Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım candy inşallah sonucun pozitiftir canım
kızlar ben bugün iyi değilim boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum midemde bulanıyo

geçmiş olsun canım... çok dikkat et kendine.. birde tedavi aşamasındasın ya ne önereceğimi bilemiyorum.. bitki çayları içebilirsen boğazını yumuşatacak bişeyler iç..

kolay gelsin canım..

Sağolun kızlar ıhlamur içiyorum birde acı elma yağı aldım boğazımı ovuyorum
yarına kadar hafiflemezse doktora söylerim yarın belki hafif bi şeyler verebilir

kızlar günaydın hepinize...hepiniz iyidirsiniz inşallah...ipeğim geçmiş olsun canım...ıhlamur iç boğazını oda yumuşatır.
Etipufum sen nasıl oldun...iyleşebildinmi...yemek yiyebiliyormusun...

kızlar sevda hiç uğramadı ne yaptı acaba ....çokmu zor geçti...aslında o kadar bir zorluğu yok...uyutuyorlar uyanıyorsun ...herşey bitmiş...

yıldız sen ne yaptın test yapmadınmı....hadi topiğimize bir hamiş daha gelsin....

canım sen daha tedaviye başlamadan stres yapmışsın kendine...yok öyle rahat ol biraz...valla istanbul tüp bebek hakkında bir bilgim yok...ben ameriekan hastanesinde tedavi görüyorum....aslında adındanmıdır nedir herkes orayı pahalı sanıyor ama ...inanın diğerleri ile aynı...gerçi kısmetin nerdeyse orda oluyorsun....tedaviye geleceksek hiç korkma o kadar zor bir tedavi değil sadece sabırlı olman gerekiyor...ben rabbim kısmet ederse bu ayın sonunda başlamayı düşünüyorum...doktorumla görüşüp karar vereceğiz...cumartesi günü...rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

sağol bulut içiyorum ıhlamur sabaha göre daha iyiyim sevda dün işe gitmediği için bugün yoğun olabilir
belki ondan gelmemiştir

canı m yazdıkların ıcın cok tessekkur ederımmm ama napıyıımm streess yapılmaycak gıbı deıl ALLAH yolunu acık etsın bebısın kosarak sana gelsınn bıde fıyatla ılgılı bılgın varmı amerıkan hastanesı nerdeee

canım..inşallah inşallah gelir bebeğim...hepimizin...fiyat konusuna gelince herkesin tedavi şekli ayrı oluyor...onun için oraya gittiğinde sana fiyat söylüyorlar...amerikan has. nişantaşında istersen telefonunu veririm sana bir görüşmeye gidersin...yaptıracaksın diye birşey yok ...bir kaç merkezle görüşürsün ondan sonra yaptırırsın...

şimdi dr dan geldim bana çok iyi şeyler söylemedi ftık var ve bu yeni değil dedi fıtık olan kemiklerde kararma olmuş ilaçlarını kullan 15 gün sonra yine gel dedi offff

teşekkür ederim iyi dileklerin için. umarım...bakalım randevum 9.30 da..sabaha kadar uyuyamadım..umarım güzel bir haber alırım ve sizinle paylaşırım...allahım herşeyin hayırlısını versin...
hadi bakalım inşallah dünyanın en güzel haberini alırsın canım :CüvCüv:
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım candy inşallah sonucun pozitiftir canım
kızlar ben bugün iyi değilim boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum midemde bulanıyo
canım geçmiş olsun umarım hafif atlatırsın canım

kolay gelsin canım çok yorma kendini :ecrin_bebek:

dünürüm hoş geldin canım...nasıl oldun bakalım....kız dün akşam ne geldi aklıma..diğer topikte bir arkadaş vardı...bu tedavi gördü olmadı...bu arada o ayağından rahatsızlandı...bu sefer rahatsızlığı ile uğraşmaya başladı...iyileşmeye çalışırken o arada hamile kalımış..hani diyorlar ya aklından çıkınca hamile kalınıyor diye..bununki öyle oldu...diyorum sen şimdi bellinle uğraşıyorsun bebek işini ikinci planda..olmasın benim gelin bu arada..inşallah...rabbim yeterki nasip etsin...bilinmiyor nezaman nasıl olacağı....

canım hakkında hayırlısı olsun ben nedense aşılamaya pek sıcak bakmıyorum şans çok düşük ama aşılamayla hamile olnada az değil yane ama işte dediğim gibi şans biraz düşük...benim düşüncem eğer maddi yönden iyiseniz hiç aşılamayla vakit geçirmeyin derim :hulya:

evet bende hep öyle duydum ama ben ne ile uğraşırsam uğraşayım aklımdan çıkmıyorki :ecrin_bebek:
dünürüm ben bugün meryem suresini okumaya başlıyacamda 2 rekat namaz kılınacak dedin ya hani namaza başlarken niyetimizi nasıl getirecez :uhm:
geçmiş olsun kedersizim inşallah ilaçların iyi gelir canım

saol canım inşallah

dünürüm ne üzerine niyetlendiğsen onu söyleyeceksin...mesela namaza niyetleniyorsun ya mesela sabah namazına değilde hayırlı evladıma kavuşmaya veya o an neyin olmasını istiyorsan onun için...inşallah niyetin kabul olur...evet canım ne akıldan çıkması gündüz bırak geceleride rüyalarımda...rabbim inşallah hayırlısıyla bebeğimizi bize verecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...sonuç 14.30 da....nasıl geçecekbu kadar saat((

kız ne kalmış şurada hemencecik geçer merak etme...inşallah güzel haberler verirsin ..şimdide senin için çekeriz halayları...kızlar halay çekmeye hazır olun..................zemuszemuszemuszemus

candy canım seni hatırlayamadım sen tedavi gördündemi sonucunu bekliyorsun yoksa kendiliğindenmi hamile kaldın...kusura bakma canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…