Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah son olur...canım....çünkü çok zor bir süreç kimseler oralara ihtiyaç duymadan hamile kalsın...çeken bilir ancak...muhtaç olunsa bile tez zamanda muradına kavuşsun...bebeğine kavuşsun...

aminnn inşallah hepimiz en yakın zamanda kavuşuruzzz :Saruboceq:

benn güçlüyüm ben dayanırım zaten ne varki bunlarda ey gidi daha doğumlar var önümüzde (kendime özgüven veriyom :roflol: )

ipeğim kaldık mı başbaşa dünürcümmm benimmmm....oğlanın geliyo bakkk benim kızdan önce opuyorumnanaktan

AAA NE ZAMAN YAPTIN ŞİMDİ Mİ AMA İDRAR İÇİN GÜN İÇİNDEKİNDE ÇIKMAYABİLİR :bbo: YARINA KADAR DUR BAKALIM MORALİNİ BOZMA YA ADET OLURSUN YADA DİĞERİ OLUR :Saruboceq:

eczaneye gittim iki dakka alıp yaptım eşimin yanında alamazdım çünkü üzgün değilim
ama hamilelik umudum yoktu zaten

yok kasmıyorum merak etme benim istediğim zamanda değil kendi istediği zamanda gelicek demek annesinin yarım kan arnavut damarı onda da olucak inatçı olcak

demek yarı arnavut inadıı abowwww :roflol: inatçı bebişşş hee desene sunanın da inatçıları geliyo delikafadulden

yaa benim eşimde diyoki biraz daha geç başlasaydık burcu başak olacak yoksa ee diyom sende başkasın tamam işte benim gibi yararsız olmasın diyo lülülülülülü deli şeyy yaaa peki aslan olsun diyom (ben aslanım) amannn amannn diyo bir evde iki aslanla baş edemem biri yetiyo zaten diyo klava: bizimki neleri hesap etmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…