kız dünür..ne diyorsun benim eşim sağdıktır...bir daha duymamayayım yoksaklava: klava:
canım yardımlaın ıcın cok tesekkurler cnm senı yorduysam kusura bakma basınızı agrıttım yaaa
EVET CANIM DOPİKTEN SONRAKİ HAMİŞLER ONLAR AMA DURU VE SİSİ İSTERLERSE ONLARIDA EKLERİM :hulya:
dünürüm bakıtorum çok çalışkansın...hem sohbet hemde iş...valla çalışkan bir dünür bulmuşum..kızıda anasına çekerse tamam...bana hiç iş kalmaz....:teytey:
candy canım eğer bir şey yoksa ümitlendirmek istemem ama benim bir arkadaşım var izmirden gelip
istanbulda tüp bebek yaptırmıştı kan testi yaptırdığında ilk testte onunda çıkmamıştı negatif dediler aradan on gün geçti adet olmayınca bir test daha yapıldı o zaman hamile olduğu çıktı o tarz bi şey olamazmı acaba
bilmiyorum canım..ama bütün hayallerim suya düştü...doktorda eşime söylemiş pazartesi tekrar gelsin kan versin diye ama..bakalım.değerim çoook düşük 1.02 pek umudum yok..belki gidip test bile yaptırmam .tabi regl olmazsam.. Herşeyin hayırlısı.rabbim bizi sınıyordur belki .isyan edip etmiyceğimizi..herşey allahtan..hakkımızda hayırlısı..allah başka keder dert vermesin
ayrıca bütün arkadaşlara teşekkürler..sizi üzmek istemezdim,güzel bir haber vermek isterdim ama ne yapalım kısmet..
kızlar ssk raporu ıcın gereklı olan evraklar ne bılıyormusunuz
çok doğru söylüyosun allah daha büyük keder vermesin benim bu söylediğim arkadaşım
iki senedir kanserle mücadele ediyo önce göğüs kanseri oldu sonra beynine sıçradı şimdi can derdine düştü çocuğuyla ilgilenemiyo her şeyin hayırlısı sen ve eşin sağlıklı ol mutlu olun en önemlisi o
bende rapor çıkardım..raporu bir üniversite hastanesinden çıkarman gerekiyor.eşinin enaz 900 günlük kesintisiz sigorta priminin olması gerekiyor.bunu gösteren bir belge.nüfus müdürlüğünden nüğfus kayıt sureti..kimlik fotokopileri,3 er foto,sağlık karnesi fotokopileri,evlilik cüzdanı fotokopileri, senin rahim röntgenin ve raporun.ama enfazla 3 yıl içinde çekilmiş bir röntgen . Eşinin farklı tarihlerde yapılmış spermiyogram sonuçları ama biri son 1 ay içinde yapılmış olacak ..daha önce aşılama yaptırdıysanki 3 defa şartı var onları yaptırdığın merkezlerden aşılama yaptırdığına dair belgeler gerekiyor.benim hazırladıklarım bunlardı..bazı hastanelerde 1 aya yakın sürüyor bu raporun verilmesi ama 2 günde almıştım..ayrıca kullanacağı ilaçları rapaora işleteceğin için o ilaçların reçetesi..
[sıze="2"]cnm pekı senın yasın kac 23 yas sınırı varmıs dogrumu bızım sorun erkekde yasım onemlımı[/sıze]
en az 3 yıllık evli olmanız gerekiyor .eğer problem eşinde ise ürologtanda bir kağıt alın işinize garantileyin..evet canım yaş sınırı var..ben 26 yaşındayım
23 yaŞından bÜyÜk 39 yaŞından kÜÇÜk olman gerekİyormuŞ..Şİmdİ okudum.
Canım Çok ÜzgÜnÜm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?