benim sabah çok boğazım ağrıyodu senin acı elma yağıyla ovdum ovum şimdi iyiyim geçti gibi
sen nasılsın canım sevda bugün uğramadı ben iş yoğunluğudur diyorum inşallah başka sorun yoktur
selam kızlaar??kedersiiiz merak ettim gülüm seni nasıl oldun nasıl hissediyosun kendiiini?
sevda dan da haber yok dimi.umarım iyidir bir sorun yoktur..
ipeğim bulut siz nasılsınız??/COLOR]
BU KANUN YENıMı ÇIKTI YAAcanım yaaa benı nsl sevındırın bılemezsıın bana 23 yasının altı ssk raporu alınmıyo demıslerdı benım evlılık 4 senenın ucunda yasın 20 ınsallah dedıgın gıbı olur yastan baska hersey uyuyo ssk raporu alabılmem ıcın ınsallah alırım yaaaaasen benı sevındırdın ALLAH ta senı sevındırsın ınsallah
ÖmrÜmden 10 yıl alan bu gÜnÜn ardından bİraz kafayı vurup yatmak İstİyorum..baŞımın aĞrısından duramıyorum..herkese İyİ akŞamlar
CANIM BENİM BEN İYİYİM İLAÇLAR İYİ GELİYOR SANKİ BUGÜN DR A GÖSTERDİM SONUCUMU FITIK VAR VE BU YENİ DEĞİL DEDİ :çok üzgünüm: İLAÇLARDAN SONRA YİNE GEL DEDİ
SEN NASILSIN CANIM BELİRTİLER FALAN BAŞLADIMI ??BUGÜN HİÇ UĞRAMADINlmaz: SEVDADA BUGÜN HİÇ GELMEDİ İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR
BU KANUN YENİMİ ÇIKTI YAACANIM SEN BİR DR UNADA SORSANA NE DİYECEK BELKİ SİZE BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİR CADIARZU
[sıze="2"]ah bıde doktor bılse bısey benım bıldıklerımı bıle bılmıyor doktorum ıyıbırısı guler yuzunemı kanıyoruuummm ne yapacam bende bılmıyorummm bu doktor dogru tercıhmı kafam cok karııskkk hıc bısey bılmıyoruummmmmmmmmmmmmmmmm[/sıze]
kızlar nereye gıttınız yaaaaaaa yalnız bıraktınız benııı:gitme::gitme::gitme:
bilmiyorum canım..ama bütün hayallerim suya düştü...doktorda eşime söylemiş pazartesi tekrar gelsin kan versin diye ama..bakalım.değerim çoook düşük 1.02 pek umudum yok..belki gidip test bile yaptırmam .tabi regl olmazsam.. Herşeyin hayırlısı.rabbim bizi sınıyordur belki .isyan edip etmiyceğimizi..herşey allahtan..hakkımızda hayırlısı..allah başka keder dert vermesin
ayrıca bütün arkadaşlara teşekkürler..sizi üzmek istemezdim,güzel bir haber vermek isterdim ama ne yapalım kısmet..
kedersiz çok üzülüyorum ya eltim kötü niyetle beni aramadı billiyorum ama kendime çok acıdım herkesin acıdığına da biliyorum. isyan etmemek için şu an çok mücadele veriyorum. acılarımı sadece ben biliyorum kimseler bilmiyo neler çektiğimi. of ya içinizi karartmim şimdi
merhaba guzel anne adayim.nasilsin?bu sorularla kendini yipratma nolur.bizi bizden iyi anlayan olmaz.bu aciyi tatmayan hic bir zaman senin ne cekdiyini anlayamaz -anliyorum dese bile.dun esim beni teselli etmek icin bir sey anlatiyor.diyo ki 2 arkadas var .biri sinavdan yuksek puan almis.digerininse notu cok dusuk.puani yuksek olan ne kadar digerini teselli etse de onun ne cekdiyini anlayamaz.cunki o basari kazanmis.kalbinde o basinin tadini cikariyor.o ne kadar uzgun gorune bilir ki?
demem su ki.hic kimseyi dinlemiycez.isyan etmiycez.yalnizca Allaha siginicaz.ondan istiycez.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kedersiz çok üzülüyorum ya eltim kötü niyetle beni aramadı billiyorum ama kendime çok acıdım herkesin acıdığına da biliyorum. isyan etmemek için şu an çok mücadele veriyorum. acılarımı sadece ben biliyorum kimseler bilmiyo neler çektiğimi. of ya içinizi karartmim şimdi
canım eltinin ne kadarda kötü niyetle aramadığını söylesende bana göre sana söylemesi hiç hoş değil sonuçta senin bu konuda ne kadar hasas olduğunu biliyor bence biraz düşünceli olsaydı eltin sana anlatmıyacaktısenden daha çok ben üzüldüm şimdi ne düşüncesiz insanlar var allahım
selam kızlar nasılsınızzz beni merak etmişsiniz sağolunn
çarşamba yumrta toplandı düşündüğümden daha kolaymış sadece stres yapıyosun sonuçta bilmediğimiz bir olay.. eve geldim hafif ağrım vardı ama akşam biraz daha ağrım arttı öksürmek çok canımı yaktı iğnede baya bir ağır..bugünde işe gitmedim dinlendim sabah baya bir ağırdım ama şuann Allahaa şükür turp gibiyim...Gelelim sadete 16 embriyo toplandı bugünde aradılar 13 tanesi döllenmiş 9 tanesi de yarın arıyacaklar takip ediyolar yarın belli olacak cumartesi mi pazartesi mi olacak transfer bakalım...
candy nin sonucuna üzüldüm ne desek boşş Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi verir bizlere
ipeğim boğazların kötüymüş aman dikkat et canımm geçmiş olsun
kedersizim demek fıtık varmış geçmiş olsun canımmm yaaa
nevbaharımm nerelerdesinn yaa
canım çok düşüncesiz sürekli pot kırıyo yani tek bana değil. o yüzden onun hakkında kötü düşünemiyorum.hani bazı insanlar vardır ya düşünmeden laflar ağzından çıkar nereye gittiğini bilmez böyle bi insan. bu haline daha çok üzülüyorum o yüzden diyorum ya herkesin herşeyi olmuyo bu hayatta. Bu arada sana da geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?