Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben çok keyiflendim çok tatlıymış benim güzel kızım kızlar şimdiden iyi akşamlarsite çok yavaş belki
gönderemem bi daha

tamam canım bende yavaş yavaş kalkıp yemeğimi yapayım eşimle beraber.. iyi akşamlar

yok kız benim oğlan anasının seçtiğini beğenir...anasına güvenir öyle şeyler söylemez...senin kızda az değil haaaaaaaaaaaaa

etipufum canım bak gördün dünürüm nasıl örnek göstermiş ona göre çok çok ye benim oğlanla gelin gibi olsun....

kızlar nasıl resim ama...inşallah benim ÖMEREFE DE BUNUN GıBı YAKIŞIKLI TATLI OLACAK...ıNŞALLAH.....
kızlar belki dersiniz daha hamile bile değilsin nasıl böyle hayaller kuruyorsun....ama ne yapayım hep içimden böyle geliyor...veeeeeeeee inanıyorumki rabbimde bana o günleri nasip edecek...umutlarımız olmasa bizler yaşam savaşı veremeyiz.........

birde kızlar benim için cinsiyet önemli değil...neden erkek seçtin dersenizde bende bilmiyorum içimde öyle bir his var ondan ....

kız dünür beğendinmi damadının resmi hıııııııııııııııııı söyle bakalım...sizde renkli gözlü kimse varmı bizde var onun için oğlum renkli gözlü olabilir...........

arkadaşlar oğlum derken var ya içim bir tuhaf oluyor..anlatamam...bende yavruma seslenecekmiyim acaba...gel yavrum diyeeeeeeeeeeeeeeee

yıldızcım inşallah gecikmesi hayırdır ve hamişsindir....
bulutcum sende en kısa zamanda güzel haberler vereceksin bize... ama senin oğlanla kedersizin kızınada maşallah... hiç bukadar birbirlerine yakışan çift görmedim haa...

insallah canim hayirlisi neyse o olsun.bosuna umutlanmak da istemiyorum,yil basina kadar beklemek istiyorum adet olmazsam.Rabbim geri cevirme biz caresiz kullarini.nolur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amanınnn benim damat çok yakışıklıymış kızımla çok yakışacaklar :lepi:
canım inşallah hayalini kurduğun bebişin en kısa zamanda gelir canımopuyorumnanaktan
merhaba kizlar nasilsininz?sonunda size denk geldim.kedersizim.gecmis olsun.belini incitmissin.aman dikkat sagliginiza

saol canım şimdş iyiym biraz opuyorumnanaktan

kizlar nolur bana yardimci olun,benim vajinadan sut gibi beyaz maye geliyor.adet gunume yakin oluyordu.ama bu kadar olmazdi.sogukmu aldim ne?bi fikri olan varmi acaba?

benimadet gunum gecdi ama adet olucakmisim gibi fena agriyor.test de yapmadim.cunki adeta gecikmem oluyor.sabr ediyorum.

canım senin adetini normalde kaç gün gecikir..hiç belli olmaz canım biliyorsun benim dopik uğurlu :lepi: inşallah sende hamilesindir canım doipiğimizin 3.cü hamilesi sen olursun :CüvCüv:

kizlar nolur bana yardimci olun,benim vajinadan sut gibi beyaz maye geliyor.adet gunume yakin oluyordu.ama bu kadar olmazdi.sogukmu aldim ne?bi fikri olan varmi acaba?

canım senin söylediğin akıntı galiba eğer düşündüğüm gibi hamileysen akıntı olabiliyor ama eğer endişeleniyorsan bir doktora görün canım

ben tedaviden once gecikmem oluyodu.hatta 10gune kadar.ama tedaviden sonra ya tam zamaninda yada 2-3 gun falan gecikmem oluyordu.simdi 6gun gecikdim.bilemiyorum.insallah dediyin gibi olur da her kes hamile kalir.yuzumuz gulur Allahin izniyle.

ben tedaviden once gecikmem oluyodu.hatta 10gune kadar.ama tedaviden sonra ya tam zamaninda yada 2-3 gun falan gecikmem oluyordu.simdi 6gun gecikdim.bilemiyorum.insallah dediyin gibi olur da her kes hamile kalir.yuzumuz gulur Allahin izniyle.

valla yıldızcım benim içimde güzel hisler var bence sen anne oluyorsun inşallahhhhhh :Saruboceq:

lütfen yarın bir test yap ve bize haber ver tamammı tatlım ..benim şimdilik çıkmama lazım yemek yiyecez cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…