Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkse günaydınlarr cumanız mübarek olsunnn
sağol etipufumm herşeyin hayırlısı Şeniz
nevom sana kolay gesin canımmm şimdi neler neler yapar benim hamarat arkadaşım

bu arada avokado ye demiştinizya tane hesabı satılan tanesi 2,5 tl olan birşey yaa neyse eşim almış ama çok fena bir tadı var çürümüş gibi yumuşacık tatsız birşey yiyemedim yaa içine kivi koydum limon sıktım ama nafile nasıl yiyonuz onu yaa laelaelaelaelae

herkse günaydınlarr cumanız mübarek olsunnn
sağol etipufumm herşeyin hayırlısı Şeniz
nevom sana kolay gesin canımmm şimdi neler neler yapar benim hamarat arkadaşım

:kedi: canım temizlikten başladım dün hiç halim yoktu bugün iyiyim panik yapmıyorum gelen erkek misafir.rahatım yani.ne bilim bayan olunca elim ayağım dolaşıyo onla mı ilgilenim servisle mi şaşırıyorum.a.s.

acaba suyu sıkılmaz mı meyve sıkacağında havuç filan da katsan nar kivi meyve suyu kokteyli olsa etkisini düşürür mü bilmem ki fisfisfis

nevbaharcım kolay gelsin canım arkdaşımm... opuyorumnanaktan
sevdacım ben hiç avokado yemedim...:kedi: nasıl yenilirde bilmediğim için yardımcı olamıycam sana...:kedi:

evet bayan olunca daha çok koşturmaca oluyo bencede

bilmiyorum canım ama bugün bal dökecem birde öyle denicem kaydirigubbakcemile2

nevbaharcım kolay gelsin canım arkdaşımm... opuyorumnanaktan
sevdacım ben hiç avokado yemedim...:kedi: nasıl yenilirde bilmediğim için yardımcı olamıycam sana...:kedi:

yaa aslında arnavut söylemişti ama akannehir ananas olabilir mi dediği acaba çünkü ekşimsi demişti bana ananas ekşi ama bu kesinlikle değill ıyyyy düşününce bile kötü oldumlülülülülülü

canım günaydın çok sevindim bir sürü yumoşun olmuş maşallah tepkide vermişler hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah...

gelelim avakadoya antalyada 1 lira ben çok severim ama salata olarak tüketiyorum sade olarak bende yiyemiyorum.avakadoyu rendeliyorum içine kırık ceviz sarımsaklı mayonezli yogurtlu sos yapıyorum (mayonezi az koyuyorum).renkli olmasını istersen havuçda koyabilirsin..süpper bi tadı oluyo .Dilersen birde bu şekilde dene.

inşallahh canımm dediğin gibi sonuçlarda iyi olur bugün arayacaklar bakalım inşallah yarın transfer olurda hafta sonu eşimde yanımda olur Şeniz

ayyy canımm sağoll bidenem birde böyle deniyeyim sade şekli çok kötü :sm_confused:

Sen pozitif ol canım bak herşey güzel olacak...

sarımsaklı mezeleri seviyorsan kesin bunuda çok seveceksin afiyet olsun

tanıdığımız dr bayan çocuğuna yoğurt vereceği zaman hiç bir besin vermiyo.yoğurdu tek başına yediriyo .yoğurt diğer besinlerin etkisini azaltırmış.yine bir yerde okumuştum ıspanakla yoğurt yemeyin ıspanaktan fayda göremezsiniz diye... bence yoğurdu kullanma ya da bi araştır canım ben böyle duydum uyarim...

canım benimmmmm saol düşünmn bile yeterli almış kadar oldun teşekkür ederim:1hug:

kıss biz sana avokado demedikki kaydirigubbakcemile3 ananas demiştik canım arkadaşım ,avokadoyu yemediğim için tadı nasıl bilmiyorum bende :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…