kızlar çok kötü bi haber aldım benim kayınımın bir arkadaşı muğlada üniversite okuyor arkadaşı sobadan zehirlenerek ölmüş mafoldumben arkadaşı diyorum ama onlar kardeş gibiydiler mafoldumbenkayınımda manisada okuyor oda yola çıkmış geliyor mafoldumbenya daha 19 yaşındaydı çok kötü oldum mafoldumbenen son bayramda görmüştüm onu mafoldumben
günaydın canlarım hepinizi burda görmek çok güzel çokkkk
Kanamam başladı cumartesi sabahı giderim doktora bir sorun yoksa
cumartesi iğnlere başlarız
Günaydın sibel dün evine rahat gidebildinmi
kızlar çok kötü bi haber aldım benim kayınımın bir arkadaşı muğlada üniversite okuyor arkadaşı sobadan zehirlenerek ölmüş mafoldumben arkadaşı diyorum ama onlar kardeş gibiydiler mafoldumbenkayınımda manisada okuyor oda yola çıkmış geliyor mafoldumbenya daha 19 yaşındaydı çok kötü oldum mafoldumbenen son bayramda görmüştüm onu mafoldumben
sana ve prensesimizde günaydın canımm.... senide bura görmek çook güzel...opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum kendimi iyi hisetmiyorum mafoldumben
Sevdacım hayırlı olsun canım inşallah bu mübarek ayda tedavin hayırla sonuçlanacak canım ocak ayının ilk haftası halayını çekeriz senin ben çok umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?