Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim yaa herşeyin bir zorluğu var işte geçen etipufada söylemiştim anne olmak kolay değil (hamile kalmak gibi anne olmakta zor )

saol canım ablamdan öğrendim bu patikleri bana memlketten yapıp göndermişti bende simli iple deniyim dedim iyiki denemişim herkes çok beğeniyor bu senenin modası simli ipler :hulya:

geçen gün gelmişti zaman bulamıyormuş ev işinden ve paşazadenin hazırlıklarından ...dogunca işleri daha da artıcak

ya şimdi bişey diyecem ama duru bu mesajımı görünce üzülecek facede devamlı oyun oynamaya fırsat buluyor ama :dilcikar:

evet sevdacım bişeyler yiyemediğim için güçden düştüm ayakta duramıyordum... doktora gidince hem bebek için hem benim için serum takviyesi yaptılar..

Günaydın hanımlar evet dr.dan güzel haberlerle geldim yumoşlarım fazlaymış
durumlarıda güzel görünüyomuş bugün bir iğne daha yapalım pazartesi aşılama yapalım dedi inşallah bu sefer sonuda güzel olur kızlar bu ananasla kabak çekirdeği banada iyi gelirmiki gerçi ananas nerden bulucam bilmiyorum

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, bulut83, iipekk34+, kedersiz56+, nevbahar76+, sevdanehri54+, sisi07+

maşallahh

ipekcim nasıl oldun canım...

çok şükür çok şükür sendende güzel haberler aldık... zemuszemus

ya şimdi bişey diyecem ama duru bu mesajımı görünce üzülecek facede devamlı oyun oynamaya fırsat buluyor ama :dilcikar:

canım geçenlerde demişti burda facede oynayan eşiymiş kendi değil

ipeğim maşallahh yumoşlarına demek pazartesi aşılama hayırlısıyla atlatalım inşallah güzel haberlerle gelelimmm :Saruboceq: canım büyük marketlerde konservesini almıştım önceden ben gerçi pahalı baya ama olsun napalım tazesini bende görmedim delikafadulden

konuyu toplam 7 kullanıcı okuyor. (7 kayıtlı kullanıcı ve 0 misafir)
eti_puf, bulut83, iipekk34+, kedersiz56+, nevbahar76+, sevdanehri54+, sisi07+

maşallahh

Ipekcim nasıl oldun canım...

iyiyim canım ıhlamur ve elma yağı çok iyi geldi boğaz ağrısından eser kalmadı

kızlar hepninize hayırlı cumalar....rabbim bugün yapılan duaları kabul etsin...kimsenin duasını geri çevirmesin....nasıllarmış bakalım benim canlarım.....sevda hoş geldin kız kaç gündür seni merak ediyoruz...bizi böyle habersiz bırakma..çünkü bizler öyle alıştıkki birbirimize ...valla ben öyleyim...maşallah maşallah yumoşların güzel...inşallah sonucuda güzel olacak...yarında benim tedavi için görüşmem var...inşallah benimde senin gibi yumoşlarım güzel olur...ve sonunda güzel haberleri alırız....

ama o oyun insanı bağımlı yapıyo:))) biride ben ama bu aralar sıkılmaya başladım ondan da

valla bende oynuyorum ama çok bişey anlamadım o oyundan habire ekip biçiyorum ne tarlam genişliyor nede dün çam ağacımdaki hediyeleri açabildim 24 ocakta açılması gerekiyordu ama ben becertemedim :uhm:

konuyu toplam 7 kullanıcı okuyor. (7 kayıtlı kullanıcı ve 0 misafir)
eti_puf, bulut83, iipekk34+, kedersiz56+, nevbahar76+, sevdanehri54+, sisi07+

maşallahh

Ipekcim nasıl oldun canım...

iyiyim canım ıhlamur ve elma yağı çok iyi geldi boğaz ağrısından eser kalmadı

evet sevdacım bişeyler yiyemediğim için güçden düştüm ayakta duramıyordum... doktora gidince hem bebek için hem benim için serum takviyesi yaptılar..
CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN VUCUT alışamadı tabii geçicek bu günler

oh oh ne güzel çok sevindim ipekçim hadi inşallah sonucu güzel olacak bu kez çok umutluyum senden

ipeğim seninde iyi haberini..aldık..artık bundan sonra gün saymaya başlarız sevdayla sana veeeeeee arkasından bana...kızlar hepimiz tadarız annelik duygusunu inşallah...

etipufum sen nasılsın...iyisin inşallah...

kız dünür artık hamarat çalışkan olduğunu kanıtlıyorsun...ne güzel olmuş o patikler...artık dünürünede örersin ayacıkları üşümesin diye....

sisi nevbahar sizler nasılsınız...sisim bebiş büyüyor....kaç aylık oldunuz...kız hamilelik cetveli yapsana oradan takip edelim ve diğer hamişlerimiz...diğer topiklerde görüyorum çok güzeller...siz yapın arkanızdan bizlerde yaparız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nevbahar sen nezaman başlıyamayı düşünüyorsun tedaviye....hayırlısyla.....

kızlar yaaaaaaa yarın bi hayırlısıyla doktorumla görüşmeye gitsem ..çok heyecanlıyım ilk defa gidiyormuşum gibi....

sanada maşallah diyelim ipeğim inşallah sonuda güzel olacak arkadaşım :CüvCüv:
valla bence sende ye avokadolar pardon anansları kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum biraz işim var ilşerimden sonrada pazara çıkıcam hadi öptüm sizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol canım benim evet çok alıştık birbirimize kaydirigubbakcemile5 dediğin gibi sonucuda güzel olur inş.
sende demek yarın gidicen uzun protokole inşşal seninde herşey yolunda gider canım ve tedaviy başlarsın

ipek canım bence sende ye ananasla kabak çekirdeğinden...kız bulursun...büyük marketlerde var...hemde o kadar pahalıda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…