Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

DOPİĞİMN HAMİŞLERİ

1.ETİ_PUF:CüvCüv:

2.LOVESA:CüvCüv:

3.CANDY188 :CüvCüv:

UMUDUNU YİTİRMEYENLERİN LİSTESİ

1.SEVDANEHRİ.8.OCAK:Saruboceq:

2.KEDERSİZ.......8.OCAK:Saruboceq:

3.İİPEKK34............16.OCAK:Saruboceq:

4.FTSEDP.............15.OCAK:Saruboceq:

evet(((( eşim hastaneye sonucıu almaya gidiyor...akşama kadar bana söylemesemi acaba...şuan evde değilim..negatifse ne yapacağım belli olmaz(((

kızlar bizim bir komşu haca gitmişti onu ziyaret etmeye gidecez kaynanamla
gelince candynin güzel haberini görmek istiyorum burda:teytey:

kızlar azalmış iyice zaman ...candy istersen ara bir sor bazen erken çıkıyor....kız dünür bizleri niye katmıyorsun küstüm sana...

inanmazsın candy kendi sonucumu alacakmışım gibi heyecanla bekliyorum...canım az kaldı inşallah herşey güzel olacak....

ArkadaŞlar Çok ÜzgÜnÜm.....malesef negatıf...daha doĞrusu deĞer olması gerekenden Çok dÜŞÜk...ne yapalım kısmet deĞılmıŞ..umarım dıĞer arkadaŞların gÜzel haberlerını alırız..yınede desteĞınız ıÇın hepınıze teŞekkÜrler

canım sana şuan nekadar üzülme desemde boş olur...eşin eve gelene kadar içinden geldiği gibi yap..ma eşin eve gelince iyi karşılamaya çalış...canım önemli olan sizin sağlıklı olmanız..bu sizin ilk denemenizmiydi...demekki daha vakti varmış ..diyeceksin..

canım ben şubatta denedim olmadı ilk denemeyi...aradan 3 ay geçti ikinciyi denemeye oda anlaşılmayan bir nedenle iptal oldu...yani rabbimin bildiği bir zaman var demekki ..inşallah şimdi tekrar denemeyi düşünüyorum...inşallah rabbimin izni ile bu sefer bebeğime kavuşacağım...hepimiz...

birde arkadaşım şunu unutma bir çok arkadaşımız bu negatif habelerin arkasından kendiliğinden hamile kaldıçççolmaz diye birşey yok...emin olki bir gün hepimiz anne olacağız...vakti gelince...inşallah çok beklemeden anne oluruz...bütün evlat isteyenler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…