmek istemesi enterasan
nedenini açıkça sor bence

merhaba canım ..yumurtlamamı yoksa aşılama tedavisimi görüyordun ...şimdi diyecemki yumurtaların iyi gelişmediği için dr iptal etti ama zaten sana yumurtaların iyi geliştiğini söylemiş .. yani başka bir sorun var galiba keşke doktoruna sorsaydın canım

kızlar ben geldimmmmmmmmmmm valla evimi pırıl pırıl yaptım şimdi birde yorgunluk çayı tamam...ama yanlız tadı çıkmıyor...kızlar buyrun gelin beraber içelim iki dedikodu yaparız..zemuszemus

kız dünür alemsin valla ...nerden buldun bu fıkraları..neyse biraz havamız değişmiş oldu..

klomens öncelikle hoş geldin..neden iptal etti doktorun anlamadım ...demekki var bir bildiği rahat ol...bende anlamadım yumurtaları niye yok ediyor...vursun bir çatlatma iğnesi ondan sonra sizde eşinle gün aşırı ilişkiye girersiniz bellimi olur kendiliğinden olur....

ben senin yerinde olsaydım sorunun ne olduğunu öğrenirdim neden yumurtaları yok etmeye
çalıştığını açıklatırdım doktorun açıklamasına göre verdiği ilacı kullanıp kullanmamaya karar verirdim eğer hiç bi sorun yok çatlatma iğnesi olmasanda oluşan yumurtalarla şansınızı deneyebilirsiniz iğne olmadan oluşan yumurtalarla doğal yoldan hamilelik olabiliyo

ne yapıyım dünür hep çocuk muhabeti olacak değil ya değiştireyim dedim havayı:hulya:

ipekk canım sen bilirsin yarına kadar bekle...ozaman...

sevdalinko en iyisini yapmışsın boş ver ....hiç olmazsa tam uykunu alarak uyanmışsındır bebeğinle...birgünden birşey olmaz....

evet yaaaaaaaaa kızlar değişik konulardanda muhabbet edelim...sürekli çoçuk konuştuğumuzdan gündüz inanmazsınız rüyama bile giriyor...sabaha kadar çoçuk gör...gündüz çoçuk düşün artık kafayı yiyecem...bu sefer çoçuk olacak dengesi kaybetmiş bir anne amnnnnnnn allah korusun...kafamçokkarıştı

yumurtlama tedavisi görüyorum aslında hiç bir sorunum çıkmamıştı ama doktor klomene başlattı.doktoro sordum ama geçerli bir yanıt alamadım 5 yumurtaya çatlatma iğnesi yaparsam 5iz olur taşıyamazsın dedi.neden ama ve böyle bir şey gerçekten var mı bilemedim.internette 5 yumurtası gelişen kadınlar yazmış doktorları onlara çatlatma iğnesi yapmış bana niye yapmadı ki??bu arada ilgilendiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım :)))

klomens biraz önce de yazdım çoğul gebelik olasılığı ise tek neden kullanma bence verdiği ilacı
oluşan yumurtalarla gün aşırı ilişkiye girerek deneyin bellim,i olur tutar belki

başka konularada girelim tabi kafamız dağılır

valla yanılmamışım ben ,senin doktorunda sorun varmışşakkıdı niye ozaman klomen vermişki sana o ilaç yumurtlamayı sağlayan ilaç... bence sana verdiği ilacı kullanma hani yumurtaları eritmek için başka bir doktora görün derim ..

haklısın arkadaşım bende öyle yapmayı planlıyorum ama eşime söylemiycem o doktoru dinlememizi söylüyor.biraz olsun umut verdin kalbime çok mutlu oldum inan.

klomans doktorunun önerisine doğrusu çok şaşırdım... bence sen o ilaçları kullanma... mademki yumurtaların güzel oluşmuş sende kendi imkanlarınla çatlamasını sağlat.. havuç suyu iç yumurtaların çatlamasını sağlıyormuş.. sonrada doktorunu değiş...

manisada yaşıyorum ve burada gerçekten iyi doktor bulmak çok zor ama,üstelik gittiğimiz doktor manisada tanınmış birisi.herkes çok iyi olduğunu söylüyor valla ne yapacağımı şaşırdım artık (

antalyada fırtına çok kötü olmuş sibelcim dikkat et kendine eve giderken mümkünse
öğleden sonraya kalmadan git evine canım öğleden sonra fırtına artacak diyo öğlen haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…