slmlar kedersiz ilk yazanlardan değilim ama umarım duan benim içinde geçerli olur aşılama yapıldı sonuç bekliyorum 11 gün var daha dua edin
maşallah sevdam demek 16 tane heeselam kızlar nasılsınızzz beni merak etmişsiniz sağolunn
çarşamba yumrta toplandı düşündüğümden daha kolaymış sadece stres yapıyosun sonuçta bilmediğimiz bir olay.. eve geldim hafif ağrım vardı ama akşam biraz daha ağrım arttı öksürmek çok canımı yaktı iğnede baya bir ağır..bugünde işe gitmedim dinlendim sabah baya bir ağırdım ama şuann Allahaa şükür turp gibiyim...Gelelim sadete 16 embriyo toplandı bugünde aradılar 13 tanesi döllenmiş 9 tanesi de yarın arıyacaklar takip ediyolar yarın belli olacak cumartesi mi pazartesi mi olacak transfer bakalım...
candy nin sonucuna üzüldüm ne desek boşş Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi verir bizlere
ipeğim boğazların kötüymüş aman dikkat et canımm geçmiş olsun
kedersizim demek fıtık varmış geçmiş olsun canımmm
nevbaharımm nerelerdesinn yaa
demek uğurun 13 öylemi denk düşmüş valla bide 13 gün bekleniyo ilginç
maşallah sevdam demek 16 tane heene güzel nerdeyse hepsi döllenmiş
herşey çok güzel olacak sevdam güzel haberi almaya az kaldı :lepi:
he valla geçen eşim şehir dışına çıktı otelde oda numarası 13... telf. etmiş gülüyo. annemlerin kapı numarası, eşimle tanışmamız, Kur'anı öğrenmem hep bi 13 var daha çok yani...
slmlar kedersiz ilk yazanlardan değilim ama umarım duan benim içinde geçerli olur aşılama yapıldı sonuç bekliyorum 11 gün var daha dua edin
evet canım sanırım döllenen sayısı iyi değilmi bakıyorumda 3-4 tane döllenen arkdaşlar var benim 13 olunca şaşırdım peki o 9 sayısı ne oluyo heyecandan anlamadım valla 13 tane döllendi dedi 9 tanesi ne olabilir transfer sayısı mıdır
valla herşey denk gelmiş canımmm kaydirigubbakcemile5
ben kızlar çıkıyorum eşim gözüme bakıyo o oturcak iyi akşamlar
evet canım sanırım döllenen sayısı iyi değilmi bakıyorumda 3-4 tane döllenen arkdaşlar var benim 13 olunca şaşırdım peki o 9 sayısı ne oluyo heyecandan anlamadım valla 13 tane döllendi dedi 9 tanesi ne olabilir transfer sayısı mıdır
kedersiz naptım biliyo musun geçen gün kapalıçarşı bedesten den aytaşı kolye aldım. doğurganlığı güçlendiriyomuş bi de negatif enerjiyi pozitife dönüştürüyomuş. Allahım aklıma mukayyet ol napcamı şaşırdımkaydirigubbakcemile3
aaa öylemi canım valla ben çok duydum taşların enerjisini ..geçenlerde televizyona bile çıkmıştı o taşlar kaydirigubbakcemile3 valla bence iyi yapmışsın canım etkisini görürsen bize yaz canım şakkıdı
canım şu anda en belirgin etkisi rüyalarımı unutmuyorum. çok rüya görürdüm ve hep unuturdum şimdi hepsini kare kare hatırlıyorum. gerçekten rabbim hiç bir şeyi boşuna yaratmamış buna inanıyorum. tabi şifa Allahtan...
taşın etkisimi diyorsun CADIARZU rüyalardan yana bir sıkınyım yok rüyalrmı genelde hatırlarım ama negatif enerjiye gerçekten iyi geliyorsa bende almayı düşünürüm fiyatı ne kadar canım :hulya:
nevom ben çıkıyorum canım eşim yan yan bakmaya başladı Çok üzgünüm çoookbiraz daha oturursam adamın ne yapacağı belli olmaz :mymeka:sana iyi geceler canım gündüzde dopiğe uğramayı unutma öptüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?