Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

TAMAM CANIM ANLADIM BUGÜN BAŞLIYACAM HAYIRLISIYLA :Saruboceq:ALLAHIM HERKESİN NİYETİNİ, DUASINI KABUL ETSİN:Saruboceq:

DOPİĞİMN HAMİŞLERİ

1.ETİ_PUF:CüvCüv:

2.LOVESA:CüvCüv:

3.CANDY188:CüvCüv:

UMUDUNU YİTİRMEYENLERİN LİSTESİ

1.SEVDANEHRİ.8.OCAK:Saruboceq:

2.KEDERSİZ.......8.OCAK:Saruboceq:
CANDYCİM İÇİMDEKİ HİSLERE GÜVENEREKTEN ŞİMDİDEN EKLEDİM SENİ LİSTEYE zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Son düzenleme:
bulutçum 3 başarısız aşılamadan sonra tüp bebek denedik..adana ve çevresinde oturan ve tüp bebek tedavisi isteyen varsa kesinlikle ANKADA TÜP BEBEK MERKEZİni tavsiye ederim..doktor Kaan bey çok başarılı bir doktor.. Gökhan beyde aynı şekilde..ayrıca ben tedavimde lucrin ve gonel -f kullanıyordum göbekten kendim yapıyordum iğnelerimi..ama benim yumurtalklarım aşırı tepki verdi gonal-f e yarıda bırakmak zorunda kaldık. E2 im 8000 e çıktı..çok yüksekti..ilacı keserek değeri düşürmeye çalıştık...ona rağmen çk şükür 15 yumurta toplandı..9 tanesi olgunmuş .ama 5 tanesi döllenmişti..transferde 3 tane 1. sınıf embryo var dedi doktorum onun 3 embriyo transfer edelim ısrarına rağmen ben 2 de direndim..umarım pişman olmam( kısaca bahsetmek istedim...hergün sadece e2 kontrolüm için sabahtan yollara düşüyorduk..bayramda dahil...hergün 400 km yol yapıyoduk..düşünün yani..
Umarım Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz...kucaklarımıza o sevimli bebişleri aldığımızda bunların hepsini çoktan unutmuş oluruz...son 2 saat((Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim...umarım hislerinde yanılmazsın...ve benden sonra listede senin ismin olur... Ama yinede her türlü ihtimali gözönüne alarak fazla ümitlenmek istemiyorum...

candy canım Çok emek harcanıyor bu yolda senı Çok ıyı anlıyorum bende daha Önce 2 tÜpbebek tedavısı gÖrdÜm ..rabbım emeklerını boŞ bırakmasın ınŞallah

canım çok teşekkür ederim...umarım hislerinde yanılmazsın...ve benden sonra listede senin ismin olur... Ama yinede her türlü ihtimali gözönüne alarak fazla ümitlenmek istemiyorum...

SAOL CANIM SENDEN SONRA BEN DEĞİL İNŞALLAH DİĞER ARKADAŞLARIM YERLEŞECEK ÖNCE AZERİ YILDIZ SONRA SEVDA,İPEK VE DİĞER ARKADAŞLARIM SONRADA BEN :hulya:

DOPİĞİMN HAMİŞLERİ

1.ETİ_PUF:CüvCüv:

2.LOVESA:CüvCüv:

3.CANDY188 :CüvCüv:

UMUDUNU YİTİRMEYENLERİN LİSTESİ

1.SEVDANEHRİ.8.OCAK:Saruboceq:

2.KEDERSİZ.......8.OCAK:Saruboceq:

3.İİPEKK34............16.OCAK:Saruboceq:

:lepi::lepi::lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…