Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar arnavut arkadaşımız bugün hiç uğramadı galiba ..inşallah herşey yolundadır...valla hamişler yeğenlerime çok iyi bakın...önce rabbime sonra sizlere emanetler...

dinleniyodurr arnavut sözümüzü dinleyip birde fırtına nedeniyle hatlarda arıza varsa girememiş olabilir

ipeğimm en iyisini yapıyon giderken al test bari evde yap silikte olsa çıkar bişeyler bence..inşallahhhh çıkarrr yaaa :Saruboceq:

sevdanehri canım senin tedavi nasıl gidiyor hangi aşamalara geldin artık yavaş yavaş yolun sonuna geliyorsun inşallah herşey güzel olacak....

ipekciğim sen yinede eve giderken al bir test kız biz senden çok merak ediyoruz....hani öylesine yapıyormuş gibi yap....bekliyoruz seni...

sevdacım sen transferden sonra izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyormusun yoksa işe gidip gelecekmisin... doktorla bu konuları konuştumu istirahat gerekiyormu..

bulutcum tedavim devam ediyo şuan birşey yaptığım yok iğnelere devam ediyorum karnım şişiyo biraz huzursuzluk oluyo belki iğnelerdendir bilmiyorum.Yarın kontrolüm var yumurta toplama günüm belli olur yarın benim tahminim pazartesi salı toplanır perşembe gibi transfer edilir 7 ocak gibi sonuç belli olur sırnaşık şey ben herşeyi planlamışım bee sırnaşık şey bakalım böylemi olcek yarın belli olur

kızlar hepinize hayırlı akşamlar diyorum...akşam arkadaşa davetliyiz...bu davet iyi oldu ...temizlikte çok yoruldum...yemeğimde yoktu akşama...şimdi gitip hazıra konacağız...ordan gelince görüşürüz....

ipeğim aklım sende inşallah dönüşte güzel haberler alırım...

sevdacım sen transferden sonra izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyormusun yoksa işe gidip gelecekmisin... doktorla bu konuları konuştumu istirahat gerekiyormu..

valla daha doktorla konuşmadık ama zannetmiyorum ihtiyaç olsun çünkü netten baktım yatsanda yapmasanda sonuç etkilenmezmiş sadece hareketlere dikkat edilecek yorulunmayacak.dediğim gibi eğer transferim perşembe olursa cuma işe gelirim cuma hafta sonuda zaten tatil:umursamaz: patron yurtdışına gitti bende zaten hastaneye yeterince gidiyom dinlenmek için izin almam eğer iyi olursam tabi ki kaydirigubbakcemile5

inşallah herşey yolunda gider...o şişlikte canım iğnelerden oluyor..bendede olmuştu...senin bu ilk denemenmiydi...rabbim yardımcın olsun...

Güle güle bulut benim haberi yarın alırsınız ancak .......sevdacım senin planladığın gibi olur transfer işleri
en fazla bir gün farkeder benimde tahmin ettiğim güne aşılama denk gelmişti bizde o kadar araştırıyoruz yaşıyoruz bilgilendik artık

inşallah herşey yolunda gider...o şişlikte canım iğnelerden oluyor..bendede olmuştu...senin bu ilk denemenmiydi...rabbim yardımcın olsun...

evet canım ilk defa deniyorum inşallah son olur :Saruboceq:
iyi akşamlar sana canım iyi olmuş davet temizlikten sonra bide yemekle uğraşmak zor kafamçokkarıştı

bilmiyorum ama canım istersen perşenbe transferin olursa cuma günüde izin al hiç olmazsa evde 4, 5 gün dinlen çünkü sonuçta hassas bir dönem...biz kendiliğinden kalmıyoruzki hamile rahat olalım...eğer imkanın varsa izine çık canım...

:lepi: yanii bilinçli şekilde gidiyoruz bu internet o yüzden çok iyi oluyo valla herşeyi araştırıyoruz.Hatta yumurta toplama ve transfer videoları var ama ben izlemeye cesaret edemedim boşuna kendimi kasmamyım öyle değilmi :uhm:

inşallah son olur...canım....çünkü çok zor bir süreç kimseler oralara ihtiyaç duymadan hamile kalsın...çeken bilir ancak...muhtaç olunsa bile tez zamanda muradına kavuşsun...bebeğine kavuşsun...

bakalım canım yarın hele bir gideyimde günler belli olsun ozaman birşeyler yapmaya çalışıcam gerçi kimse neden gelmiyon geleceksin demez de ben sevmiyorum böyle gelmemezlik yapmayı laelaelaelaelae ama dediğim gibi gerekirse tabiki alırım sengözlerimebaksanab

sakın canım öyle şeyler izleme... psikolojini bozma...saten toplamada uyutuyorlar...uyanıyorsun yatağında oluyorsun...hiç bir şey hatırlamıyorsun..biraz istirahatten sonra eve gidiyorsun..transferde 5 dakika sürüyor...herşey kolay yeterki sen iyi ol yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…