Kedersiz hesap ver bakalım dün bizi bırakıp nerelere gittin
abowww sizi 2 saat yanlız bıraktım diyemi bunlar :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
klomens canım bak çatlayan yumurtaların var onun için ilaçları içme bence ve eşinle çalışmalara
devam et canım
ne iki saati kızım bütün gün yoktun
sağol ipekcim bizde zaten eşimle öyle bir karar aldık.doktorda bir sorun olmaz dedi bakalım hayırlısı.hepimiz için dua ediyorum artık :)))bu arada benim adım hülya,iyiki bu siteyi bulmuşum valla iyi geldi:)))
valla iki arada bir derede kaldım eşimde bana arkadaşların benden daha değerli olmaya başladı diyo beni çok ihmal ediyorsun diyo :çok üzgünüm:
klomens benim adımda nurcan vereliniortak
milli eğitime yazı yazıcam eşine ek ders falan koysun bi şey yapsın bütün adamlar gibi oda mesai saatlerinde işte olsun mesai saatlerinde sende bizim ol akşamları eşinin olursun
olmaz tabi siz bugünleri çok iyi değerlendirin beş yumurtanın beşi de döllencek diye garanti yokki hem yumurta uyarıcı ilaçlarla hep birden fazla oluyo yumurta her defasında fazla oldu deyip yumurtaları yok edicek değil heralde çatlatma iğnesini uygun görmemesine bi şey demem ama yumurta yok etme fikri çok saçmaydı
inşallah bu ay hamile kalırsın canım
milli eğitime yazı yazıcam eşine ek ders falan koysun bi şey yapsın bütün adamlar gibi oda mesai saatlerinde işte olsun mesai saatlerinde sende bizim ol akşamları eşinin olursun
memnun oldum nurcan.hani derler ya yaşamayan anlamaz benide öyle..bakıyorum maillere buradaki herkes benim ruh halimi yansıtıyor.hamile bile kalsam gitmiycem kaldım başınıza :):CüvCüv:
inşallah canım hepiiz hamiş kalırsak daha mutlu olurum.bilgi bilgiden üstünmüş gerçekten ziyan etcektim yumurtacıklarımı.doktor bile onun bilgilerine güvenmeyince afalladı..nerden biliyorsun bunları dedi.ee bilinçli hasta diye buna derler :teytey:
seni istemeyn kim.. zaten bize alışan bir daha bırakamıyor kaydirigubbakcemile5 hamile kalsan bile bizi bırakamıycaksın burda 4 arkadaşımız var hamile ve daha burdalar bizi bırakamadılar bir türlü :hulya:
Kanamam başladı cumartesi sabahı giderim doktora bir sorun yoksa
cumartesi iğnlere başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?