Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

madem patrondan izin çıktı fazla takılma iki saat önce kaç sen adam haklı ağır vasıtasın
evt canım 1 saat sonra çıkıcam

aman sibelim dikkat et kendine hatta eşini ara o gelip alsın seni
eşim il dışına çıkmışdı bugun.aradı oda merak etmiş taksiye atla öle git diyo..akşama gelcem dışarı çıkma diye sıkı sıkı tembihledi:)))

amannn sibelcim çok dikkatli ol....Allah korusun....

sağolun kızlar ya

kızlar burasıda çok soğuk ve yağmur yağıyor..hava dersen hiç açılmadı..sanki hep akşam gibi...rabbim dışarda kalanlara ve yakacağı olmayanlara yardım etsin...çok zor....

ipekciğim bende dün çok etkilendim nazanla mürselden...ben gündüzleride tekrarını izliyorum bazen...

mürselin ordaki konuşması çok güzeldi...öyle insanlar varki bu yüzden eşlerini terk ediyorlar...rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

benim dünür erkenci yine bunun kocişi erken geliyor eve galiba ne iş yapıyor acaba...

y7arım saattir yazdıklarımı göndermekle uğraşıyorum ne gelen var ne giden meraklanmaya ve umutlanmaya başladım kendimi dinlemektende kafayı yemek üzereyim

anlamadım ipekciğim...nereye göndermek istiyorsun....

etipuf...canım ben o marketlerde satılan eti pufları yemeyi çok seviyorum...senin adını her okuduğumda canım istiyor...yerim kız seni...

anlamadım ipekciğim...nereye göndermek istiyorsun....

etipuf...canım ben o marketlerde satılan eti pufları yemeyi çok seviyorum...senin adını her okuduğumda canım istiyor...yerim kız seni...

:roflol: :roflol: :roflol: öylemi bir arkadaşım bana hep etipufum der... ondan bu ismi seçtim...

kızlar arnavut arkadaşımız bugün hiç uğramadı galiba ..inşallah herşey yolundadır...valla hamişler yeğenlerime çok iyi bakın...önce rabbime sonra sizlere emanetler...

kızlar arnavut arkadaşımız bugün hiç uğramadı galiba ..inşallah herşey yolundadır...valla hamişler yeğenlerime çok iyi bakın...önce rabbime sonra sizlere emanetler...

Rabbim en kısa zamanda sana bir evlat versin anne etsin bizide teyze etsin emiii....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

eminim sende etipuf kadar tatlıdırsın...birbirimizi duymasakda görmesekde sizlerin o sıcaklığını samimiyetini alıyorum pufum benim....markete gidince en iyisi bir kutu eti puf alayım ben...

eminim sende etipuf kadar tatlıdırsın...birbirimizi duymasakda görmesekde sizlerin o sıcaklığını samimiyetini alıyorum pufum benim....markete gidince en iyisi bir kutu eti puf alayım ben...

al bitanemm allll... yoksa her topice girdiğinde beni görünce canın etipuf istiyecek... gerçekten burdaki bütün arkdaşlarımız sıcak samimi ve gerçekten burda bir aile olduk... Rabbim bizi uzun yıllar ayırmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…