Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bideneleriiiim evet bayağa bir dinleniyorum..
dü antalya ykıldı yağmurdan.eşimde işe gitmedi bütün gün kayınvaldemdeydik orda durduk akşama kadar e bide elektrikler yoktu bütün gün ..o yüzden giremedim..aklım sizde ama benide merak etmeyin.bilgisayarın olduğu oda çok soğuk klima yok o yüzden duramıyorum fazlaa..banyoda yaptım..
sizler neler yapıyosunuuuz?umarım herşey yolundadıııır.güzel haberler yakında sanırıım içime doğuyor:))çok az kaldı hemde iki kişi sankiiiiiiiii...
ya benim kafama bişey takıldııı doktor 18 gün sonra gel dedi tüp merkezi..aceba diyorum sizce allttan mı muayene yaparlar.yoksa üstenmi.ben şahsen korkarım altan baktırtmam heraldeee...:S

hoşgeldin arnavutum iyisin maşallah dikkat et kendine üşütme sakın..
canım alttan muayene etse bile doktor eğer iyi bir doktorsa bir sorun teşkil etmez bende çok araştırdım bu konuyu bebeğe hiçbir zararı olmazmış endişelenme yani canım gerekirse bakarlar ama pek zannetmiyorum keseyi görmeye çağırmıştır belki

lovesacım soğuk odada fazla kalma üşütme dikkat et benim bildiğim kalp atışı duyulana kadar alttan bakılıyo hemşire öyle söylemişti ve bana doktor hep alttan bakıyodu korkma canım bebişlere zarar vericek bi şey yapmazlar ama 18 gün sonra çağrmış ya biraz daha büyümüş olucak belki karından görebilir

canım beniiiiiiiim şimdi gördüüüm büyük geçmiş olsuuuuun ,çok üzüldüm çok allah rahmet eylesiiiiiiin..kalanlara sağlık versin rabbim..
güçlü olun evet çok zor çok ta gençmiş ya kuzuuum...
allah korusuun nekadar acı bir duruum..:1no2:

oof sağolun kızlar varya içimi rahatlattınız araştırıp duruyorum.genelde ilk günler tehlikeli olurmuş diye tedirgin oldum..belkide dediğiniz gibi üsten bakıcaktır çünkü ozaman tam 7 haftalık oluyorum hesaba göree..
evet sarındım battaniyeye oturuyorum napim yat yat kafam yamuldu bee..kardeşimde uyuyoo hala birtürlü kaldıramadım.aradabi evi topluyorum.birde ne hikmetse yiğceklerime çok dikkat etmeye başladım..4-5 öğün yiğorum araştırıyorum çok faydalı şeyler yemek zorundayım ilk üç ay çok önemli.sizinde bildiğiniz b,rşey varsa söyleyin lütfeen..
dün öğrendim bulgur pilavı çok iyimiş birde aç karınıa ceviz..

SEVDAM CANIM MAŞALLAH YUMUŞLARIN HARİKA TEPKİ VERİYOOO SÜPER.MAŞALLAAAAH:dance: BOL BOL SU İÇ LÜTFEN..allah emeğinin karşılığını versin gülüm hayırlısı ile şurda halayları çekelim gene beaaahihoyyythihoyyyt

canım benim araştırmalarıma göre hamilelikte ceviz kuru kayısı badem kansızlık varsa kuru üzüm
süt pekmez yeşil sebzeler meyveler haftada iki kez balık bol bol su içmek çok önemli ve aynı senin yaptığın gibi az ve sık yemek en az beş altı öğün yenmesi gerekiyomuş sen doğru yoldasın canım

sağol arnavutum yumoşlar şimdiye kadar iyi birde eşiminde sonuc iyi olursa çok iyi olacak her şeyin hayırlısı diyelim canım inşallah senin bebişlerin gibi bana da tutunurlar

sağol ipeğiiiiiim evet ezberlediiim zaten hepisinii nerdeysee..bir cevizim yoktu onuda eşim alıyo bu akşaaam...bir tek şeyi yanlış yapıyomuşum oda sütle pekmezi karıştırıp içiyoodum birde kahve içiyodum mesela az telveli..ama süt öldürüyomuş %50 azaltıyomuş içindeki yayarlı şeyleri.kahvede allah korusuun ya erken doğum yaptırtıyo yadaa prematüree oluyo.bende kestim kahveyi ağzıma sokmam ki delisiyiim. zaten 1 fincan içiyodum öyle sulu sulu ama hergün içiyodum şimdi cıııııııııız...teşekürederim canım arkadaşım ne diuyuyosan söyle tamammı memnun oluruuum..

sağol arnavutum yumoşlar şimdiye kadar iyi birde eşiminde sonuc iyi olursa çok iyi olacak her şeyin hayırlısı diyelim canım inşallah senin bebişlerin gibi bana da tutunurlar

maşallaah sevdam sen hiç merak etmeee.eşinde bir tane bile olsa gene iyii.sonuçta sana büyük ihtimal mikroenjeksiyon yapıcaklardıııır..hiç tedirgin olma herşey çok güzel olacaaak gör baaaak sende yaşayacaksıııın..
hepiniz inşallaah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetineeeee allahım bebeiş isteyen canım arkadaşlarımı sevindirsiiiiiiiin göbüşlerini doldurusuuun..

geliyom ben çamaşır asıcam

lovesam gelmişsin... merak ettik yavff... sen iyi bişeyler yiyebiliyon... ben hiçbişey yiyemiyorum malesef.... iştahım tamemen kesik... zorladığım an gidiyo... ilk muayehe için doktora gittiğimde karnımdan baktı ultrasonla... alttan bakmadı... ama 21 de kalp atışını duymak için birde bir kaç test için gidecem ozaman bakarmı bakmazmı bilmiyom... muayeneden sonra burda yazarım...

merak etme duyduklarımı söylerim kahveyi bizim gelinin doktoru haftada bir içebilirsin demişti
çok çok canın çekerse haftada bi kere içersin ama tabi kendi doktorundan mutlaka teyit al

geldim gülüm geldiiiiiiiiiim..
yiğom kuzum ya hemde nasıl çok acıkıyorum şu an bile kucağımda kereviz varkaydirigubbakcemile3 napim az az yiğoruuum..
ne güzel bende diycem karnımdan baksınyaa zaten ozamana 7 haftalık oluuuur anca..kısmet gerçidee bakalım ..

merak etme duyduklarımı söylerim kahveyi bizim gelinin doktoru haftada bir içebilirsin demişti
çok çok canın çekerse haftada bi kere içersin ama tabi kendi doktorundan mutlaka teyit al
yaa sağol ipeğim ama mutlaka asıl kendi doktoruma sorucam.haftada bir içerim heralde dayanama kokusuna yoksaaa:1shok:

birşey değil arnavutçum bildiklerimizi paylaşmak için varız ama ne olursa olsn ben doktorada danışılmasından yanayım herkesin durumu farklı oluyo çünkü birde benimde senden ricam doktorunun tavsiyelerini bizlede paylaş canım

tabikideee adım adım yazıcam.nolur sizde motive olun çok yakında sende payşalrısıın artıkıın ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

inşallah kızlar haftaya işlemlerim biter artık bakalımm
arnavutum 7 haftalık diyosunya transferden sonra sayılıyo dimi hafta olayı

inşallah kızlar haftaya işlemlerim biter artık bakalımm
arnavutum 7 haftalık diyosunya transferden sonra sayılıyo dimi hafta olayı

yok bitanem adetin başladığı ilg günden sayıyo doktorlaaar..sonuçta toplama sırasında iki gün dışardada dölleniyolar yaa.ben bilgisayarda hesapladım mesela en son 17 sinde adet olmuştum..bu ara 4 haftalık falanım ocağın3 de dee 7 haftalık olucam..bilmiyorum sende bi bak istersende yanlış olmazsııın:sm_confused:

ben yorulduuum ve üşüdüüm yarın görüşürüüüz kızlar benden bukadar pilim bittiii kociş kızacaaak vallaaa..söz verdim ona oyalanmıycam diye ama size doyamıyoruum..
dualarımdasınıııııız öpüyorum anne adaylarııııııııı

bulunduğun oda soğuksa fazla kalma orda biz özlücez seni ama ne yapalım bebişlerin ve sen daha önemlisin dikkat et kendine ama habersizde bırakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…