manisada yaşıyorum ve burada gerçekten iyi doktor bulmak çok zor ama,üstelik gittiğimiz doktor manisada tanınmış birisi.herkes çok iyi olduğunu söylüyor valla ne yapacağımı şaşırdım artık(
ben senin yerinde olsam yine giderim doktoruma ve ben bu tedaviyi iptal etmek istemiyorum derdim..ne malum belki gelecek ay takrar verecek klomeni ve yine aynı sayıda yumurtan olacak veya daha fazla yinemi iptal edecek .. sen bilirsin ama iyi düşün canım
evet yaa dediğin gibi yapacağım eşimede söyliyim şidi gidiyim doktora ne olduğunu dönünce haber veririm
hadi bakalım güzle haberlerle dön aramıza:lepi:
kızlar geniş aileyi izliyomusunuz ben dün mürselle nazanın hastane sahnesinde çok duygulandım
kızlar geniş aileyi izliyomusunuz ben dün mürselle nazanın hastane sahnesinde çok duygulandım
yok canım hiç izlemedim :sm_confused: yaprak dökümü ve aşk ı memnu favori dizilerimşakkıdı
aslında çok komik bir dizi ama bu çift yeni evli bebekleri olmuyo diye gittiler kadında
sorun varmış durumumuz aynı olduğu için benim musluklar açıldı aşkı memnu yaprak dökümü ve hanımın çiftliğinide izliyorum
pazartesi kapalı çarşı
salı geniş aile
çarş. yaprak dökümü
perş. aşkı memnu
cuma denk gelirsem hanımın çiftliği
cumartesi denk gelirsem kavak yelleri
pazar çok güzel hareketler :roflol:
elektrikler gitti burda kızlar yeni geldi bende şimdi girdim
ipeğim ben izliyom geniş aileyi bende duygulandım canım zaten bu aralar çok hassaslaştım :kedi:
klomens bencede ilacı kullanma iyice öğren nedenini pek geçerli bir neden değil çünkü bu
bende geçen cumartesi akşamı sinan çetinin sunduğu bir programn var hayat sineması diye belki programın içeriğini biliyorsunuzdur.. ayrılma noktasına gelen eşler orda sorunlarını anlatıyor ..geçen gecenin çifti 14 senelik evli ve çocukları olmuyor kadının eşi kendini sorumlu tutuyor sorun onda olduğu için ayrılmak istiyor neyse bunlar 14 yıl boyunca yaşadıkları çocuk özlemini anlatınca benimde musluklar açıldı :gitme:
bütün günlerin dolu dolu.... naniknanik
bende geçen cumartesi akşamı sinan çetinin sunduğu bir programn var hayat sineması diye belki programın içeriğini biliyorsunuzdur.. ayrılma noktasına gelen eşler orda sorunlarını anlatıyor ..geçen gecenin çifti 14 senelik evli ve çocukları olmuyor kadının eşi kendini sorumlu tutuyor sorun onda olduğu için ayrılmak istiyor neyse bunlar 14 yıl boyunca yaşadıkları çocuk özlemini anlatınca benimde musluklar açıldı :gitme:
sevdam senin yarışman ne oldu canım aramadılarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?