- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
o iğnelerde mi göbekten oluyo canım
kayınım resmen yıkılmış bir haldeydi :çok üzgünüm:ikisinin dostluğu çevredeki herkes çok iyi biliyordu nasıl ağlıyor bir görseniz ben ona sobalı ev tutma demiştim diyip duruyormafoldumben
evet canım göbekten oluyo
sevdacım yumoşlarının durumunun iyi olduğuna sevindim canım... inşallah herşey yolunda gider ve bizde burda halaylar çekeriz...
kayınım resmen yıkılmış bir haldeydi :çok üzgünüm:ikisinin dostluğu çevredeki herkes çok iyi biliyordu nasıl ağlıyor bir görseniz ben ona sobalı ev tutma demiştim diyip duruyormafoldumben
off şimdi bende bir iğnemi vuruldum a.s diğerlerinide eşim akşama vurur dayı kızının eli ağırmış Çok üzgünüm çoook
off şimdi bende bir iğnemi vuruldum a.s diğerlerinide eşim akşama vurur dayı kızının eli ağırmış çok üzgünüm çoook
insanın çok yakınını kaybetmesi gerçekten çok zor allah dayanma gücü versin
sağol canım benimm opuyorumnanaktan
kedersizim gerçekten çok zor maalesefki her canlı tadacak ölümü ama genç birinin ölümü çok daha acı oluyo maalesef :gitme: tahmin edebiliyorum kaynının durumunu
Rabbim sabır versin dayanma gücü versin... gerçekten çok zorr...:çok üzgünüm:
Offf canım yaa... şimdi baya acıyordur ama dayan bak meleğin gelince hepsini unutacaksın...
ben hastanede yaptırıyorum ilkinde kendim yapmıştım çok zor oluyo
suyu al ilaçla karıştır tekrar şırıngaya çek becerememiştim
kızlar siz sohbetinize devam edin benim bugün hiç bişey yazasım yok[/QUOTE
BÖYLE ZAMANLARDA ÇOK ZOR OLUYO GÜNLÜK YAŞANTIYA DEVAM ETMEK
SEN BİLİRSİN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?