inşallah arnavutlum...inşallah....insan bazen öyle bir boşlukta oluyorki...çaresizce ne yapacağını bilmeyerek...işte ozaman bunları düşünüyorsun...sizlerle konuşmak insanı motive ediyor...moral buluyorsun...yoksa dışardakilerle konuşacak olsan senin temelli umutlarını yıkıyorlar...ben sizlerle mutluyum...dediğin gibi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hepimiz tadarız annelik duygusunu.....
anammm keşke yakın olsakta gelsek valla sırnaşık şey sırnaşık şey
benim eviminde durumu kötü kızlar bende iş yapmıyom doğru dürüst herşeyi eşimden istiyom alışsın diye :roflol: :roflol: amaaa hiçte önemli değill temizlik ben 4 saatee evimi tertemiz yaparım gerekirse ama şuan hiçççççççç halim yokk bitkinim ilaçlarmı böyle yapıyo acaba :uhm:
geleyim ama önce kendi evimi temizleticek birini bulmam lazım malum aşılama öncesi
evi elden geçirmem lazımki aşılamadan sonra bir süre idare etsin
canım arkadaşım hiç gelmezmiyiz biz senin evini temizlemeye....sen keyfine bak biz senin evi pırıl pırıl yaparız...ondan sonrada seninle çay keyfi birazda kız dedikodu yaparız hııııııııııııı olmazmızemuszemus kaydirigubbakcemile5
ipekçiğim ve sevdacığım siz şu tedavi önce güzelce bir temizlik yapın kiiiiiiiiiiiiii sonradan hiç birşeye dokunmayın sadece bol bol dinlenin...
sorma arnavutum ya 21 aydır her ay dediğin gibi ama işi gücü yapıyım belki hamileyimdir aman ağır kaldırmıyım aman ilaç içmiyim bakalım ne zaman gelicek bizim sıpanın keyfi sevdacım bende başladımmı iş bitmeden oturmazdım ama artık tedavilerden sonraki zamanlarda yapılması zorunlu olan şeyleri dinlene dinlene yapıyorum sanada tavsiyem transfer sonrası dinlenerek yap işlerini
bugün topic sessiz.. ipekcim sen tedavine başlıyorsun hayırlı olsun...2010 da sırasıyla güzel haberler alıcaz... önce sevdadan sonra senden.... sonra teker teker kedersiz bulut nevbahar ve diğer arkdaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?