buda etipufun bebişi annesine çok kızgın yemek yiyemiyor diye
etipufum bak yemezsen senin bebiş doğunca böyle olur ona göre kaydirigubbakcemile3
dünür tam bizlik bir resim buldum kaydirigubbakcemile3
yıldızcım inşallah gecikmesi hayırdır ve hamişsindir....
bulutcum sende en kısa zamanda güzel haberler vereceksin bize... ama senin oğlanla kedersizin kızınada maşallah... hiç bukadar birbirlerine yakışan çift görmedim haa...
amanınnn benim damat çok yakışıklıymış kızımla çok yakışacaklar :lepi:kız dünür beğendinmi damadının resmi hıııııııııııııııııı söyle bakalım...sizde renkli gözlü kimse varmı bizde var onun için oğlum renkli gözlü olabilir...........
arkadaşlar oğlum derken var ya içim bir tuhaf oluyor..anlatamam...bende yavruma seslenecekmiyim acaba...gel yavrum diyeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba kizlar nasilsininz?sonunda size denk geldim.kedersizim.gecmis olsun.belini incitmissin.aman dikkat sagliginiza
benimadet gunum gecdi ama adet olucakmisim gibi fena agriyor.test de yapmadim.cunki adeta gecikmem oluyor.sabr ediyorum.
kizlar nolur bana yardimci olun,benim vajinadan sut gibi beyaz maye geliyor.adet gunume yakin oluyordu.ama bu kadar olmazdi.sogukmu aldim ne?bi fikri olan varmi acaba?
ben tedaviden once gecikmem oluyodu.hatta 10gune kadar.ama tedaviden sonra ya tam zamaninda yada 2-3 gun falan gecikmem oluyordu.simdi 6gun gecikdim.bilemiyorum.insallah dediyin gibi olur da her kes hamile kalir.yuzumuz gulur Allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?