hiçbişey içemiyorumki.. midem almıyor canım...
:1hug: evet ya süppper bir durum orda mos mor oluyoduuum iyiki kocişim getirdiii beee..oooooo harika sıcacık sıcacık yazışırız artık. amaaan boşver koltuğu zaten senin yaramazlar bi doğsun zıplaya zıplaya mahvedecekler kaydirigubbakcemile2
herkseee günaydınlarrr
hayırdır bu sabah kimsecikler yok
arnavutum iyi olmuş taşımları sıcacık yerde konuşursun bizimle
bu arada bugün cumaa mübarek gün dularımız kabul olsun bebişlerimiz hayırlısıyla bize gelsin inş.
sevdacım ve ipekcim bu cuma Kur'an da ilk size dua edicem mutlu haber vermesi en yakın ikiniz varsınız. sonra Duru, eti puf, sevdalinka ve arnavuta hayırlı doğum için. sonra da hepimize. Dicem ki Allah'ım bu topiği açana (kedersizi atlayamam tabiki de), topiğe girmiş çıkmış herkese, :Saruboceq: çifter çifter bebeler veeeeer Ya Mücib...
kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bol kazançlı günler diliyorum....birde hepinizin cuması mübarek olsun....
arnavutum canım bak kendine üşütme benim minicik yeğenimi.....
.
Günaydın arkadaşlarımm.... Hepinize hayırlı cumalar....
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine burdaki tüm arkadaşlarımın ve tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.. Hepsine hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin...Hamile olanlarada hayırlı güzel doğumlar nasip etsin... Evlerimizden huzur ve bereket eksik olmasın... Borçlulara borçlarını kapatacak para, bekarlara hayırlı kaderler , hastalara şifa, dertlilere deva , gönüllerimize manevi huzur versin Allahımm...
hiçbişey içemiyorumki.. midem almıyor canım...
arnavutum hoş geldin canımmmmmmmmmmmm
kız öyle söyleme valla ben kendi kendime diyorum evin bu sesizliğine karşın allahım bana o günleri nasip etsin benim yavrularım inmesin koltukların tepelerinden ortalığı dağıtsınlar hiç sesimi çıkarmıyacağım onlara varsın yapsınlar diyeceğim diyorum...insan bu kadar özlem duyupta kavuşursa yavrusuna ses çıkarmaz herhalde...
rabbim bu mübarek günün hürmetine inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verir...isteyen herkese...
inanmazsın bende aynı senin gibiyim...ne başkasının yaptığı içime siner...nede dağınıklığa tahammülüm yok...çoçuklar konusunda az önce yazdıklarımdan dersin ne pasaklı bir kadınmış...ah ahhhhhhhhhhh öyle değilim canım...o kadar yoruldumki o kadar özlem doluyumki anlatamam...diyorum yavrularıma kavuşayım o günleri rabbim bana nasip etsin..onların hertürlü dağınıklığına razıyım...büyüdüklerindede öyle olmazlar ya ne yapayım...kız sanki hamileymişim gibi konuşuyorum..
acaba bende o günleri yaşarmıyım..benimde peşimde anne anne diye çağıran yavrularım olurmu....
ah ah yattığın yerden nasıl gözüne batar bilirim ben çok huyluyumdur ama geçici bi süre katlanmak lazım lovesacım sende dayan biraz
inanmazsın bende aynı senin gibiyim...ne başkasının yaptığı içime siner...nede dağınıklığa tahammülüm yok...çoçuklar konusunda az önce yazdıklarımdan dersin ne pasaklı bir kadınmış...ah ahhhhhhhhhhh öyle değilim canım...o kadar yoruldumki o kadar özlem doluyumki anlatamam...diyorum yavrularıma kavuşayım o günleri rabbim bana nasip etsin..onların hertürlü dağınıklığına razıyım...büyüdüklerindede öyle olmazlar ya ne yapayım...kız sanki hamileymişim gibi konuşuyorum..
acaba bende o günleri yaşarmıyım..benimde peşimde anne anne diye çağıran yavrularım olurmu....
anammm siz ne pimpirik çıktınızlmaz: azcık durun hele bebişler iyice bir tutunsun az mücadele vermiyos bebekler için boşverin işi gücü yaa klava: sanki yeniden bozulmıcak yanımızdakiler yapar eder hele bir 3 ayı geçirinde sonra yaparsınız olmazsa birini tutarsınız sinirlendirmeyin beni valla gelirim hepinizi sıradan geçiririm klava: :tomato: yumoşlarımızı yormayın tamammı annelerrr
lovesacım ne olursa olsun kalp atışını duy hele şu üç ayı bi atlat ondan sonra bak sevda oklavayı gösterdi
kırar kafamızı karışmam valla
kırar vallaaa görüyom birinizde anam gelim ben temziliyim demiyosunuuz maşallaaah bu ne beeee:dilcikar: :mymeka: ne diye söyletiyosunuz herbiriniz birer gün gelseniz evim pırııl pırıl oluuur :1rolleyes::1ninca: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:zemuszemus
kırar vallaaa görüyom birinizde anam gelim ben temziliyim demiyosunuuz maşallaaah bu ne beeee:dilcikar: :mymeka: ne diye söyletiyosunuz herbiriniz birer gün gelseniz evim pırııl pırıl oluuur :1rolleyes::1ninca: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?