yaa benim eşimde diyoki biraz daha geç başlasaydık burcu başak olacak yoksa ee diyom sende başkasın tamam işte benim gibi yararsız olmasın diyo lülülülülülü deli şeyy yaaa peki aslan olsun diyom (ben aslanım) amannn amannn diyo bir evde iki aslanla baş edemem biri yetiyo zaten diyoklava: bizimki neleri hesap etmiş yani
merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum inş.sizinle konuşmak beni biraz olsun rahatlatır bende 7 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyo allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
günaydın etipufum sanırım bugün geliyolar belimde ağrı var sen nasılsın canım heyecanlımısın
çok az kaldı bebişin kalp atışını duymaya
inşallahh gelmezler inşallahhh...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabahları hiçbişey yiyemiyorum.. midem almıyor..iştahım kesik..evet 4 gün kaldı doktor muayenesine... inşallah bir sorun çıkmaz..
canım bu işler belli olmuyor idrarda hemen çıkmaz zaten ...kahverengi leken devam ediyorsa dr a görün canımkızlar boşuna heyecan yapmayın test negatif dediğim gibi hamile değilim
ozaman sen bizi dinle canım ilaçlarını kullanma eşinle temel atma işlemlerine başlayın kaydirigubbakcemiledoktora gittim yine.bana çatlatma iğnesi yaparsa 5 yumurtadan dolayı iç kanama geçirebilirmişim.ama eğer istemiyorsam yumurtaları yok edecek ilaçları içmeyebilirmişim.bu arada yine muayene etti.2 yumurtam çatlamış ve gebelik olabilirmiş.inşallah hamileyimdir..
hoşgeldin canım :1hug:bende senin gibi 7 senelik evliyim bazen umutsuzluğa düşsemde yinede umudumu yitirmiyorum rabbim eğer anlımızda yazmışsa zaten er yada geç olacak yeterki biraz sabırlı ve güçlü olalım ...sizin sorun ne canım daha önce aşılama veya tüpbebek tedavisi gördünmü ??merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum inş.sizinle konuşmak beni biraz olsun rahatlatır bende 7 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyo allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallahh gelmezler inşallahhh...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabahları hiçbişey yiyemiyorum.. midem almıyor..iştahım kesik..evet 4 gün kaldı doktor muayenesine... inşallah bir sorun çıkmaz..
etipufum yanlış hatırlamıyorsam duru arkadaşımızda öyleydi canım kaç ay bişey yiyemiyordu hamile olan çoğu bayanda öyle oluyor ...valla hamilelikte bulantı bile güzel oluyor sositososito ben hamiş kalayım varsın bir kaç ayım bulantı ile geçsin hiç önemli değilşakkıdı
inşallahh en yakın zamanda hamile kalacaksın canım...
dün kızlar çıkıyorum dedin gidiş o gidiş bee... insan arada bir cik yapıp giderdi dimi yani...:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?