kızlar bısey soracam tup bebek tedavısınde embırıyolar toplanırken anestezı altındamı oluyyo
evet canım benim öyle olmuştu yatıyorsun kalkıyorsun yumurtaların toplanmış oluyor ..sandığın kadar zor bir tedavi değil canım kormana gerek yok
canım pekı ne kadar zamanda kendını topluyosun vehastanee yatıyomusun benım tedavı olugumu kımse bılmıyo ya ondan cok merak edıyorum
kızlar ya az önce birşey fark ettim bu benim avantar resmindeki bebeğin kaşları ve ağzı eşime benziyor..yoksa benim bebek buna benziyecek..
kızlar ya az önce birşey fark ettim bu benim avantar resmindeki bebeğin kaşları ve ağzı eşime benziyor..yoksa benim bebek buna benziyecek..
canım yatağına alıyorlar seni o arada senin tansiyonuna kalp atşını takip ediyorlar...bir problem yoksa 1 saat sonra eve gidiyorsun...hafif kanaman oluyor..yani o gün normal hayatına dönüuorsun...seni rahatsız edecek bir durum olmuyor....işte transferden sonra dikkatli olmalısın bol bol istirahat etmen gerek...ona göre ayarla kendini...kimsenin bilmesini istemiyorsan..
kız dünür bukadarmıydı hamişler diğerleri nerde...yoksa topikten sonramı hamileleri yazıyorsun...çünkü duru ile sisi yok...
SAKIN EŞİNİN GAYRI MEŞRU ÇOCUĞU OLMASIN kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?