Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inan candy sırf senin için erken kalktım ziyaretten ama beklediğim haberi alamadım :çok üzgünüm:şuanda sana ne desekte boş biliyorum aynı şeyleri bende yaşadım her seferinde dünyanın sonuymuş gibi üzüldüm ağladım hırpaladım kendimi ama inan bizim şer sandığımızda hayır vardır bunu unutma ALLAH kulları için her zaman hayırlı olanını veriyor canım benim ne olur kendini çok yıpratma eşin gelene kadar ağla ama o gelince ona üzüldüğünü belli etme çünkü onlarda en az bizim kadar üzlüyorlar ama dışa yansıtmıyorlar ne olur onun yanında güçlü olmaya çalış :teselli:

kızlar bısey soracam tup bebek tedavısınde embırıyolar toplanırken anestezı altındamı oluyyo

evet canım benim öyle olmuştu yatıyorsun kalkıyorsun yumurtaların toplanmış oluyor ..sandığın kadar zor bir tedavi değil canım kormana gerek yok

ayyyyyyyy dünürüm candy arkadaşımıza moralim bozuldu ..ama elden birşey gelmiyor...benim adet tarihim 18 ocak...

sedp arkadaşım dünürümünde dediği gibi..bende çok korkmuştum iilk defa ozaman anestezi alıyordum..beni masaya yatırdıklarında sadece doktora çok acıyormu dediğimi hatırlıyorum bana sen uyuyacaksın dedi... birden boğazıma doğru birşey geldi sanki..veeeeeeeeee uyandığımda yatağımda buldum kendimi.yani korkacak birşey yok...inşallah sonu güzel olur...

evet canım benim öyle olmuştu yatıyorsun kalkıyorsun yumurtaların toplanmış oluyor ..sandığın kadar zor bir tedavi değil canım kormana gerek yok

canım pekı ne kadar zamanda kendını topluyosun vehastanee yatıyomusun benım tedavı olugumu kımse bılmıyo ya ondan cok merak edıyorum

kızlar ya az önce birşey fark ettim bu benim avantar resmindeki bebeğin kaşları ve ağzı eşime benziyor..yoksa benim bebek buna benziyecek..

Kızlar merhaba... şimdi doktordan geldim.. bişeyler yiyip içemediğim için bünyem zayıflamış... doktor vitamin takviyesi ve mide bulantısı için serum taktı... 2 saate kadar poliklinikte yattım..şimdi biraz daha kendimi toplamış durumdayım..

Kedersiz çok geçmiş olsun.. Doktor ilaç vermiş ilaçlarını düzenli kullan inşallah bir faydasını görürsün..:1hug:

Candy canınız sağolsun.. Rabbim inşallah bekletmeden tez zamanda gönderir meleğinizi..inan arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum.. :çok üzgünüm:

ipekcim sen nasıl oldun.. boğazın biraz olsa iyileştimi mide bulantın geçtimi...

Bulutcum sen nasılsın...

DOPİĞİMN HAMİŞLERİ

1.ETİ_PUF:CüvCüv:

2.LOVESA:CüvCüv:

UMUDUNU YİTİRMEYENLERİN LİSTESİ

1.SEVDANEHRİ.8.OCAK:Saruboceq:

2.KEDERSİZ.......8.OCAK:Saruboceq:

3.FTSEDP..........15.OCAK:Saruboceq:

4.İİPEKK34.........16.OCAK:Saruboceq:

5.BULUT83.........18.OCAK:Saruboceq:

canım pekı ne kadar zamanda kendını topluyosun vehastanee yatıyomusun benım tedavı olugumu kımse bılmıyo ya ondan cok merak edıyorum

canım yatağına alıyorlar seni o arada senin tansiyonuna kalp atşını takip ediyorlar...bir problem yoksa 1 saat sonra eve gidiyorsun...hafif kanaman oluyor..yani o gün normal hayatına dönüuorsun...seni rahatsız edecek bir durum olmuyor....işte transferden sonra dikkatli olmalısın bol bol istirahat etmen gerek...ona göre ayarla kendini...kimsenin bilmesini istemiyorsan..

etipufum sağolasın...iyiyim..sen nasılsın...inşallah sende düzelirsin...bebeğide beslenir...ikinizinde sağlığı önemli...

kız dünür bukadarmıydı hamişler diğerleri nerde...yoksa topikten sonramı hamileleri yazıyorsun...çünkü duru ile sisi yok...

candy çok üzüldüm canım ne desek boş canım inşallah çabuk toplarsın kendini
etipuf geçmiş olsun canım miniğin seni biraz fazla hırpalıcak anlaşılan ben daha iyiyim ilaç kullanamadığım için ıhlamur içtim ve boğazımı acı elma yağı ile ovdum çok iyi geldi aklınızda olsun sizlerinde

canım yardımlaın ıcın cok tesekkurler cnm senı yorduysam kusura bakma basınızı agrıttım yaaa

candy canım eğer bir şey yoksa ümitlendirmek istemem ama benim bir arkadaşım var izmirden gelip
istanbulda tüp bebek yaptırmıştı kan testi yaptırdığında ilk testte onunda çıkmamıştı negatif dediler aradan on gün geçti adet olmayınca bir test daha yapıldı o zaman hamile olduğu çıktı o tarz bi şey olamazmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…