Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmlar kedersiz ilk yazanlardan değilim ama umarım duan benim içinde geçerli olur aşılama yapıldı sonuç bekliyorum 11 gün var daha dua edin

slmlar kedersiz ilk yazanlardan değilim ama umarım duan benim içinde geçerli olur aşılama yapıldı sonuç bekliyorum 11 gün var daha dua edin

canım ya ilk yazan son yazanı mı var burası hepimizin topiği. inş. rabbim emeklerinin karşılığını verir ikişer üçer verir hepimize.:CüvCüv:

maşallah sevdam demek 16 tane hee ne güzel nerdeyse hepsi döllenmiş
herşey çok güzel olacak sevdam güzel haberi almaya az kaldı :lepi:

maşallah sevdam demek 16 tane hee ne güzel nerdeyse hepsi döllenmiş
herşey çok güzel olacak sevdam güzel haberi almaya az kaldı :lepi:

evet canım sanırım döllenen sayısı iyi değilmi bakıyorumda 3-4 tane döllenen arkdaşlar var benim 13 olunca şaşırdım peki o 9 sayısı ne oluyo heyecandan anlamadım valla 13 tane döllendi dedi 9 tanesi ne olabilir transfer sayısı mıdır

he valla geçen eşim şehir dışına çıktı otelde oda numarası 13... telf. etmiş gülüyo. annemlerin kapı numarası, eşimle tanışmamız, Kur'anı öğrenmem hep bi 13 var daha çok yani...

valla herşey denk gelmiş canımmm kaydirigubbakcemile5

ben kızlar çıkıyorum eşim gözüme bakıyo o oturcak iyi akşamlar

a .s canım ben ilk yazan ve son yazan derken mecazi anlamda yazmıştım ki her zaman arkadaşlar yazsın diye kaydirigubbakcemile3
aşılaman hayırlı olsun canım inşallah bebişin sana sıkı sıkıya tutunur annesi :CüvCüv: 11 gün sonra dünmyanın en güzel haberini alırsın inşallah bizide habersiz bırakma ...burdab iipekk diye bir arkadaşımız var oda şuanda tedavi aşamasında bir kaç gün sonra aşılaması olacak beraber gün sayarsınız onunla :hulya:

iyi akşamlar canım yorma kendini opuyorumnanaktan

çok iyi canım maşallah diyelimama o 9 sayısını bende anlamadım canım trasnfer sayısı olamaz en fazla 4 tane transfer ederler fazlası yasak çünkü neyse sen bu tür şeyleri dşünme allahın izni ile güzel olacak herşey

kedersiz naptım biliyo musun geçen gün kapalıçarşı bedesten den aytaşı kolye aldım. doğurganlığı güçlendiriyomuş bi de negatif enerjiyi pozitife dönüştürüyomuş. Allahım aklıma mukayyet ol napcamı şaşırdımkaydirigubbakcemile3

TAŞIN BAKIMI

Aytaşı uğur taşı, kazan taşı, top ve kolye, kolye ucu ola­rak bulunabilir. Değişik renklerinden oluşan kolyeler, sadece göze hoş gelmekle kalmaz, aynı zamanda taşın enerji gücü­nün de yükselmesini sağlar.

Boşaltım için Aytaşı kolyelerini gece boyunca hematit kazantaşlanyla dolu bir kaseye koymak en iyisidir. Daha bü­yük taşlar, her kullanımdan soma, akan suyun altına tutularak boşaltılmalıdır.

Yüklemek için ise, mümkünse Dolunay`da, Ay ışığına koymak yeterlidir.

TEDAVı ETKıLERı

Bedensel

Özellikle kadın cinsel organlarını etkiler. Hipofizi etkile­yerek, hormon dengesini düzenler. Doğurganlığı artırır ve adet döneminde şikayetleri azaltır.

Bütün hormon bezleri zerinde etkilidir. Lohusalann direk tenlerinde taşımaları, süt bezlerini çalıştırarak, süt üretiminin artmasını sağlar.

Tiroid bezini etkileyerek, metabolizmayı hızlandırır, sin­dirimi düzenler.

aaa öylemi canım valla ben çok duydum taşların enerjisini ..geçenlerde televizyona bile çıkmıştı o taşlar kaydirigubbakcemile3 valla bence iyi yapmışsın canım etkisini görürsen bize yaz canım şakkıdı

Son düzenleme:

canım şu anda en belirgin etkisi rüyalarımı unutmuyorum. çok rüya görürdüm ve hep unuturdum şimdi hepsini kare kare hatırlıyorum. gerçekten rabbim hiç bir şeyi boşuna yaratmamış buna inanıyorum. tabi şifa Allahtan...

taşın etkisimi diyorsun CADIARZU rüyalardan yana bir sıkınyım yok rüyalrmı genelde hatırlarım ama negatif enerjiye gerçekten iyi geliyorsa bende almayı düşünürüm fiyatı ne kadar canım :hulya:

nevom ben çıkıyorum canım eşim yan yan bakmaya başladı Çok üzgünüm çoookbiraz daha oturursam adamın ne yapacağı belli olmaz :mymeka:sana iyi geceler canım gündüzde dopiğe uğramayı unutma öptüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

taşın etkisimi diyorsun CADIARZU rüyalardan yana bir sıkınyım yok rüyalrmı genelde hatırlarım ama negatif enerjiye gerçekten iyi geliyorsa bende almayı düşünürüm fiyatı ne kadar canım :hulya:

rüyaları hatırlama bir diğer etkisi kısa vadede onu gördüm. henüz doğurganlığa bi faydası olmadı. ne de olsa bir haftadır takıyorum. neyse benim aldığım gümüş işçilikli biraz pahalı. ama kapalıçarşıdan çıkıp mahmutpaşaya inince, doğal taşlar satan bi dükkan buldum. orda sadece boncuk halinde satılıyo yani alıp kendin takı yapabiliyosun. sadece bi kolye ucu yapabilek şekilde de satılıyo fiyatları da çok uygun 2 liradan başlıyo. ilgilenenlere dükkan kuru kahveci mehmet efendinin yanında...
sen aydında bulamayabilirsin ben alıp gönderebilirim sana dostum yiğenlerim için feda olsun. ağrılar için de taşlar var sorar ondan da alırım kaydirigubbakcemile5

güle güle canım yarın misafirim var yorucu bi gün beni bekliyo fırsatım olursa uğrarım inş. iyi geceler...

kızlar hepınıze ıyı geceler talı rüyalaaarrrr öptüm öptüm öptüüüüüüümmmmmmmmmm hepiniziii

Günaydın etipuf, günaydın arkadaşlarım. Cumanız mübarek olsun...
Bugün misafirim var hazırlıklara başlicam.Pc açık arada gelir bakarım, yazarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…