valla bende oynuyorum ama çok bişey anlamadım o oyundan habire ekip biçiyorum ne tarlam genişliyor nede dün çam ağacımdaki hediyeleri açabildim 24 ocakta açılması gerekiyordu ama ben becertemedim :uhm:
ipeğim seninde iyi haberini..aldık..artık bundan sonra gün saymaya başlarız sevdayla sana veeeeeee arkasından bana...kızlar hepimiz tadarız annelik duygusunu inşallah...
etipufum sen nasılsın...iyisin inşallah...
kız dünür artık hamarat çalışkan olduğunu kanıtlıyorsun...ne güzel olmuş o patikler...artık dünürünede örersin ayacıkları üşümesin diye....
sisi nevbahar sizler nasılsınız...sisim bebiş büyüyor....kaç aylık oldunuz...kız hamilelik cetveli yapsana oradan takip edelim ve diğer hamişlerimiz...diğer topiklerde görüyorum çok güzeller...siz yapın arkanızdan bizlerde yaparız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nevbahar sen nezaman başlıyamayı düşünüyorsun tedaviye....hayırlısyla.....
kızlar yaaaaaaa yarın bi hayırlısıyla doktorumla görüşmeye gitsem ..çok heyecanlıyım ilk defa gidiyormuşum gibi....
kızlar ananası nerde tazesını bulmamıyorum demıssınız ben istanbulda oturnlar için diyorummm metro ve carfoursa da var tazesi daha dün gördüm
bu arada kızlar bana akapunkturu önerdiler yaptıran oldumu pahalı birşey değil transferden sonra 2 seans deniliyo rahatlamak için nasıl olcek hiçbir bilgim yok bilen varmı
ben demiştim canım carrefoura bakarım
kızlar ananas BİMde de satılıyo.yakınında carrefour olmayanlar Bim'den bulabilirler...
tadı nasıl peki ben bir kere ananaslı meyve suyu almıştım çöpe attım hiç beğenmedi m
selam kızlar nasılsınızzz beni merak etmişsiniz sağolunn
çarşamba yumrta toplandı düşündüğümden daha kolaymış sadece stres yapıyosun sonuçta bilmediğimiz bir olay.. eve geldim hafif ağrım vardı ama akşam biraz daha ağrım arttı öksürmek çok canımı yaktı iğnede baya bir ağır..bugünde işe gitmedim dinlendim sabah baya bir ağırdım ama şuann Allahaa şükür turp gibiyim...Gelelim sadete 16 embriyo toplandı bugünde aradılar 13 tanesi döllenmiş 9 tanesi de yarın arıyacaklar takip ediyolar yarın belli olacak cumartesi mi pazartesi mi olacak transfer bakalım...
candy nin sonucuna üzüldüm ne desek boşş Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi verir bizlere
ipeğim boğazların kötüymüş aman dikkat et canımm geçmiş olsun
kedersizim demek fıtık varmış geçmiş olsun canımmm yaaa
nevbaharımm nerelerdesinn yaa
kedersiz naptım biliyo musun geçen gün kapalıçarşı bedesten den aytaşı kolye aldım. doğurganlığı güçlendiriyomuş bi de negatif enerjiyi pozitife dönüştürüyomuş. Allahım aklıma mukayyet ol napcamı şaşırdımkaydirigubbakcemile3
yaa aslında arnavut söylemişti ama akannehir ananas olabilir mi dediği acaba çünkü ekşimsi demişti bana ananas ekşi ama bu kesinlikle değill ıyyyy düşününce bile kötü oldumlülülülülülü
Sen pozitif ol canım bak herşey güzel olacak...
sarımsaklı mezeleri seviyorsan kesin bunuda çok seveceksin afiyet olsun
canım iştah sıfır... ama düne göre daha iyiyim.. sen nasıl oldun.. belinin ağrısı hafifledimi..
Günaydın hanımlar evet dr.dan güzel haberlerle geldim yumoşlarım fazlaymış
durumlarıda güzel görünüyomuş bugün bir iğne daha yapalım pazartesi aşılama yapalım dedi inşallah bu sefer sonuda güzel olur kızlar bu ananasla kabak çekirdeği banada iyi gelirmiki gerçi ananas nerden bulucam bilmiyorum
kızlar hepninize hayırlı cumalar....rabbim bugün yapılan duaları kabul etsin...kimsenin duasını geri çevirmesin....nasıllarmış bakalım benim canlarım.....sevda hoş geldin kız kaç gündür seni merak ediyoruz...bizi böyle habersiz bırakma..çünkü bizler öyle alıştıkki birbirimize ...valla ben öyleyim...maşallah maşallah yumoşların güzel...inşallah sonucuda güzel olacak...yarında benim tedavi için görüşmem var...inşallah benimde senin gibi yumoşlarım güzel olur...ve sonunda güzel haberleri alırız....
sağol güzel kalpli arnavut Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?