sevdacım ve ipekcim bu cuma Kur'an da ilk size dua edicem mutlu haber vermesi en yakın ikiniz varsınız. sonra Duru, eti puf, sevdalinka ve arnavuta hayırlı doğum için. sonra da hepimize. Dicem ki Allah'ım bu topiği açana (kedersizi atlayamam tabiki de), topiğe girmiş çıkmış herkese, :Saruboceq: çifter çifter bebeler veeeeer Ya Mücib...
nevbaharcımmm ellerin dert görmesin valla sağolasın duaların için :ecrin_bebek: demek diğer doktorlar tüp bebek dedi canım hakkında hayırlısı diyelim canım benim maalesef doktorların hepsinin fikri başka oluyo olan hastalara oluyo
ipeğim bugün gittin demek doktora hadi hayırlı olsun canım tedavin.. inşallah güzel haberler vereceksin hem diğer tahlillerinde çok iyi bu çok iyi bir avantaj canım.demek 2 aşılamaya düşmüş yaa kötü olmuşlmaz: sgk karşılamayınca ne kadara çıkıyo canım aşılaman
ipeğim canım tedavin hayırlı olsunda sen şuan adetli değilmisin nasıl hemen tedaviye başlıyor seni muyane etmeden ultrasona koymadan iğnelere başlayalım diyor...kafam karıştı...mesela ben tedaviye başlayalım diye gittiğimde doktorum önce ultrasona koyuyor sonra bazı kan değerlerine bakıyor ondan sonra başlayalım diyor....
ipeğim canım pardon ben yanlış anlamışım ...ben seni tüp bebek tedavisine başlıyorsun sandım onun için yazdım onlşarı..kusura bakma canım yaaaaaa....tekrar tedavin hayırlı olsun rabbim bu sefer yüzünü yüzümüzü güldürsün....
baharım canım seninde cuman mübarek olsun...evet kime nasıl inanacağımızı şaşırdık...
kız benide duan arasında unutma...kulun kula yaptığı dua makbul olurmuş....
Günaydın arkadaşlarımm.... Hepinize hayırlı cumalar....
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine burdaki tüm arkadaşlarımın ve tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.. Hepsine hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin...Hamile olanlarada hayırlı güzel doğumlar nasip etsin... Evlerimizden huzur ve bereket eksik olmasın... Borçlulara borçlarını kapatacak para, bekarlara hayırlı kaderler , hastalara şifa, dertlilere deva , gönüllerimize manevi huzur versin Allahımm...
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine burdaki tüm arkadaşlarımın ve tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.. Hepsine hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin...Hamile olanlarada hayırlı güzel doğumlar nasip etsin... Evlerimizden huzur ve bereket eksik olmasın... Borçlulara borçlarını kapatacak para, bekarlara hayırlı kaderler , hastalara şifa, dertlilere deva , gönüllerimize manevi huzur versin Allahımm...
valla ipekcim bugün pek iyi değilim... üşütmüşüm biraz... birde hiçbişey yiyemiyorum...
ben sana kıyamam yaaaaaa gelir sana ıhlamurlar kaynatırım...sıcacık çorbalar pişiririm...aman dikkat edin arkadaşlar kendinize helekide hamileler...sonuçta ilaç kullanmak yasak...
sıcak bişeyler içsen salep ıhlamur falan allah kourusn hasta olma dikkat et
b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?