- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
herkse günaydınlarr cumanız mübarek olsunnn
sağol etipufumm herşeyin hayırlısı Şeniz
nevom sana kolay gesin canımmm şimdi neler neler yapar benim hamarat arkadaşım
bu arada avokado ye demiştinizya tane hesabı satılan tanesi 2,5 tl olan birşey yaa neyse eşim almış ama çok fena bir tadı var çürümüş gibi yumuşacık tatsız birşey yiyemedim yaa içine kivi koydum limon sıktım ama nafile nasıl yiyonuz onu yaa laelaelaelaelae
nevbaharcım kolay gelsin canım arkdaşımm... opuyorumnanaktan
sevdacım ben hiç avokado yemedim...:kedi: nasıl yenilirde bilmediğim için yardımcı olamıycam sana...:kedi:
bu arada avokado ye demiştinizya tane hesabı satılan tanesi 2,5 tl olan birşey yaa neyse eşim almış ama çok fena bir tadı var çürümüş gibi yumuşacık tatsız birşey yiyemedim yaa içine kivi koydum limon sıktım ama nafile nasıl yiyonuz onu yaa laelaelaelaelae
canım günaydın çok sevindim bir sürü yumoşun olmuş maşallah tepkide vermişler hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah...
gelelim avakadoya antalyada 1 lira ben çok severim ama salata olarak tüketiyorum sade olarak bende yiyemiyorum.avakadoyu rendeliyorum içine kırık ceviz sarımsaklı mayonezli yogurtlu sos yapıyorum (mayonezi az koyuyorum).renkli olmasını istersen havuçda koyabilirsin..süpper bi tadı oluyo .Dilersen birde bu şekilde dene.
yaa aslında arnavut söylemişti ama akannehir ananas olabilir mi dediği acaba çünkü ekşimsi demişti bana ananas ekşi ama bu kesinlikle değill ıyyyy düşününce bile kötü oldumlülülülülülü
nevbaharcım kolay gelsin canım arkdaşımm... opuyorumnanaktan
sevdacım ben hiç avokado yemedim...:kedi: nasıl yenilirde bilmediğim için yardımcı olamıycam sana...:kedi:
inşallahh canımm dediğin gibi sonuçlarda iyi olur bugün arayacaklar bakalım inşallah yarın transfer olurda hafta sonu eşimde yanımda olur Şeniz
ayyy canımm sağoll bidenem birde böyle deniyeyim sade şekli çok kötü :sm_confused:
rüyaları hatırlama bir diğer etkisi kısa vadede onu gördüm. henüz doğurganlığa bi faydası olmadı. ne de olsa bir haftadır takıyorum. neyse benim aldığım gümüş işçilikli biraz pahalı. ama kapalıçarşıdan çıkıp mahmutpaşaya inince, doğal taşlar satan bi dükkan buldum. orda sadece boncuk halinde satılıyo yani alıp kendin takı yapabiliyosun. sadece bi kolye ucu yapabilek şekilde de satılıyo fiyatları da çok uygun 2 liradan başlıyo. ilgilenenlere dükkan kuru kahveci mehmet efendinin yanında...
sen aydında bulamayabilirsin ben alıp gönderebilirim sana dostum yiğenlerim için feda olsun. ağrılar için de taşlar var sorar ondan da alırım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?