Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım inşallah...sende kendini en kısa zamanda toparlarsın da başlarsın....

kız dünürüm bellimi olr seninkide bakmışın süpriz yapar hiçbirşeye gerek kalmadan gelir....

etipufum daha düzelemamiş canım yaaa...biraz birşeyler yemeye çalışsada bebişi besleye bilse...

ozaman tedavin bir dahaki ayamı kaldı çünkü tüpbebek tedavisine bildiğin gibi adetliyken başlanıyor ..yanlış hatırlamıyorsam sen daha yeni adet olmuştun değilmi ??

valla canım doktorların bile senin çoçuğun olmaz dediği kişiler hamile kalıyor...yani rabbimden ümit kesilmez...inancımızla ona sığınacağız...ondan isteyeceğiz...

hani kimsecikler yok ...valla bende dahil kızlar hep tembelleşti nerde diğerleri hııııııııııııııııııı

yok canım benim ilk tedavi uzun protokoldü...buda öyle olursa adetin 21. günü lucrin adında bir iğne var önce ona başlatıyorlar...tedavi esnasında çok yumurta oluşmasın baskınlasın diyeymiş...ondan sonrada tekrar adetin 3. günü gidiyorsun ultrasona koyuyorlar hormonlara bakıyorlar herşey normalse yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun...yani canım iki çeşit iğne kullanıyorsun...sabır isteyen işler...

rabbim bizlere peygember efendimizin sabrından versin...sabırlı olalım isyan etmeyelim...sabrımızın mükafatını alan kullardan olalım...

amin ipek canım amin...rabbim inşallah o günleri nasip edecek...hepimize...sabırla...canım aşılamadan sonra sende kendini çok yorma çok dikkat et ...

hımm anladım canım olsun geç olsun öz olsun uzun protokollü olan tedavi daha başarılı sonuç alınıyormuş inşallah seninde son tedavin olur

sevdanehri neler yaptı acaba onuda merak ediyorum işlemi nasıl geçti...inşallah herşey yolunda gitmiştir...oda artık cumartesi transferi yapılır...bebeklerini alır...

ipek aşılamadan sonra iş e gitmeyi düşünüyormusun bence aşıladan sonra bir kaçgünlüğüne rapor al hem evde dinlenmiş olursun hemde eşinle daha sık beraber olursunuzkaydirigubbakcemile aşılamadan sonra dr 2 gün üstüste ilişki öneriyor sonradan çatlayan yumurtalar oluyor çünkü :hulya:

inşallah hepimizin son tedavileri olsun canım çok zor....annelik duygusunu bizlerde tadalım...canım inanmazsın son günlerde her gece rüyamda güzel güzel bebekler görüyorum...sabah uyanıyorum hiç birşey yok...hele bu geceki ...çok güzellerdi...rabbim sen bana rüyalarımda gördüğüm bebeğimi ve bebeklerimi bana nasip et...içimde yanan haretim biran önce hayırlısıyla dinsin...tüm kullarının....

sabahları onun mırıldanmalarıyla uyansam günümü onunla geçirsem...canım bebeğimi öpüp koklasam.ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh görürmüyüm acaba o günleri............

ben aşılamadan sonra sadece işe gidip geliyorum evişi falan yapmıyorum işede eşim getirip götürüyo
boş zamanlarımda yatıyorum hep zaten iş yapcak halim olmuyo kasıklarım çok ağrıyo birde çok şiş oluyorum

kız dünürüm yakaldım seni diğer topikte hıııııııııı..canım okundumu arkadaşın yazdığını MERYEM SURESıNı eğer okumayı biliyorsan sende oku . eğer okumak isteyen arkadaşlar olursa nasıl olacağını ben yazarım onlara....

ben kendimde adetim bitince başlayacağım okumaya adet olunca yerime benim adetim bitene kadar başkası okuyacak...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​

aslında ordaki mesajlarıokumadım oraya nasıl geldiğimi söyliyimmi seni takip ediyordum kaydirigubbakcemile3

okumayı biliyorum canım seve seve okurum ama nasıl okunduğunu tam bilmiyorum yani hangi günler kaç gün okunacak gibi onu yazarsan önce sana başlarım okumaya :lepi:

canım herkes kendisi için okuması gerkiyor...41 okunması gerektiği için adet gördüğün günlerde senin yerine ancak başkası okuya biliyor...sen kuran okumayı biliyorsan ben başladığım zaman adet döneminde sen okursun...o topikteki arkadaşlarda benim eski arkadaşlarım...onlarda bizim gibi mücadele verip bebişlerine kavuştular..hele birisiyle aynı dönem de tüp denedik beniki iptal oldu onunda tutmadı..ve o 2 ay sonra kendiliğinden kaldı hamile canım...inşallah sende tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın....

ozaman hemen yarın başlıyım ben ,günde bir tane okunacak değilmi..

kızlar ben şimdi çıkıyorum yemek yapmaya...işim bitince tekrar görüşürüz...kendinize çok iyi bakın byyyyyyyyyyyyyyyyy

bu ara kendi sorunlarımla sizi üzdüm biliyorum telafi etmek için bu yolu seçtim biraz güldürmek istiyorum sizi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…