yok canım...dün eşim doktorumuzla konuşmuş cumartesi geleceğiz diye...cumartesi gideceğim o gün belli olacak...canım...hayırlısıyla bu günleride atlatırızda o mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza alırız....
sevdanehri neler yaptı acaba onuda merak ediyorum işlemi nasıl geçti...inşallah herşey yolunda gitmiştir...oda artık cumartesi transferi yapılır...bebeklerini alır...
kız dünürüm yakaldım seni diğer topikte hıııııııııı..canım okundumu arkadaşın yazdığını MERYEM SURESıNı eğer okumayı biliyorsan sende oku . eğer okumak isteyen arkadaşlar olursa nasıl olacağını ben yazarım onlara....
ben kendimde adetim bitince başlayacağım okumaya adet olunca yerime benim adetim bitene kadar başkası okuyacak...
canım herkes kendisi için okuması gerkiyor...41 okunması gerektiği için adet gördüğün günlerde senin yerine ancak başkası okuya biliyor...sen kuran okumayı biliyorsan ben başladığım zaman adet döneminde sen okursun...o topikteki arkadaşlarda benim eski arkadaşlarım...onlarda bizim gibi mücadele verip bebişlerine kavuştular..hele birisiyle aynı dönem de tüp denedik beniki iptal oldu onunda tutmadı..ve o 2 ay sonra kendiliğinden kaldı hamile canım...inşallah sende tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?