Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşimle arada izliyoruz o yarışmayı ama ödülün ne olduğunu anlamadık gitti kaydirigubbakcemile3

dur bir fıkrada ben yazayımda gülelim...

hoca kadınlara vaaz verir kadınlardan birisi sorar- hocam doktorla birlikte olursam cezası kaç yıl
-5 yıl demiş hoca
ardından başka bir kadın-peki hocam avukatla birlikte olursam
-3 yıl demiş hoca
ardın dan başka birisi
-hocam hocayla yatarsak kaç yıl
hoca gülmüş
-seni gidi seni cennete mi gitmek istiyosun

eşimle arada izliyoruz o yarışmayı ama ödülün ne olduğunu anlamadık gitti kaydirigubbakcemile3

canım o gün en yüksek puanı alırsan yarı finale kalıyon oda hafta sonu yapılıyo.Sonra ondanda birinci olursan finale kalıyosun finalde de en iyi sen olursan bildiğin puan kadar para alıyosun yani beşbin altıbin yedibin sana bağlı sırnaşık şey ben böyle biliyom canım

canım şimdi gidiyoum doktora eşimi bekliyorum ilaçları kullanmak istemediğimi söyleyeceğim.bakalım doktor bey ne diyeek???

:roflol: :roflol: ben bunu biliyodummm çapkın hocaaa delikafadulden

vay uyanık hoca vayy:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ohooo biraz zor ozaman kaç yerden geçmek gerekiyor parayı kapmak için kaydirigubbakcemile3

çok komiksiniz kızlar

aynen öyle valla kolay değil gidipte rezil oluyomuşum birşey bilemiyomuşum :roflol: :roflol: şaka bi yana tv önünde baya iyiyim ama orada ne olur bilmem a.s
sorular çok zor değil aslında ama sunucuda çok yardımcı oluyor.. allah var sunucu dünya ahiret abim olsun çok yakışıklı yaff:kedi:

ipekk canım sen bilirsin yarına kadar bekle...ozaman...

sevdalinko en iyisini yapmışsın boş ver ....hiç olmazsa tam uykunu alarak uyanmışsındır bebeğinle...birgünden birşey olmaz....

evet ya iyi oldu valla süpepr dinlenmiş uyandım allahdan bişey diyen olmadı malüm hava şartları dedim

antalyada fırtına çok kötü olmuş sibelcim dikkat et kendine eve giderken mümkünse
öğleden sonraya kalmadan git evine canım öğleden sonra fırtına artacak diyo öğlen haberleri

hadi ya bak duymamıştım ama şimdi patronum dedi sen 1-2 saat erken çık dedi ...agır vasıtasın dedi çok dalgacı bu adam ya:))))))))))

aman dikkat et canım patronun dediği gibi erken çık ozamankaydirigubbakcemile5

evet canım öle yapıcam bende dışardaki sesden baya korktum açıkcası...

bugun arnavut güzeli hiç ugramadı ya

kızlar ben kaçıyorum eşim ne zaman pcden kalkmayı düşünüyorsun diyip duruyor hadi görüşürüz sonra byy

madem patrondan izin çıktı fazla takılma iki saat önce kaç sen adam haklı ağır vasıtasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…