Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım yardımlaın ıcın cok tesekkurler cnm senı yorduysam kusura bakma basınızı agrıttım yaaa

yok canım nedemek yorulmak...urda ne için varız...birbirimize yardımcı olmak için...herzaman aklına takılanları sorabilirsin..hatta özelden dahi..sana ve herkese seve seve cevap veririm...sadece güzellikleri değil zorluklarıda bilmediklerimizide paylaşacağız...
vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

EVET CANIM DOPİKTEN SONRAKİ HAMİŞLER ONLAR AMA DURU VE SİSİ İSTERLERSE ONLARIDA EKLERİM :hulya:

dünürüm bakıtorum çok çalışkansın...hem sohbet hemde iş...valla çalışkan bir dünür bulmuşum..kızıda anasına çekerse tamam...bana hiç iş kalmaz....:teytey:

dünürüm bakıtorum çok çalışkansın...hem sohbet hemde iş...valla çalışkan bir dünür bulmuşum..kızıda anasına çekerse tamam...bana hiç iş kalmaz....:teytey:

NE DEDıN SEN KIZIMI KÖLE OLARAKMI ALICAN BıR DAHA DUYMUYAYIM YOKSA klava: klava: klava:YOK ANACIM BEN 5 SENE ÇEKTıM KAYNANAMDAN KIZIM ÇEKMESıN SıZıN OĞLANA ŞıMDıDEN EV ALIRSANIZ ıYı OLUR:1closedeyes:

iki dünürün arasına girmek gibi olmasın ama bende gelinlerini işlerini yaptırmak için kullananlara
kaynanatör diyorum doğurun birer tande kız o yapsın işlerinizi

selam kızlaar??kedersiiiz merak ettim gülüm seni nasıl oldun nasıl hissediyosun kendiiini?
sevda dan da haber yok dimi.umarım iyidir bir sorun yoktur..
ipeğim bulut siz nasılsınız??/COLOR]

benim sabah çok boğazım ağrıyodu senin acı elma yağıyla ovdum ovum şimdi iyiyim geçti gibi
sen nasılsın canım sevda bugün uğramadı ben iş yoğunluğudur diyorum inşallah başka sorun yoktur

bilmiyorum canım..ama bütün hayallerim suya düştü...doktorda eşime söylemiş pazartesi tekrar gelsin kan versin diye ama..bakalım.değerim çoook düşük 1.02 pek umudum yok..belki gidip test bile yaptırmam .tabi regl olmazsam.. Herşeyin hayırlısı.rabbim bizi sınıyordur belki .isyan edip etmiyceğimizi..herşey allahtan..hakkımızda hayırlısı..allah başka keder dert vermesin

ayrıca bütün arkadaşlara teşekkürler..sizi üzmek istemezdim,güzel bir haber vermek isterdim ama ne yapalım kısmet..

çok doğru söylüyosun allah daha büyük keder vermesin benim bu söylediğim arkadaşım
iki senedir kanserle mücadele ediyo önce göğüs kanseri oldu sonra beynine sıçradı şimdi can derdine düştü çocuğuyla ilgilenemiyo her şeyin hayırlısı sen ve eşin sağlıklı ol mutlu olun en önemlisi o

kızlar ssk raporu ıcın gereklı olan evraklar ne bılıyormusunuz

bende rapor çıkardım..raporu bir üniversite hastanesinden çıkarman gerekiyor.eşinin enaz 900 günlük kesintisiz sigorta priminin olması gerekiyor.bunu gösteren bir belge.nüfus müdürlüğünden nüğfus kayıt sureti..kimlik fotokopileri,3 er foto,sağlık karnesi fotokopileri,evlilik cüzdanı fotokopileri, senin rahim röntgenin ve raporun.ama enfazla 3 yıl içinde çekilmiş bir röntgen . Eşinin farklı tarihlerde yapılmış spermiyogram sonuçları ama biri son 1 ay içinde yapılmış olacak ..daha önce aşılama yaptırdıysanki 3 defa şartı var onları yaptırdığın merkezlerden aşılama yaptırdığına dair belgeler gerekiyor.benim hazırladıklarım bunlardı..bazı hastanelerde 1 aya yakın sürüyor bu raporun verilmesi ama 2 günde almıştım..ayrıca kullanacağı ilaçları rapaora işleteceğin için o ilaçların reçetesi..

allah şifasını versin..doğru can sağlığı herşeyden önece..allah eşimee bana herşeyden önce sağlık sıhhat versin..elbet bir gün bebeğimiz olur..olmasada kısmet.eşim yanımda olsun yeter..

cnm pekı senın yasın kac 23 yas sınırı varmıs dogrumu bızım sorun erkekde yasım onemlımı

[sıze="2"]cnm pekı senın yasın kac 23 yas sınırı varmıs dogrumu bızım sorun erkekde yasım onemlımı[/sıze]

en az 3 yıllık evli olmanız gerekiyor .eğer problem eşinde ise ürologtanda bir kağıt alın işinize garantileyin..evet canım yaş sınırı var..ben 26 yaşındayım

en az 3 yıllık evli olmanız gerekiyor .eğer problem eşinde ise ürologtanda bir kağıt alın işinize garantileyin..evet canım yaş sınırı var..ben 26 yaşındayım

canım yaaa benı nsl sevındırın bılemezsıın bana 23 yasının altı ssk raporu alınmıyo demıslerdı benım evlılık 4 senenın ucunda yasın 20 ınsallah dedıgın gıbı olur yastan baska hersey uyuyo ssk raporu alabılmem ıcın ınsallah alırım yaaaaasen benı sevındırdın ALLAH ta senı sevındırsın ınsallah

ÖmrÜmden 10 yıl alan bu gÜnÜn ardından bıraz kafayı vurup yatmak ıstıyorum..baŞımın aĞrısından duramıyorum..herkese ıyı akŞamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…