canım ben gayet iyiyim çok şükür peri kızımın bi zorlugu yok şimdilik sadece karnım acıyo bugunlerde sanırım genişlediği için bende miyon tipli olunca kızım sıkıştı sanırım..ittiriyo buda bana acı veriyo akşamları bi görseniz halimi koçiş yaglı güreşe çıkacakmışım gibi yağlıyo:)))))
Ellerine sağlık çok güzel olmuş ..çok hamaratsın bacımmm nerden aklına geldi bu tarz patik yapmak sanki ayakkabı gibi olmuş süppppersinnnnn sen
bizim duru uğramıyor artık buralara :gitme: paşazadesi doğunca hepten unutacak bizi :gitme:
geçen gün gelmişti zaman bulamıyormuş ev işinden ve paşazadenin hazırlıklarından ...dogunca işleri daha da artıcak
ya şimdi bişey diyecem ama duru bu mesajımı görünce üzülecek facede devamlı oyun oynamaya fırsat buluyor ama :dilcikar:
Günaydın hanımlar evet dr.dan güzel haberlerle geldim yumoşlarım fazlaymış
durumlarıda güzel görünüyomuş bugün bir iğne daha yapalım pazartesi aşılama yapalım dedi inşallah bu sefer sonuda güzel olur kızlar bu ananasla kabak çekirdeği banada iyi gelirmiki gerçi ananas nerden bulucam bilmiyorum
ya şimdi bişey diyecem ama duru bu mesajımı görünce üzülecek facede devamlı oyun oynamaya fırsat buluyor ama :dilcikar:
durumlarıda güzel görünüyomuş bugün bir iğne daha yapalım pazartesi aşılama yapalım dedi inşallah bu sefer sonuda güzel olur kızlar bu ananasla kabak çekirdeği banada iyi gelirmiki gerçi ananas nerden bulucam bilmiyorum
konuyu toplam 7 kullanıcı okuyor. (7 kayıtlı kullanıcı ve 0 misafir)
eti_puf, bulut83, iipekk34+, kedersiz56+, nevbahar76+, sevdanehri54+, sisi07+
maşallahh
Ipekcim nasıl oldun canım...
ama o oyun insanı bağımlı yapıyo:))) biride ben ama bu aralar sıkılmaya başladım ondan da
konuyu toplam 7 kullanıcı okuyor. (7 kayıtlı kullanıcı ve 0 misafir)
eti_puf, bulut83, iipekk34+, kedersiz56+, nevbahar76+, sevdanehri54+, sisi07+
maşallahh
Ipekcim nasıl oldun canım...
CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN VUCUT alışamadı tabii geçicek bu günlerevet sevdacım bişeyler yiyemediğim için güçden düştüm ayakta duramıyordum... doktora gidince hem bebek için hem benim için serum takviyesi yaptılar..
kızlar hepninize hayırlı cumalar....rabbim bugün yapılan duaları kabul etsin...kimsenin duasını geri çevirmesin....nasıllarmış bakalım benim canlarım.....sevda hoş geldin kız kaç gündür seni merak ediyoruz...bizi böyle habersiz bırakma..çünkü bizler öyle alıştıkki birbirimize ...valla ben öyleyim...maşallah maşallah yumoşların güzel...inşallah sonucuda güzel olacak...yarında benim tedavi için görüşmem var...inşallah benimde senin gibi yumoşlarım güzel olur...ve sonunda güzel haberleri alırız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?