günaydın hanımlar nasılsınız bakalım candy inşallah sonucun pozitiftir canım
kızlar ben bugün iyi değilim boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum midemde bulanıyo
kızlar günaydın ipeğim geçmiş olsun çok dikkat et canım... Dün bi türlü yazdıkalrım gitmedi 311den sonraki sayfaları okuyamadım ..işleri toplamam lazım bide bugun tapu işlerim çok öptüm hepinizi
kızllaaaarrrr istanbullda tüp bebek yaptıranlar banada yardımcı olurmusunuz ne kadar tutuyooo benım sorunum esımde sadece sayı az 12 mılyonn fark edrmı bıde nerde yaptırıyorsunuz benım yasım 20 oldugundan ssk raporuda alamıyorruumm yardımcı olursanız sevınırımm kafayı yemek uzereyıımmm ne yapacagımı sasırdıımmm voslukta hıssedıyorum kendımı bıde tup bebek yaptırmak cok zormus oylemı cok acı cektırıyorussss oylemmmııı cok yazdımmm hepınıze ıyı uykularrr öpuyoruumm henızıııı mucuk mucuk
canım sen daha tedaviye başlamadan stres yapmışsın kendine...yok öyle rahat ol biraz...valla istanbul tüp bebek hakkında bir bilgim yok...ben ameriekan hastanesinde tedavi görüyorum....aslında adındanmıdır nedir herkes orayı pahalı sanıyor ama ...inanın diğerleri ile aynı...gerçi kısmetin nerdeyse orda oluyorsun....tedaviye geleceksek hiç korkma o kadar zor bir tedavi değil sadece sabırlı olman gerekiyor...ben rabbim kısmet ederse bu ayın sonunda başlamayı düşünüyorum...doktorumla görüşüp karar vereceğiz...cumartesi günü...rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
hadi bakalım inşallah dünyanın en güzel haberini alırsın canım :CüvCüv:teşekkür ederim iyi dileklerin için. umarım...bakalım randevum 9.30 da..sabaha kadar uyuyamadım..umarım güzel bir haber alırım ve sizinle paylaşırım...allahım herşeyin hayırlısını versin...
canım geçmiş olsun umarım hafif atlatırsın canımgünaydın hanımlar nasılsınız bakalım candy inşallah sonucun pozitiftir canım
kızlar ben bugün iyi değilim boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum midemde bulanıyo
kızlar günaydın ipeğim geçmiş olsun çok dikkat et canım... Dün bi türlü yazdıkalrım gitmedi 311den sonraki sayfaları okuyamadım ..işleri toplamam lazım bide bugun tapu işlerim çok öptüm hepinizi
canım benım esım ocakta amelıyat olacak aslında bu ay asılama yaptıracaktım ama yaptırmadııımm
asılamada nede olsa olasılık cok az esım amelıyat oldugunda 1 haftada ıyılesır dıyor doktoor ondn sonra 2 ay ızınlı olacak o zmn tup bebeke baslıyacammm ınsallah ama nsl olacak bılmıyoruumm sence asılmama yaptırmamakla hatamı yapmısım bıde ıstanbulda tup bebek yaptıran varmı aramızdaaaa bu arada sennn ne yapıyorsssuuunnnn??????? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
COLOR]
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...sonuç 14.30 da....nasıl geçecekbu kadar saat((
evet bende hep öyle duydum ama ben ne ile uğraşırsam uğraşayım aklımdan çıkmıyorki :ecrin_bebek:dünürüm hoş geldin canım...nasıl oldun bakalım....kız dün akşam ne geldi aklıma..diğer topikte bir arkadaş vardı...bu tedavi gördü olmadı...bu arada o ayağından rahatsızlandı...bu sefer rahatsızlığı ile uğraşmaya başladı...iyileşmeye çalışırken o arada hamile kalımış..hani diyorlar ya aklından çıkınca hamile kalınıyor diye..bununki öyle oldu...diyorum sen şimdi bellinle uğraşıyorsun bebek işini ikinci planda..olmasın benim gelin bu arada..inşallah...rabbim yeterki nasip etsin...bilinmiyor nezaman nasıl olacağı....
geçmiş olsun kedersizim inşallah ilaçların iyi gelir canım
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...sonuç 14.30 da....nasıl geçecekbu kadar saat((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?