çok haklısın canım herkes kapısını kapatınca kendi hayatına dönüyo kendi sevinçlerine üzüntülerine onun için kimsenin bu konuyu ortada malzeme yapmasına kendine göre yorumlar yapmasına izin vermemek lazım
etipuf canım sen bugün gittinmi doktora bizi habersiz bırakma ...simalcım çevrendekilerin ağzını kapamak senin elinde canım seni bu kadar çok üzen bu konuya müdahale etmen lazım kalp kırmadanda
bu konuyu kapatmalrını sağlayabilirsin
bide kızlar benim eşim epilepsi hastası ilacını kullanırkn hç hastalanmıyodu bu ay bu durumlardan dolayı 2 defa hastalandı.....bebek düşünmekten geçtim eşimi kaybediyorum...
bide kızlar benim eşim epilepsi hastası ilacını kullanırkn hç hastalanmıyodu bu ay bu durumlardan dolayı 2 defa hastalandı.....bebek düşünmekten geçtim eşimi kaybediyorum...
evet ipekcim bugün 2 de gidecem...gelince size haber veririm... inşallah herşey yolundadır...
inanın bunları bitek size antabiliyorum....kimseyle konuşmıyorum bu şeklde iyiki varsınız....
simal canım sana yaşanmış bir şey anlatayım...benim bir tanıdığım vardı eşinde hiç sperm yoktu...bunlar birde çok uzaklarda bir köyde yaşıyorlardı....hani köydekileri küçümsediğimden değil...bizim burda tüm imkanlarımız var onların yok...veee bu adamın eşi kayınpederine kaynanasına demişki ben tüp bebek yaptırmak istiyorum...10 yıllık evlilerdi...bu gelincağız geldi eşiyle istanbula...hiçbiryer bilmiyor akrabalarının yardımıyla bir doktora tedaviye başladılar...bizim gibi araştırma imkanlarıda yok tavsiye üzerine...doktor tetkikleri yapmış kadında herşey normal erkekte sperm bulunmamış..ilk tüp bebek tedavisine başladılar eşine mikro tese yöntemiyle sperm buldular...ilk dneme tutmadı...bunlar köylerine geri döndü...veee 8ay sonra tekrar geldiler ikinciyi denediler ...bu zorlu yolun sonunda şimdi ALi ADINDA 7aylık oğulları var...
arkadaşlar uzun oldu ama biraz...anlatmak istedim...o insanların azmini bana en çok onların mücadelesi güç veriyor...diyorum onlar uzaklardan gelip hiçbirşeyden habersiz bu mücadeleyi kazandıysa neden biz kazanmayalım....
kızlar demekki rabbimden umut kesilmez neden bizler bebeklerimize kavuşmayalım....
inşallah inşallah inşallah...sen nasıl oldun iyimisin..canım ...
ben burdayım ipekcim... Ama bugün uğrayan olmadı pek...
Durucum kaçgündür yok merak ettim yaa...
Sevdanehri bugünmü tranferi yapılacaktı...
Lovesada bir uğradı ama yazmadan gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?