Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah senden ve bu topiğe gelip arkadaşlarımız için dua eden herkesten razı olsun canım
allah hepimize evinde sağlık mutluluk versin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın dua için açılan elleri geri çevirmesin

nevbaharcımmm ellerin dert görmesin valla sağolasın duaların için :ecrin_bebek: demek diğer doktorlar tüp bebek dedi canım hakkında hayırlısı diyelim canım benim maalesef doktorların hepsinin fikri başka oluyo olan hastalara oluyo
ipeğim bugün gittin demek doktora hadi hayırlı olsun canım tedavin.. inşallah güzel haberler vereceksin hem diğer tahlillerinde çok iyi bu çok iyi bir avantaj canım.demek 2 aşılamaya düşmüş yaa kötü olmuş lmaz: sgk karşılamayınca ne kadara çıkıyo canım aşılaman

kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bol kazançlı günler diliyorum....birde hepinizin cuması mübarek olsun....

arnavutum canım bak kendine üşütme benim minicik yeğenimi.....

etipufum göremedim seni yoksun....sende iyi bak minik kuzuma...

durum ve sevdalinkom ordaki yeğenlerimi unutmadım sonra teyzelerine küserler...sizlerde iyi bakın..

ipeğim canım tedavin hayırlı olsunda sen şuan adetli değilmisin nasıl hemen tedaviye başlıyor seni muyane etmeden ultrasona koymadan iğnelere başlayalım diyor...kafam karıştı...mesela ben tedaviye başlayalım diye gittiğimde doktorum önce ultrasona koyuyor sonra bazı kan değerlerine bakıyor ondan sonra başlayalım diyor....

çok fazla farketmeyecek benim için çünkü doktor heyet raporuna 10 tane iğne yazmıştı
her iki aşılamadada hepsi kullanılmadı elimde beş tane iğne var 2 veya 3 tane almamız gerekir birde çatlatma iğnesi almamız gerekicek ama iğne olmasaydı elimizde 700 lirayı falan bulurdu ilaçlar

baharım canım seninde cuman mübarek olsun...evet kime nasıl inanacağımızı şaşırdık...

kız benide duan arasında unutma...kulun kula yaptığı dua makbul olurmuş....

canım onların hepsine baktı zaten kafasına göre demedi olurmu hiç öyle ben kabul etmemki zaten bugün ikinci günüm benim salı günü bir daha kontrole gidicem

ipeğim canım pardon ben yanlış anlamışım ...ben seni tüp bebek tedavisine başlıyorsun sandım onun için yazdım onlşarı..kusura bakma canım yaaaaaa....tekrar tedavin hayırlı olsun rabbim bu sefer yüzünü yüzümüzü güldürsün....

amin canım inşallah tutar bu sefer kusura bakıcak bişey yok olurmu öyle şey her ihtimale karşı birbirimizi uyarmalıyız ki hata olmasın klomensin doktorunun hatasını uyarılarımızla önledik mesela

Günaydın arkadaşlarımm.... Hepinize hayırlı cumalar....

Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine burdaki tüm arkadaşlarımın ve tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.. Hepsine hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin...Hamile olanlarada hayırlı güzel doğumlar nasip etsin... Evlerimizden huzur ve bereket eksik olmasın... Borçlulara borçlarını kapatacak para, bekarlara hayırlı kaderler , hastalara şifa, dertlilere deva , gönüllerimize manevi huzur versin Allahımm...

baharım canım seninde cuman mübarek olsun...evet kime nasıl inanacağımızı şaşırdık...

kız benide duan arasında unutma...kulun kula yaptığı dua makbul olurmuş....

tmm canım senin adını da özellikle sölicem inş. Rabbim tez zamanda gönlündekini versin kucağın bebeklerle dolsun

Aminnnnnnn

Hoşgeldin annecik. ya kızlar biraz daha oyalanırsam Kur'an a geç kalıcam dua da edemicem ben kaçim.

amin canım sen bugün geç kaldın hayırdır merak ettik

etipufum canım ne güzel dua etmişsin...amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn canım.....
canım bebeğin artık kaldırmıyor seni galiba uyutuyor hep seni...şimdi beraberce güzel güzel uyuyun....sonra artık nasıl uyursunuz bilemiyorum....bugünlerin tadını çıkar....

ben sana kıyamam yaaaaaa gelir sana ıhlamurlar kaynatırım...sıcacık çorbalar pişiririm...aman dikkat edin arkadaşlar kendinize helekide hamileler...sonuçta ilaç kullanmak yasak...

aminnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben sana kıyamam yaaaaaa gelir sana ıhlamurlar kaynatırım...sıcacık çorbalar pişiririm...aman dikkat edin arkadaşlar kendinize helekide hamileler...sonuçta ilaç kullanmak yasak...

canımm keşke uyuyacak dinlenecek biryer bulabilsem.... çalışıyorum.. ve işin kötü yanı şimdilik iznede ayrılamıyorum... çok sağoll yapmış gibi oldun... Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…