canım başvuramadımklava: gönderdiğim mail adresi hatalı yanıtı aldım kanal1 sitesinde de yazmıyo mail adresi bende yarışmayı izleyince sonunu unutuyom onlarda kapatırken altta veriyo mail adresini bir türlü karşılaşamadım :1closedeyes:
ayyy 14 yıl öylemii Rabbim bizi bu kadar sınama ne olur evlatlarımızı hayırlı şekilde ver en yakın zamanda :Saruboceq: :Saruboceq:
amin canım
eşimle arada izliyoruz o yarışmayı ama ödülün ne olduğunu anlamadık gitti kaydirigubbakcemile3
canım şimdi gidiyoum doktora eşimi bekliyorum ilaçları kullanmak istemediğimi söyleyeceğim.bakalım doktor bey ne diyeek???elektrikler gitti burda kızlar yeni geldi bende şimdi girdim
ipeğim ben izliyom geniş aileyi bende duygulandım canım zaten bu aralar çok hassaslaştım :kedi:
klomens bencede ilacı kullanma iyice öğren nedenini pek geçerli bir neden değil çünkü bu
dur bir fıkrada ben yazayımda gülelim...
hoca kadınlara vaaz verir kadınlardan birisi sorar- hocam doktorla birlikte olursam cezası kaç yıl
-5 yıl demiş hoca
ardından başka bir kadın-peki hocam avukatla birlikte olursam
-3 yıl demiş hoca
ardın dan başka birisi
-hocam hocayla yatarsak kaç yıl
hoca gülmüş
-seni gidi seni cennete mi gitmek istiyosun
hoca kadınlara vaaz verir kadınlardan birisi sorar- hocam doktorla birlikte olursam cezası kaç yıl
-5 yıl demiş hoca
-3 yıl demiş hoca
ardın dan başka birisi
hoca gülmüş
canım o gün en yüksek puanı alırsan yarı finale kalıyon oda hafta sonu yapılıyo.Sonra ondanda birinci olursan finale kalıyosun finalde de en iyi sen olursan bildiğin puan kadar para alıyosun yani beşbin altıbin yedibin sana bağlı sırnaşık şey ben böyle biliyom canım
-5 yıl demiş hoca
-3 yıl demiş hoca
ardın dan başka birisi
hoca gülmüş
ohooo biraz zor ozaman kaç yerden geçmek gerekiyor parayı kapmak için kaydirigubbakcemile3
sorular çok zor değil aslında ama sunucuda çok yardımcı oluyor.. allah var sunucu dünya ahiret abim olsun çok yakışıklı yaff:kedi:aynen öyle valla kolay değil gidipte rezil oluyomuşum birşey bilemiyomuşum :roflol: :roflol: şaka bi yana tv önünde baya iyiyim ama orada ne olur bilmem a.s
ipekk canım sen bilirsin yarına kadar bekle...ozaman...
sevdalinko en iyisini yapmışsın boş ver ....hiç olmazsa tam uykunu alarak uyanmışsındır bebeğinle...birgünden birşey olmaz....
antalyada fırtına çok kötü olmuş sibelcim dikkat et kendine eve giderken mümkünse
öğleden sonraya kalmadan git evine canım öğleden sonra fırtına artacak diyo öğlen haberleri
sorular çok zor değil aslında ama sunucuda çok yardımcı oluyor.. allah var sunucu dünya ahiret abim olsun çok yakışıklı yaff:kedi:
evet ya iyi oldu valla süpepr dinlenmiş uyandımallahdan bişey diyen olmadı malüm hava şartları dedim
hadi ya bak duymamıştım ama şimdi patronum dedi sen 1-2 saat erken çık dedi ...agır vasıtasın dedi çok dalgacı bu adam ya:))))))))))
evettt bende aynı fikirdeyim dünya ahret ama uzayda affetmem :roflol: :roflol:
evet ya iyi oldu valla süpepr dinlenmiş uyandımallahdan bişey diyen olmadı malüm hava şartları dedim
hadi ya bak duymamıştım ama şimdi patronum dedi sen 1-2 saat erken çık dedi ...agır vasıtasın dedi çok dalgacı bu adam ya:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?