Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Adım Adım Sağlık > Alternatif Tıp > Gebelik Öncesi ve Sonrası Alternatif Tıp
Sperm sayısı düşüklüğü için Avokado

kızlar bunlar benim yaptığım patiklerim nasıl olmuşlar sizede göstereyim dedim :hulya: :hulya:

sağool tatlım benim. yavaş yavaş yapıyorum valla burdan ayrılamamdan da belli oluyodur kaydirigubbakcemile3

daha akşama çok var bitrirsin hazırlıklarını merak etme

nevom bak ben yaptığım patikleri ekledim sende eklesene bacım yaptıklarını bizde görelim :hulya:

kedersizim demek ananas demiştiniz kaydirigubbakcemile3 ama avakado diye toipklerde gördüm o yüzden bak nevomda eklemiş o topikleri kaydirigubbakcemile2
kedersizim süper olmuş bende siyah beyazı beğendim aslında kırmızıyı çok severim ama ayağında bol durmuş o kaydirigubbakcemile3 beyazın simli ipinden boncuklu şeklini görmüştüm aynı senin örneğe benziyo süperdi ellerine sağlık bende de bej rengi simli ipten onuda denemeni tavsiye ederim hatta benimki ayakkabı ipi gibi bacağa dolananlardan
etipufumm sana serummu bağlandı :gitme:

canım iştah sıfır... ama düne göre daha iyiyim.. sen nasıl oldun.. belinin ağrısı hafifledimi..

bir kaç aya kadar iştahın öyle devam eder normaldir merak etme sen canım...belim şimdilik iyi ilaçların etkisi olsa gerek bilmiyorumki..15 gün sonra yine gel dedi dr benneyaptımki

canım avokado spermlere iyi geliyormuş bilmiyordum nevom sayesinde onuda öğrenmiş olduk ..canım ananası ben tüpbebek tedavsi görünce çok araştırıyordum tüpbebek özel bölümüden , anansın transferden sonra yenmesinin (sen şimdiden başla yemeye)embriyoların tutunmasına yardımcı olduğunu hep okuyordum ha bide kabak çekirdeğide faydalıymış transferden sonra bol bol çıtlat kaydirigubbakcemile3

evet sevdam kırmızı patik biraz bol oldu ayağıma ama onlar benim değilkişakkıdı burda bir komşumuzun kızına yapıyorum çeyizine

tamam canım ben ananas alayım ozaman kabak çekirdeğide çıtlatıyoduk devam ederiz sağol canımalkisalkisalkis

evet sevdam kırmızı patik biraz bol oldu ayağıma ama onlar benim değilkişakkıdı burda bir komşumuzun kızına yapıyorum çeyizine

heee iyi ozaman ben senin zannettim.canım bunları satıcakmısın eğer öyleyse bendeki örneğide gösteririm sana a.s

şimdi yaptıklarımın hepsini sahibi var dahada ssipariş alırmıyım bilmem ama sendeki öreneğide görmek isterim :hulya:

şimdi yaptıklarımın hepsini sahibi var dahada ssipariş alırmıyım bilmem ama sendeki öreneğide görmek isterim :hulya:

tamam canım eve gidince eklemeye çalışcam aslında bizim gelinde çok var öyle şeyler :hulya: nede olsa yeni moda bunlar benimkinide o vermişti delikafadulden

sisicim sen nasılsın canım perizademiz nasıllar

canım ben gayet iyiyim çok şükür peri kızımın bi zorlugu yok şimdilik sadece karnım acıyo bugunlerde sanırım genişlediği için bende miyon tipli olunca kızım sıkıştı sanırım..ittiriyo buda bana acı veriyo akşamları bi görseniz halimi koçiş yaglı güreşe çıkacakmışım gibi yağlıyo:)))))

kızlar bunlar benim yaptığım patiklerim nasıl olmuşlar sizede göstereyim dedim :hulya: :hulya:

Ellerine sağlık çok güzel olmuş ..çok hamaratsın bacımmm nerden aklına geldi bu tarz patik yapmak sanki ayakkabı gibi olmuş süppppersinnnnn sen

bizim duru uğramıyor artık buralara :gitme: paşazadesi doğunca hepten unutacak bizi :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…