Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

başınız sağolsun allah rahmet eylesin ailesine sabır versin gencecikmiş yazık

günaydın canlarım hepinizi burda görmek çok güzel çokkkk

sana ve prensesimizde günaydın canımm.... senide bura görmek çook güzel...opuyorumnanaktan

Kanamam başladı cumartesi sabahı giderim doktora bir sorun yoksa
cumartesi iğnlere başlarız

senin canın sağolsun ipeğim... hadi bakalım cumartesi senin tedavinde hayırlarla başlar inşallah...

kızlar bugün muharrem ayına girdik... bol bol dua edelim birbirimize...hemde cuma akşamı çok güzel günler...Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

Günaydın sibel dün evine rahat gidebildinmi

evet canım biraz zorlandım yağmurda ama sorun olmadı çok şükür....

of çok üzüldüm ya başın sağolsun canım..gencecik daha allah rahmet eylesin
dün burda hep uyarıldı halk sakın soba yakmayın diye

canım benim başınız sağolsun... :çok üzgünüm: çok üzüldüm... RABBİM geride kalanlara sabırlar versin inşallah... Mekanı cennet olsun...

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm...valla ben çok tembelim galiba....artık sizlere günaydın demeye utanıyorum...bu saatte kalkıpta...

yinede hepinize GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN

NASILMIŞ BENıM CANLARIM....
KIZLAR HıCRı YILBAŞINIZ KUTLU OLSUN...BUGÜN MUHARREM AYININ ıLK GÜNÜ RAMAZAN AYINDAN SONRA EN FAZıLETLı SEVAPLI BıR AYMIŞ.....

BU GECE NAMAZ KILANLAR NAMAZ KILSINLAR ÇOK ÇOK....
HEMDE BOL BOL DA DUA ETSıNLER....DUALARIN KABUL OLDUĞU BıR AYMIŞ....

HamıŞlerımız sızlerde bızım ıÇın bu gece Çok dua edın...sızlerın duası daha Çabuk kabul olurmuŞ...dualarınızın arasında bızlerde olalım....

Kedersızım canım ÇoÖ ÜzÜldÜm baŞınız saĞolsun...rabbım aılesıne sabır versın....

ıpekcıĞım canım demekkı daha vaktı varmıŞ...ama yıne Şansın var busene ıÇın bellımı olur senenın son gÜnÜnde kalıverırsın hamıle ...2010 hamıle olarak gırersın...onun ıÇın ÇalıŞmalara devam....

kızlar nerdesiniz bir merhaba diyen yokkkkkkkkkkkk

yoksa benden sıkıldınınzmı hıııııııııı:roflol: :roflol:

sanada günaydın bulutcum... evet bugün muharrem ayının ilk günü ve çok güzel bir ay... bol bol dua etmek ibadet etmek lazım... Hepiniz dualarımdasınız... Rabbim hamiş kalmak isteyenleri biran önce meleklerine kavuştursun... hamişlerinde sağlıklı bir hamilelik ve doğumlar geçirmesini nasip etsin...

Canım bu hafta ve pazartesi günü kdv ve ssk ları bitirp kalan günlerde çıkmış sınav soruları üzerinden çalışıcam zaten bütün konulara şöyle bi çalışmışlığım var

herkse selamlarrr ben geldim
kedersizimm başınız sağolsun gençmiş çokk amann dikkat etmek lazımm sobalaraa
ipeğim adet olmuşsun olsun hayırlısıyla tedaviye başlıcan en kısa zamanda iyi haberler vericeksin inş.
etipufum dediğin gibi muharrem ayına girdik yani aşure ayı annem bugün niyetli çok sevapmış bizde evde olsaydık tutardık valla...

doktora gittim muayene oldum tekrar yumoşlar iyiymiş en küçüğü 11 en büyüğü 14,5 idi tam belli değil toplama günü cumartesi randevum var yine o gün belli olacak aksilik olmazsa doktorunda dediği benim tahmin ettiğim gün yumrta toplanacak yani pazartesi salı gibi transfer 5 gün sonra dedi bakalım hayırlısı

Sevdacım hayırlı olsun canım inşallah bu mübarek ayda tedavin hayırla sonuçlanacak canım ocak ayının ilk haftası halayını çekeriz senin ben çok umutluyum

Bende kdv ve ssk telaşı başladı onlarla uğraşıyorum cumartesi günü gidicem bende doktora eğer sorun yoksa iğnlere başlatır bizimde yeni tedavi maratonumuz başlıyo hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…