Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım hergün bitane okuyorsun...önce 2 rekat namaz kılıyorsun...niyetini belirtip niyetleniyorsun namaz için...ondan sonra 41 gün okunuyor ....41. gün gecesi oruca kalkılıyor..3 gün tutuyorsun...inşallah rabbim niyetini kabul eder.....eğer adet döneminde okuyan bulamazsan ben okurum...

nedemek canım...burada hem acıları paylaşmak hemde mutlulukları paylaşmak için varız...yoksa dostluk arkadaşlık nasıl olur...

tamam canım allahın izni ile yarın başlıyacam okumaya ..rabbim inşallah kabul eder

kız dünür bu benim oğlanmı senin kızamı söylüyor hııııııııııııııkaydirigubbakcemile3

kedersiz sen o presedleri ihmal etme canım birde çakşır bulabilseydin iyi olurdu istersen mısır çarşısından alır yollarım

kedersiz sen o presedleri ihmal etme canım birde çakşır bulabilseydin iyi olurdu istersen mısır çarşısından alır yollarım

canım bu ay nasıl kullanıcamki preseedleri gerçi dün yumurtlama testi yaptım 2. çizgi çıktı dün 14. günümdü belim biraz daha iyi olursa belki bu gece deneriz :kedi:
canım çakşırı burdaki baharatçılardan bulabilirim saol hayatım :1hug:

dünür bıraksana oğluşunu baksana benim kızın peşinden gelicekmiş kaydirigubbakcemile3

sen iyi ol canım en önemlisi o önümüzdeki ay kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…