nevom kolay gelsin canım sende benim gibi yapıp belini inciltme sakın .
sağool tatlım benim. yavaş yavaş yapıyorum valla burdan ayrılamamdan da belli oluyodur kaydirigubbakcemile3
hepsi çok güzel ellerine sağlık ama en çok siyahı beğendim:hulya:
etipufum nasıl oldun birtanem serumlar iyi geldimi :))
canım iştah sıfır... ama düne göre daha iyiyim.. sen nasıl oldun.. belinin ağrısı hafifledimi..
kedersizim demek ananas demiştiniz kaydirigubbakcemile3 ama avakado diye toipklerde gördüm o yüzden bak nevomda eklemiş o topikleri kaydirigubbakcemile2
kedersizim süper olmuş bende siyah beyazı beğendim aslında kırmızıyı çok severim ama ayağında bol durmuş o kaydirigubbakcemile3 beyazın simli ipinden boncuklu şeklini görmüştüm aynı senin örneğe benziyo süperdi ellerine sağlık bende de bej rengi simli ipten onuda denemeni tavsiye ederim hatta benimki ayakkabı ipi gibi bacağa dolananlardan
etipufumm sana serummu bağlandı :gitme:
canım avokado spermlere iyi geliyormuş bilmiyordum nevom sayesinde onuda öğrenmiş olduk ..canım ananası ben tüpbebek tedavsi görünce çok araştırıyordum tüpbebek özel bölümüden , anansın transferden sonra yenmesinin (sen şimdiden başla yemeye)embriyoların tutunmasına yardımcı olduğunu hep okuyordum ha bide kabak çekirdeğide faydalıymış transferden sonra bol bol çıtlat kaydirigubbakcemile3
evet sevdam kırmızı patik biraz bol oldu ayağıma ama onlar benim değilkişakkıdı burda bir komşumuzun kızına yapıyorum çeyizine
tamam canım ben ananas alayım ozaman kabak çekirdeğide çıtlatıyoduk devam ederiz sağol canımalkisalkisalkis
heee iyi ozamanben senin zannettim.canım bunları satıcakmısın eğer öyleyse bendeki örneğide gösteririm sana a.s
şimdi yaptıklarımın hepsini sahibi var dahada ssipariş alırmıyım bilmem ama sendeki öreneğide görmek isterim :hulya:
tamam canım eve gidince eklemeye çalışcam aslında bizim gelinde çok var öyle şeyler :hulya: nede olsa yeni moda bunlar benimkinide o vermişti delikafadulden
sisicim sen nasılsın canım perizademiz nasıllar
Ellerine sağlık çok güzel olmuş ..çok hamaratsın bacımmm nerden aklına geldi bu tarz patik yapmak sanki ayakkabı gibi olmuş süppppersinnnnn senkızlar bunlar benim yaptığım patiklerim nasıl olmuşlar sizede göstereyim dedim :hulya: :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?