kızlar çok kötü bi haber aldım benim kayınımın bir arkadaşı muğlada üniversite okuyor arkadaşı sobadan zehirlenerek ölmüş mafoldumben arkadaşı diyorum ama onlar kardeş gibiydiler mafoldumbenkayınımda manisada okuyor oda yola çıkmış geliyor mafoldumbenya daha 19 yaşındaydı çok kötü oldum mafoldumbenen son bayramda görmüştüm onu mafoldumben
hoşgeldin arnavutum iyisin maşallah dikkat et kendine üşütme sakın..
canım alttan muayene etse bile doktor eğer iyi bir doktorsa bir sorun teşkil etmez bende çok araştırdım bu konuyu bebeğe hiçbir zararı olmazmış endişelenme yani canım gerekirse bakarlar ama pek zannetmiyorum keseyi görmeye çağırmıştır belki
lovesacım soğuk odada fazla kalma üşütme dikkat et benim bildiğim kalp atışı duyulana kadar alttan bakılıyo hemşire öyle söylemişti ve bana doktor hep alttan bakıyodu korkma canım bebişlere zarar vericek bi şey yapmazlar ama 18 gün sonra çağrmış ya biraz daha büyümüş olucak belki karından görebilir
canım benim araştırmalarıma göre hamilelikte ceviz kuru kayısı badem kansızlık varsa kuru üzüm
süt pekmez yeşil sebzeler meyveler haftada iki kez balık bol bol su içmek çok önemli ve aynı senin yaptığın gibi az ve sık yemek en az beş altı öğün yenmesi gerekiyomuş sen doğru yoldasın canım
sağol arnavutum yumoşlar şimdiye kadar iyi birde eşiminde sonuc iyi olursa çok iyi olacak her şeyin hayırlısı diyelim canım inşallah senin bebişlerin gibi bana da tutunurlar
lovesam gelmişsin... merak ettik yavff... sen iyi bişeyler yiyebiliyon... ben hiçbişey yiyemiyorum malesef.... iştahım tamemen kesik... zorladığım an gidiyo... ilk muayehe için doktora gittiğimde karnımdan baktı ultrasonla... alttan bakmadı... ama 21 de kalp atışını duymak için birde bir kaç test için gidecem ozaman bakarmı bakmazmı bilmiyom... muayeneden sonra burda yazarım...
yaa sağol ipeğim ama mutlaka asıl kendi doktoruma sorucam.haftada bir içerim heralde dayanama kokusuna yoksaaa:1shok:merak etme duyduklarımı söylerim kahveyi bizim gelinin doktoru haftada bir içebilirsin demişti
çok çok canın çekerse haftada bi kere içersin ama tabi kendi doktorundan mutlaka teyit al
birşey değil arnavutçum bildiklerimizi paylaşmak için varız ama ne olursa olsn ben doktorada danışılmasından yanayım herkesin durumu farklı oluyo çünkü birde benimde senden ricam doktorunun tavsiyelerini bizlede paylaş canım
inşallah taze hamiş ağızdan bal damlıyo ama önce sevdanın haberini alıcaz
inşallah kızlar haftaya işlemlerim biter artık bakalımm
arnavutum 7 haftalık diyosunya transferden sonra sayılıyo dimi hafta olayı
inşallah kızlar haftaya işlemlerim biter artık bakalımm
arnavutum 7 haftalık diyosunya transferden sonra sayılıyo dimi hafta olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?