tamam canim.size afiyet olsun.yarin gorusuruz.hep dualarimdasin.maddi sikinti ben de cekiyorum.senin de ne cekdiyini en iyi ben anlarim.insallah Allah buyukdur.gun dogmadan neler dogar.hadi optum.kendine iyi bak bide hasta oldugunu duymayalim.
dünürcüğüm damadını beğendiğine sevindim.....
yıldız canım bellimi olur sen yinede bir test yap bakmışsın hamilesin...dünürümünde dediği gibi burası herkese uğur getirecek inşallah sırayla hepimiz anne olacağız rabbimin izni ile....
dur şu sihirli cümleyi bir de ben söylim bakem sen gelcen mi?
KEDERSİZ nerelerdesin canım özletme kendini HUUUUU
yok canım daha hamişimiz olmadı ama güzel haberler yolda sevdanehri,ipek ve bulut tedavi görüyorlar bu ay ..azeri yıldızında günü gecikmiş :lepi:slm kızlar pc bozuldu bıraz aranıza gelemedım ama kusura bakmayıınnn benım en son gırdıgımde loveSA hamıleydıı daha hamişş vamııı aranızdaaaa hepınızı kucak dolusu öpüyoruummm bıdeee bebıslerr nslll hamıslerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok canım daha hamişimiz olmadı ama güzel haberler yolda sevdanehri,ipek ve bulut tedavi görüyorlar bu ay ..azeri yıldızında günü gecikmiş :lepi:
sen nasılsın nasıl gidiyor başladınmı tedaviye??
gelmişim ama bir saat geç olmuş :gitme: şimdi de sen gittin. geçmiş olsun kedersiz canım hastaymışsın rabbim şifalar versin. dikkat et kendine. diğer kızlar da iyilermiş oh oh yaramaz bir haber yok. herkes tedaviye başlıyo heee yaşasın. sizle sohbeti özledim. akşamları girebiliyorum o da denk gelmiyo heralde. geçen gün bi tek yıldız vardı. yıldız inş. hamilesindir bütün kalbimle dua ediyorum canım.
merhaba canım ..inşallah 6 yılın sonunda rabbim yüzünü güldürür ve sana eli ayağı düzgün hayırlı evlat (lar) nasip eder inşallah ..adet sancısı gibi sancıların olması çok normal burda loveSA diye bir arkadaşımız vardı oda tüpbebek tedavisi gördü şuanda hamile onunda senin gibi sancıları oluyordu merak etme sen çok normalmiş ...yarın bize güzel haberlerini vermeyi unutma tamammı canım
teşekkür ederim iyi dileklerin için. umarım...bakalım randevum 9.30 da..sabaha kadar uyuyamadım..umarım güzel bir haber alırım ve sizinle paylaşırım...allahım herşeyin hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?