Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet kızlar benim dünür yok nerelerde acaba...gerçi onun kocişi erkenci ondan çok fırsat bulamıyor aramıza gelmeye...olsun ben dünürümü öylede seviyorum...

canım arkadaşım hiç gelmezmiyiz biz senin evini temizlemeye....sen keyfine bak biz senin evi pırıl pırıl yaparız...ondan sonrada seninle çay keyfi birazda kız dedikodu yaparız hııııııııııııı olmazmızemuszemus kaydirigubbakcemile5

ipekçiğim ve sevdacığım siz şu tedavi önce güzelce bir temizlik yapın kiiiiiiiiiiiiii sonradan hiç birşeye dokunmayın sadece bol bol dinlenin...

zaten sana tavsiyem sakın kimseyle konuşmaa bu derdini.inan kurcaladıklarıyla yitinmezler genedee.boşver daha düşünmüyoruz de gee.oho bana benim adım kısır geline bile çıktıı çokta tın.tamam üzülüyodum benden sonra evlenenler bile doğum yaptılar düşün.ama rabbim büyüük çok şüküüüür herşey zamanlaa her şerde bir hayır vaar..dua et bol bol ben yazmıştım size karnınıza elinizi koyun ve allahın isimlerini söyleyiiin..

ah aaah keşkeee bende gelirdim ozamanaa.mevlüt olsun oda süslememsi olsun bayılırım organizatörlük havasına girmeyeee....kaydirigubbakcemile3
kız sen çalışıyosun boşver yorgunluktan hakkatten halin kalmaz biz bütün gün evdeee ne yapıcaz sıkıntıdaan..çatlıyorum öylede günüm geçiyo işte..

geleyim ama önce kendi evimi temizleticek birini bulmam lazım malum aşılama öncesi
evi elden geçirmem lazımki aşılamadan sonra bir süre idare etsin

kaydirigubbakcemile3temizle bacım güzelceeee valla ben garibim 2 yıldır adetten önce temizlerdim beki bu ay hamişim ya tutarsa evim bari temiz olsun diyeee çok şükür öyle düşüne düşünee olduu bak şimdi naaah temizliyom.sende öyle düşün canım benim hamile kalıcam de evimi temziliyorum de içiden valla bak o mucizen gerçekleşiyooo allahın izniylee..:Saruboceq::Saruboceq:

ooooh oh ne güzeeel hıh şöylee yaa illa ben mi demem gereek çıkın gelin kovalarınızlaa başlayın bi biriniz bi odaya 4 odam var yeter de artaar vallaa 2 dk biter benim ev çok incik boncuk yok..sağoluun allah razı olsun keşke öyle yanımda olsaydınız temizlemeye değildee,oturmaya gelirdiniz en azındaaaaana.s:1hug::1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ipekçiğim ve sevdacığım siz şu tedavi önce güzelce bir temizlik yapın kiiiiiiiiiiiiii sonradan hiç birşeye dokunmayın sadece bol bol dinlenin...

ben başladım bile dün buzdolabımı temizledim bu akşam mutfağa başlıcam arada yemek pişirip buzluğa atıyorum ama hava çok soğuk belki camları silmem malum ilaç kullanmak yasak hasta olmamak lazım

sorma arnavutum ya 21 aydır her ay dediğin gibi ama işi gücü yapıyım belki hamileyimdir aman ağır kaldırmıyım aman ilaç içmiyim bakalım ne zaman gelicek bizim sıpanın keyfi sevdacım bende başladımmı iş bitmeden oturmazdım ama artık tedavilerden sonraki zamanlarda yapılması zorunlu olan şeyleri dinlene dinlene yapıyorum sanada tavsiyem transfer sonrası dinlenerek yap işlerini

aynen öyle canım yavaş yavaş yapıyorum artık napalım canımız sağolsuuun..:sm_confused:

herkes suskun durgun kapalı soğuk hava hepimizi etkiledi galiba birde kedersiz yok duru yok
onlar olmayınca sessizlik oluyo

sibelimmm cinsiyet belirleyici birşey yapıcam bana eşin ve senin dıoğum yılını söylermisin canım bakalım doğrumu çıkıyo

ben tedavi aşamasındayım tüp bebek için şuana kadar bebiş yok olmadı
fsh ı nasıl düşüremedilerde 8 yıldır bebek sahibi olamadın ki lmaz:

subebek hoşgeldin... Umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun...
Ama bildiğim kadarıyla flh değerleri ilaç tedavsiyle düzene sokulabiniyo... neden seninkini düzeltememişlerki...

bugün topic sessiz.. ipekcim sen tedavine başlıyorsun hayırlı olsun...2010 da sırasıyla güzel haberler alıcaz... önce sevdadan sonra senden.... sonra teker teker kedersiz bulut nevbahar ve diğer arkdaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…