Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oooooo harika sıcacık sıcacık yazışırız artık. amaaan boşver koltuğu zaten senin yaramazlar bi doğsun zıplaya zıplaya mahvedecekler kaydirigubbakcemile2
:1hug: evet ya süppper bir durum orda mos mor oluyoduuum iyiki kocişim getirdiii beee..
valla ben çok titiziiim bilmeme artık yerler dayağı benden..öyle ödün vermeeem koltukta zıplamalar falaaan rüyalarında görüürleer haaaaÇok üzgünüm çoookklava:

herkseee günaydınlarrr
hayırdır bu sabah kimsecikler yok
arnavutum iyi olmuş taşımları sıcacık yerde konuşursun bizimle

günaydııın canııım evet yaa bol bol hemdeee..inşallah yatmam gerekmezdeee yazışırıız..

bu arada bugün cumaa mübarek gün dularımız kabul olsun bebişlerimiz hayırlısıyla bize gelsin inş.

kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bol kazançlı günler diliyorum....birde hepinizin cuması mübarek olsun....

arnavutum canım bak kendine üşütme benim minicik yeğenimi.....

.

KIzlar sizinde cumanız mübarek olsuuuun.bütün bu güzel dualara amin diyoruum..inşallah rabbim öteki cumaya bırakmadan bize müjdeli haberleri verirsiniiz.dualarımdasınız herbiriniiiiz...:Saruboceq::Saruboceq:

hiçbişey içemiyorumki.. midem almıyor canım...

canım benim niye yiğemiyorsun..bebek mi izin vermiyoo..of beni bir görsen sabahtan ne yumurta ne süt bal ceviz portokal suyu kusucaaaaaaam..kaç öğün yiğorum eskiden tek öğünle btün gün idare ederdim anam şimdii herşey bebeişler için:))):1closedeyes:gamyoncuiremsu..inşallah düzelirsiin tatlıım..a.s.

arnavutum hoş geldin canımmmmmmmmmmmm

kız öyle söyleme valla ben kendi kendime diyorum evin bu sesizliğine karşın allahım bana o günleri nasip etsin benim yavrularım inmesin koltukların tepelerinden ortalığı dağıtsınlar hiç sesimi çıkarmıyacağım onlara varsın yapsınlar diyeceğim diyorum...insan bu kadar özlem duyupta kavuşursa yavrusuna ses çıkarmaz herhalde...

rabbim bu mübarek günün hürmetine inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verir...isteyen herkese...

evet yaaaaaaaa etipufum bugün biraz rahatsız ....orda yeğenimde rahatsız tabi çoçukcuğazı aç bırakacak bu gün galiba....

hoşbulduuuuuuk canım beniiiiim..
valla ben eşimi bile evde yürütmemeye çalışıyorum inan çok evham ve titiziiim perdemin pilesi bile orantısız olamaz.bir çocuk geldimi zaten evime kendimi kaybediyoruum..çocuklarımıda allah nasib ederseee laftan anlayan olarak yetiştiriceem.yoksa sinir krizleri geçiriiriim..şimdi kayın valdem geldi balkonumu yıkadı sağolsun ama içim rahat değil kardeşimi bekliyom kalkıcakta evi süpürgeyle silecekte ölme eşeğim ölmeee..dün gardorob dolabımı düzelttim diye sancıdan duramadım..yapamıyorum diye kahroluyorum yaaaa ooof kendi evimi temizleyemiyoruum yoksa duruurmuyduuum((((( sağlık olsun napalım bugünlerde geçer elbet keşke pasaklı olsaymıışım azıcııık:1no2:

ah ah yattığın yerden nasıl gözüne batar bilirim ben çok huyluyumdur ama geçici bi süre katlanmak lazım lovesacım sende dayan biraz

inanmazsın bende aynı senin gibiyim...ne başkasının yaptığı içime siner...nede dağınıklığa tahammülüm yok...çoçuklar konusunda az önce yazdıklarımdan dersin ne pasaklı bir kadınmış...ah ahhhhhhhhhhh öyle değilim canım...o kadar yoruldumki o kadar özlem doluyumki anlatamam...diyorum yavrularıma kavuşayım o günleri rabbim bana nasip etsin..onların hertürlü dağınıklığına razıyım...büyüdüklerindede öyle olmazlar ya ne yapayım...kız sanki hamileymişim gibi konuşuyorum..

acaba bende o günleri yaşarmıyım..benimde peşimde anne anne diye çağıran yavrularım olurmu....

olucak tabi neden olmasın hemde çok yakın bi zamanda yanlız ben ne kadar hasretle beklesemde dağınıklığa şımarıklığa izin veremem kusura bakmasın

ah ah yattığın yerden nasıl gözüne batar bilirim ben çok huyluyumdur ama geçici bi süre katlanmak lazım lovesacım sende dayan biraz

yaa anlıyosun işte allahtaaan..benim evimi görseniz çok sade ve ne renk ararsan vaaar..o kadar tertiplikiii ..gelen herkez hayran ayıptır söylemesi ama bende evime kıyamaaam.herköşesi hergün temizdir yanii.ben nasıl dayanıcaaaam.gerçi allahın zoruna gitmesin töbe töbeeee hem çocuk istiyon hem iş yapıcan diyodur karar ver diyodur.tamaam haşşaaa ama birazda sağlığım yerimde olsa keşke bari 2 aylıktan sonra temizlik yapabilseeem deymeyin keyfime..

/COLOR]

yok canım ben pasaklıdır diye düşünmedim tam tersi sana imrendim keşme bende senin gibi olsam dedim.öyle çocuklarımmı oynatabilseeeem dağınıklığı aldırmazsaaaam oooh..ama yapamaaam elimde değil..inan tuvaleti temizliyorum diye eşime diorumki tuvaletini işinde yap geeel valla anlamaam.ben bile sıkışıyorum girmiyoruum delimiyim neyim.hiç hoşnut değilim bu huyumdan hiiiiç..başkkarı gibi yan gelip yatıcam evii bilmem ne götürüceeek ohoo nerdeeeeee..GERÇİ KIZLAR ONLAR HORA GEÇİYOO HA PASAKLI KARILARI KOCALAR DAHA ÇOK SEVİYO NEDENSE ÖRNEK ÇOOOOOOOKkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

anammm siz ne pimpirik çıktınız lmaz: azcık durun hele bebişler iyice bir tutunsun az mücadele vermiyos bebekler için boşverin işi gücü yaa klava: sanki yeniden bozulmıcak yanımızdakiler yapar eder hele bir 3 ayı geçirinde sonra yaparsınız olmazsa birini tutarsınız sinirlendirmeyin beni valla gelirim hepinizi sıradan geçiririm klava: :tomato: yumoşlarımızı yormayın tamammı annelerrr

bana inaaaaaaaan kiii vallaha billaha yaşayacaksııın gör bak sana her seslendiklerindede umarım aklına gelirim bana derdi şu arnavut kızı diyee boşuna üzülmüşüm diyeceksin gör baak..
allah kimseyi boş çevirmiyo az sabır bitaneeem gelicek o günler ..o bebeilerinde nasibi var elbeet hayırlı bir günü vaaar nolur inancını itirme umut etmeye deeevm benim gibiiii bak.nerdeeeen nereyeeee..sen bide benim hikayemi okusan eski topikte acırdıın acırdın.kaç kişiye vesile ol kendinde tık yok:umursamaz:..
hayırlısı ilee rabbim hepimize anneliği yaşatacak kuzuum..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

lovesacım ne olursa olsun kalp atışını duy hele şu üç ayı bi atlat ondan sonra bak sevda oklavayı gösterdi
kırar kafamızı karışmam valla

:çok üzgünüm: :teselli:

lovesacım ne olursa olsun kalp atışını duy hele şu üç ayı bi atlat ondan sonra bak sevda oklavayı gösterdi
kırar kafamızı karışmam valla

kırar vallaaa görüyom birinizde anam gelim ben temziliyim demiyosunuuz maşallaaah bu ne beeee:dilcikar: :mymeka: ne diye söyletiyosunuz herbiriniz birer gün gelseniz evim pırııl pırıl oluuur :1rolleyes::1ninca: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:zemuszemus

inşallah arnavutlum...inşallah....insan bazen öyle bir boşlukta oluyorki...çaresizce ne yapacağını bilmeyerek...işte ozaman bunları düşünüyorsun...sizlerle konuşmak insanı motive ediyor...moral buluyorsun...yoksa dışardakilerle konuşacak olsan senin temelli umutlarını yıkıyorlar...ben sizlerle mutluyum...dediğin gibi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hepimiz tadarız annelik duygusunu.....

anammm keşke yakın olsakta gelsek valla sırnaşık şey sırnaşık şey
benim eviminde durumu kötü kızlar bende iş yapmıyom doğru dürüst herşeyi eşimden istiyom alışsın diye :roflol: :roflol: amaaa hiçte önemli değill temizlik ben 4 saatee evimi tertemiz yaparım gerekirse ama şuan hiçççççççç halim yokk bitkinim ilaçlarmı böyle yapıyo acaba :uhm:

geleyim ama önce kendi evimi temizleticek birini bulmam lazım malum aşılama öncesi
evi elden geçirmem lazımki aşılamadan sonra bir süre idare etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…