Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallaahhhhh....dua edin kızlar.......çok çaresizimmm...eltimin 2 çocuğu var görümcemin 2 çocuğuvar her gördüklerinde yeter doğur yoksa biz doğuracaz bebek istiyoruz felan felan.....her mağazaya gidişimizde minicik bebek kıyafetleri gösetriyolar bana .....dua ederek rahatlıyorum.....ama bugün sürekli başım dönüyo....hiç iyi değilim...

bak aynı derten bende müzdariptim... her önüme gelen bebek varmı.. yok şunu ye yok bunu yap yok bu hekime gitt... allahım artık insanlardan uzaklaştım ne bir düğüne ne bir taziyeye ne bir bayrama gidiyordum.. tamamen toplumdan uzaklaşmıştım bu sözleri duymamak için... şimdi bebek var... bir haftadır öyle hastayımki elimi kolumu kaldıracak halim yok bişey yiyip içemiyorum... hani o konuşanlar nerde... çok istiyorlardı hani... arayıp soran bile olmadı... şimdi diyorumda boşuna hem kendimi hemde eşimi üzdüm o yaşanılacak en güzel günleri milletin dır dırı yüzünden mahvettim stresle bunalımla geçirdim... birgün sizde o müjdeli haberi alacaksınız ama bu günleriniz keşkeleriniz olmasın...

simal canım sana yaşanmış bir şey anlatayım...benim bir tanıdığım vardı eşinde hiç sperm yoktu...bunlar birde çok uzaklarda bir köyde yaşıyorlardı....hani köydekileri küçümsediğimden değil...bizim burda tüm imkanlarımız var onların yok...veee bu adamın eşi kayınpederine kaynanasına demişki ben tüp bebek yaptırmak istiyorum...10 yıllık evlilerdi...bu gelincağız geldi eşiyle istanbula...hiçbiryer bilmiyor akrabalarının yardımıyla bir doktora tedaviye başladılar...bizim gibi araştırma imkanlarıda yok tavsiye üzerine...doktor tetkikleri yapmış kadında herşey normal erkekte sperm bulunmamış..ilk tüp bebek tedavisine başladılar eşine mikro tese yöntemiyle sperm buldular...ilk dneme tutmadı...bunlar köylerine geri döndü...veee 8ay sonra tekrar geldiler ikinciyi denediler ...bu zorlu yolun sonunda şimdi ALi ADINDA 7aylık oğulları var...

arkadaşlar uzun oldu ama biraz...anlatmak istedim...o insanların azmini bana en çok onların mücadelesi güç veriyor...diyorum onlar uzaklardan gelip hiçbirşeyden habersiz bu mücadeleyi kazandıysa neden biz kazanmayalım....

etipuf canım sen bugün gittinmi doktora bizi habersiz bırakma ...simalcım çevrendekilerin ağzını kapamak senin elinde canım seni bu kadar çok üzen bu konuya müdahale etmen lazım kalp kırmadanda
bu konuyu kapatmalrını sağlayabilirsin

bide kızlar benim eşim epilepsi hastası ilacını kullanırkn hç hastalanmıyodu bu ay bu durumlardan dolayı 2 defa hastalandı.....bebek düşünmekten geçtim eşimi kaybediyorum...

evet ipekcim bugün 2 de gidecem...gelince size haber veririm... inşallah herşey yolundadır...

bide kızlar benim eşim epilepsi hastası ilacını kullanırkn hç hastalanmıyodu bu ay bu durumlardan dolayı 2 defa hastalandı.....bebek düşünmekten geçtim eşimi kaybediyorum...

canım sen kendini bırakırsan erkekler daha güçsüzdürler... şimdi birde sorun onda olduğu için kendini çok suçluyordur...lütfen daha yolun başındasınız evliliğinizin ilk yıllarının tadını çıkarın... kendinide eşinide üzme değmeyecek insanlar yüzünden...

bak gördünm canım herşeyin başı sağlık çocuk herşey değil sağlık herşey ama onun için topla kendini eşinede moral olursun sen iyi olursan onun kendini toplaması kolay olur

inanın bunları bitek size antabiliyorum....kimseyle konuşmıyorum bu şeklde iyiki varsınız....

ama biran önce kendini toparla sonra artık bu konuyu azda olsa kapatınki eşinde sağlığına kavuşsun canım... sağlık ve huzur en önemlisi... ve bak göreceksin en kısa zamanda eşin eski sağlığına kavuşacak.. sağlıklı olduğu için spermleride güçlü olacak. bebişinizin gelmesine az kaldı...

kızlar demekki rabbimden umut kesilmez neden bizler bebeklerimize kavuşmayalım....

ben burdayım ipekcim... ama bugün uğrayan olmadı pek...
durucum kaçgündür yok merak ettim yaa...
sevdanehri bugünmü tranferi yapılacaktı...
lovesada bir uğradı ama yazmadan gitti...

ben burdayım ipekcim... Ama bugün uğrayan olmadı pek...
Durucum kaçgündür yok merak ettim yaa...
Sevdanehri bugünmü tranferi yapılacaktı...
Lovesada bir uğradı ama yazmadan gitti...

sevdanın transferi bu hafta belli olacaktı hangi gün olacağı
lovesayı bende gördüm burdaki sıkıntılı havayı görünce gitti belki
duru hazırlıklara daldı sanırım haber verseydi iyi olurdu bende çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…