Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdacım yumoşlarının durumunun iyi olduğuna sevindim canım... inşallah herşey yolunda gider ve bizde burda halaylar çekeriz...

kayınım resmen yıkılmış bir haldeydi :çok üzgünüm:ikisinin dostluğu çevredeki herkes çok iyi biliyordu nasıl ağlıyor bir görseniz ben ona sobalı ev tutma demiştim diyip duruyormafoldumben

sevdacım yumoşlarının durumunun iyi olduğuna sevindim canım... inşallah herşey yolunda gider ve bizde burda halaylar çekeriz...

sağol canım benimm opuyorumnanaktan

kayınım resmen yıkılmış bir haldeydi :çok üzgünüm:ikisinin dostluğu çevredeki herkes çok iyi biliyordu nasıl ağlıyor bir görseniz ben ona sobalı ev tutma demiştim diyip duruyormafoldumben

kedersizim gerçekten çok zor maalesefki her canlı tadacak ölümü ama genç birinin ölümü çok daha acı oluyo maalesef :gitme: tahmin edebiliyorum kaynının durumunu

Rabbim sabır versin dayanma gücü versin... gerçekten çok zorr...:çok üzgünüm:

insanın çok yakınını kaybetmesi gerçekten çok zor allah dayanma gücü versin

Rabbim sabır versin dayanma gücü versin... gerçekten çok zorr...:çok üzgünüm:

saolun kızlar allah sevdiklerimizin acısını göstermesin çok zor :gitme:sizide bugün kendimle beraber üzdüm kusura bakmayın:çok üzgünüm:

Offf canım yaa... şimdi baya acıyordur ama dayan bak meleğin gelince hepsini unutacaksın...

ben hastanede yaptırıyorum ilkinde kendim yapmıştım çok zor oluyo
suyu al ilaçla karıştır tekrar şırıngaya çek becerememiştim

ben vurulurke bakamıyorum bile heleki kendi hiçç vuramam :umursamaz: klinikler ve eczanelere dün sordum hiçbiri vurmadı reçetede yoktu göbektende olunca o yüzden vurmadılar.O tozlu olan bendede var iğne ucu köreliyo ondan ona geçir tekrar çek falan o yüzden yenisini takıyos biz sende öyle yap istersen canım yerimseniben

tabiki anlatıcakssın kedersizim sadece bebek konusu için burada değiliz bizler arkadaşız vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…