Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim geçmiş olsuuuun..
iyi yapmışsın adaçayı yağı çok iyi geliro öyle şeylere.bakteri varsa öldürüp önlemini alıyo çoğalmasın diyee..biliyosun antiseptik özelliği var..
bende iyim habire bişeyler yiğorum,gene temizlik yaptım ama hemen kızla öyle süpürgeyle süpürdüm evi okadar herşey yolunda maşalaaaah..

kulaklarını çınlattık gelir bugün yarın bize yazmaya.iyi olsunda önemli değil:1hug::asigim:

selam kızlaar??kedersiiiz merak ettim gülüm seni nasıl oldun nasıl hissediyosun kendiiini?
sevda dan da haber yok dimi.umarım iyidir bir sorun yoktur..
ipeğim bulut siz nasılsınız??/COLOR]

CANIM BENıM BEN ıYıYıM ıLAÇLAR ıYı GELıYOR SANKı BUGÜN DR A GÖSTERDıM SONUCUMU FITIK VAR VE BU YENı DEĞıL DEDı :çok üzgünüm: ıLAÇLARDAN SONRA YıNE GEL DEDı
SEN NASILSIN CANIM BELıRTıLER FALAN BAŞLADIMI ??BUGÜN HıÇ UĞRAMADIN lmaz: SEVDADA BUGÜN HıÇ GELMEDı ıNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR
BU KANUN YENıMı ÇIKTI YAA CANIM SEN BıR DR UNADA SORSANA NE DıYECEK BELKı SıZE BU KONUDA YARDIMCI OLABıLıR CADIARZU

Son düzenleme:
ÖmrÜmden 10 yıl alan bu gÜnÜn ardından bİraz kafayı vurup yatmak İstİyorum..baŞımın aĞrısından duramıyorum..herkese İyİ akŞamlar

CANIM BENİM STRESTEN BAŞIN AĞRIDI TABİ YAT DİNLEN SEN HERŞEYE RAĞMEN HAYAT DEVAM EDİYOR CANIM:teselli:

ah bıde doktor bılse bısey benım bıldıklerımı bıle bılmıyor doktorum ıyıbırısı guler yuzunemı kanıyoruuummm ne yapacam bende bılmıyorummm bu doktor dogru tercıhmı kafam cok karııskkk hıc bısey bılmıyoruummmmmmmmmmmmmmmmm

canım eğer doktorundan memnun değilsen değiştir doktorunu istanbul gibi bir yerdesin oralarda iyi merkezler iyi doktorlar çok canım

tatlım lütfen üzülme olacak inşallah olacak.canım ya ben evleneli 8 sene oldu eltim 14 aylık evli.bi kızı var şimdi telefon açmış ağlıyo günü geçmiş bi daha kaldıramam diye hey Allahım sabır ver yarabbim...

kedersiz çok üzülüyorum ya eltim kötü niyetle beni aramadı billiyorum ama kendime çok acıdım herkesin acıdığına da biliyorum. isyan etmemek için şu an çok mücadele veriyorum. acılarımı sadece ben biliyorum kimseler bilmiyo neler çektiğimi. of ya içinizi karartmim şimdi

merhaba guzel anne adayim.nasilsin?bu sorularla kendini yipratma nolur.bizi bizden iyi anlayan olmaz.bu aciyi tatmayan hic bir zaman senin ne cekdiyini anlayamaz -anliyorum dese bile.dun esim beni teselli etmek icin bir sey anlatiyor.diyo ki 2 arkadas var .biri sinavdan yuksek puan almis.digerininse notu cok dusuk.puani yuksek olan ne kadar digerini teselli etse de onun ne cekdiyini anlayamaz.cunki o basari kazanmis.kalbinde o basinin tadini cikariyor.o ne kadar uzgun gorune bilir ki?
demem su ki.hic kimseyi dinlemiycez.isyan etmiycez.yalnizca Allaha siginicaz.ondan istiycez.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canııım haklısın çok sağol o zaman şoktaydım şimdi geçti. düşünüyorum da onun sahip olamadığı bir sürü şeye sahibim çok şükür rabbime. hayatın bir gerçeği işte herkesin herşeyi olmuyo. sabredersek mükafatımızı alacaz inş. sen ne yaptın test yaptın mı? hadi ver artık müjdeyi sana da bi kutlama yapalım inş.

canım eltinin ne kadarda kötü niyetle aramadığını söylesende bana göre sana söylemesi hiç hoş değil sonuçta senin bu konuda ne kadar hasas olduğunu biliyor bence biraz düşünceli olsaydı eltin sana anlatmıyacaktı senden daha çok ben üzüldüm şimdi ne düşüncesiz insanlar var allahım

canım çok düşüncesiz sürekli pot kırıyo yani tek bana değil. o yüzden onun hakkında kötü düşünemiyorum.hani bazı insanlar vardır ya düşünmeden laflar ağzından çıkar nereye gittiğini bilmez böyle bi insan. bu haline daha çok üzülüyorum o yüzden diyorum ya herkesin herşeyi olmuyo bu hayatta. Bu arada sana da geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin...

selam kızlar nasılsınızzz beni merak etmişsiniz sağolunn
çarşamba yumrta toplandı düşündüğümden daha kolaymış sadece stres yapıyosun sonuçta bilmediğimiz bir olay.. eve geldim hafif ağrım vardı ama akşam biraz daha ağrım arttı öksürmek çok canımı yaktı iğnede baya bir ağır..bugünde işe gitmedim dinlendim sabah baya bir ağırdım ama şuann Allahaa şükür turp gibiyim...Gelelim sadete 16 embriyo toplandı bugünde aradılar 13 tanesi döllenmiş 9 tanesi de yarın arıyacaklar takip ediyolar yarın belli olacak cumartesi mi pazartesi mi olacak transfer bakalım...

candy nin sonucuna üzüldüm ne desek boşş Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi verir bizlere

ipeğim boğazların kötüymüş aman dikkat et canımm geçmiş olsun

kedersizim demek fıtık varmış geçmiş olsun canımmm yaaa

nevbaharımm nerelerdesinn yaa

tatlımmmm çok sevindim ya inşallaaaaaaah buraları kutlamalarla yıkacaz bak gör sen. bu arada 13 benim uğurlu sayım inş. sana da uğur getirir. hayatımda ki en önemli olaylar da 13 var. geçen gün düşündüm ki tüp bebekte de 13 gün bekleniyo ya sonuç için ilginç:hooray:

saol canım şuan biraz daha iyim

bence böyle insanlar nispet yapmaya çalışıyor allah akıl fikir versin ne denirki böyle kişilere:tomato: :tomato: :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…