Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canim.size afiyet olsun.yarin gorusuruz.hep dualarimdasin.maddi sikinti ben de cekiyorum.senin de ne cekdiyini en iyi ben anlarim.insallah Allah buyukdur.gun dogmadan neler dogar.hadi optum.kendine iyi bak bide hasta oldugunu duymayalim.

tamam canim.size afiyet olsun.yarin gorusuruz.hep dualarimdasin.maddi sikinti ben de cekiyorum.senin de ne cekdiyini en iyi ben anlarim.insallah Allah buyukdur.gun dogmadan neler dogar.hadi optum.kendine iyi bak bide hasta oldugunu duymayalim.

canım benim saolasın duan için allah razı olsun birtanem :1hug: canım çok şükür maddi yönden çok kötü değilim sadece tedavi olacak kadar imkanımız yok ,yoksa allaha çok şükür yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda elhamdülillaha.s

dünürcüğüm damadını beğendiğine sevindim.....
yıldız canım bellimi olur sen yinede bir test yap bakmışsın hamilesin...dünürümünde dediği gibi burası herkese uğur getirecek inşallah sırayla hepimiz anne olacağız rabbimin izni ile....

kızz damadım beğenilmiyecek gibimi yerim onu ben kızım ona aşık olacak aşık:asigim:

ya inanmıyorum telepati kurdun sanki... bi his beni aldı pc nin başına getirdi işim de vardı aslında hemen bıraktım. aman yarabbim kedersiz kalbin ne kadar temiz senin. inş. rabbim dualarını da kabul edecek tez zamanda :ecrin_bebek:

gelmişim ama bir saat geç olmuş :gitme: şimdi de sen gittin. geçmiş olsun kedersiz canım hastaymışsın rabbim şifalar versin. dikkat et kendine. diğer kızlar da iyilermiş oh oh yaramaz bir haber yok. herkes tedaviye başlıyo heee yaşasın. sizle sohbeti özledim. akşamları girebiliyorum o da denk gelmiyo heralde. geçen gün bi tek yıldız vardı. yıldız inş. hamilesindir bütün kalbimle dua ediyorum canım.

slm kızlar pc bozuldu bıraz aranıza gelemedım ama kusura bakmayıınnn benım en son gırdıgımde loveSA hamıleydıı daha hamişş vamııı aranızdaaaa hepınızı kucak dolusu öpüyoruummm bıdeee bebıslerr nslll hamıslerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok canım daha hamişimiz olmadı ama güzel haberler yolda sevdanehri,ipek ve bulut tedavi görüyorlar bu ay ..azeri yıldızında günü gecikmiş :lepi:
sen nasılsın nasıl gidiyor başladınmı tedaviye??

yok canım daha hamişimiz olmadı ama güzel haberler yolda sevdanehri,ipek ve bulut tedavi görüyorlar bu ay ..azeri yıldızında günü gecikmiş :lepi:
sen nasılsın nasıl gidiyor başladınmı tedaviye??

canım benım esım ocakta amelıyat olacak aslında bu ay asılama yaptıracaktım ama yaptırmadııımm
asılamada nede olsa olasılık cok az esım amelıyat oldugunda 1 haftada ıyılesır dıyor doktoor ondn sonra 2 ay ızınlı olacak o zmn tup bebeke baslıyacammm ınsallah ama nsl olacak bılmıyoruumm sence asılmama yaptırmamakla hatamı yapmısım bıde ıstanbulda tup bebek yaptıran varmı aramızdaaaa bu arada sennn ne yapıyorsssuuunnnn??????? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
COLOR]

kızllaaaarrrr istanbullda tüp bebek yaptıranlar banada yardımcı olurmusunuz ne kadar tutuyooo benım sorunum esımde sadece sayı az 12 mılyonn fark edrmı bıde nerde yaptırıyorsunuz benım yasım 20 oldugundan ssk raporuda alamıyorruumm yardımcı olursanız sevınırımm kafayı yemek uzereyıımmm ne yapacagımı sasırdıımmm voslukta hıssedıyorum kendımı bıde tup bebek yaptırmak cok zormus oylemı cok acı cektırıyorussss oylemmmııı cok yazdımmm hepınıze ıyı uykularrr öpuyoruumm henızıııı mucuk mucuk

sagol canim. insanin bu donemde yalnizca dualara ihtiyaci oluyor.insallah hepimiz seviniriz Allahin izniyle.hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin.iyi ki varsiniz.iyi ki sizin gibi arkadaslarim var.benim guzel anne adaylarim.kendinize iyi bakin.dualarimdasiniz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim iyi dileklerin için. umarım...bakalım randevum 9.30 da..sabaha kadar uyuyamadım..umarım güzel bir haber alırım ve sizinle paylaşırım...allahım herşeyin hayırlısını versin...

teşekkür ederim iyi dileklerin için. umarım...bakalım randevum 9.30 da..sabaha kadar uyuyamadım..umarım güzel bir haber alırım ve sizinle paylaşırım...allahım herşeyin hayırlısını versin...

dualarım seninle... inşallah güzel sonuçlarla dönersin....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım candy inşallah sonucun pozitiftir canım
kızlar ben bugün iyi değilim boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum midemde bulanıyo

kızlar günaydın ipeğim geçmiş olsun çok dikkat et canım... Dün bi türlü yazdıkalrım gitmedi 311den sonraki sayfaları okuyamadım ..işleri toplamam lazım bide bugun tapu işlerim çok öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…