arkadaşlar bende yeniyim sitede....hamile kalamıyorum yarın tedavim başlıyo geçen yıl 1 aşılama yaptırdım sonuç negatif..bu ay 2. aşılamam olucak...hiç ümidim yok ama
iyi akşamlar kıslaaaaaaaar
bulunduğun oda soğuksa fazla kalma orda biz özlücez seni ama ne yapalım bebişlerin ve sen daha önemlisin dikkat et kendine ama habersizde bırakma sakın
Arnavutum gitmiş üşütme kendini canım ama özletmede :ecrin_bebek:
normalde son adete göre onu biliyomda hani bu suni birşey ya belki transferden sonra hesaplanıyordur diye düşündüm demek yanılmışım
:dance::dance:kızlar size haberim vaaaar..
eşim kıyamadı bana bütün gün dondum diye bilgisayarı kardeşimle oturma odasına taşıdılaaaar biliyomusunuuuuz:teytey: oh be koltukta yan oturuyorum sıcasııık süpper.aslında eskiden de burdaydı daaa kablo olayı beni sinirlendirdiği için birdee koltuğun tek tarafını çökertmiştik resmeeen o yüzden diğer odaya taşıtmıştııım..
çok iyi oldu böyle artık hep burda olucaaaaamzemuszemuskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug::icecream:..
ya bende hiç belirti yok ancak bugün bir bıçak saplantısı gibi sancım oldu eşim doktoru aradı gel bakalım dedi dış gebelik olmazsın diye çok korktum sonra bir baktım internettee kan tahlillerim başından iyi çıktığı için öyle bir ihtimal yok ..İNŞALLAAAH YOKTUUR.AMA HEP OLMUYO SANCI BU GÜNE MAHSUSTUU ADET OLUCAKMIŞIM GİBİİ...of bitmiyoo dertler..:1no2:
az da olsa uykum da gelmiyo yaaaw..bu saate kadar oturuyorum sonra zorla yatıyorum artık..neysee uzattım beeeen...size iyi geceleeer.bir ümitle biriniz varsınız diyee geldim ammaaaaa:umursamaz: yarın görüşürüüüüüüz...önce kayınvaldemde kahvaltı yaparım öylee tamam beni merak etmeyiiiiiiiiin:1hug:kaydirigubbakcemile5
herkseee günaydınlarrr
hayırdır bu sabah kimsecikler yok
arnavutum iyi olmuş taşımları sıcacık yerde konuşursun bizimle
evet canım ya kimse yoktu ara ara baktım. ipek burda sana da günaydııın ipekcim
günaydın hayırlı cumalar ben doktora bugün gittim yarını bekleyemedim iğnlere bugün başlıyoruz birde
kızlar aşılamada ssk hakkı ikiye düşürmüş üçüncü aşılama için artık rapor çıkartılamıyomuş arnavut demek artık sürekli bizimlesin çok sevindim canım ağrılarını takma kafana rahim büyümeye başlıyo içerde sürekli faaliyet var hepsi normal için rahat olsun her sancıyı kötüye yorma tatlişkom sevdacım sen nasılsın canım
ipekcim inş. bu sefer muradına erersin. ben de başka bi dra gittim bana dedi ki sana boşuna aşılama yapmışlar direk tüp bebek yapmalıydın. üstelik eski drum prof.tu. drlarada inancım kalmadı çok üzülüyorum...
bizim durumumuzda maalesef doktorlar farklı farklı düşünüyolar birinin ak dediğine öbürü kara diyo bende anlamıyorum yani bu kadarda farketmezki dimi ama hakkında hayırlı olsun
canım bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsunda tüp bebek aşılama veya normal olması farketmez üzülme bizim sınavımızda bu demekki
canım eski dr.dan sonra 3 dra sordum hepsi aynı tepkiyi verdi yani direk tüp yapmalıydın diye.neyseki biz çabuk uyandık yoksa eskisi kim bilir kaç aşılamayla uğraşcaktı. benim üzüldüğüm bizim bu durumumuzdan faydalanan umut tacirleri eğer bilerek yapıyolarsa ben zaten Allaha havale ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?