Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet sevdacığım büyük ihtimalle uzun protokolle olacak...inşallah bu sefer emeklerimizin karşılığını alacağız...rabbim dualarımızı kabul edecek...hepimizin....canım sen tedavi sırasında hiç bitkisel birşey denedinmi...ben diyorumki incir kürünü yumurtlama döneminde denesemmi acaba tedavi bir etkisi olurmu iğneleri kullanırken o zaman...

valla bende oynuyorum ama çok bişey anlamadım o oyundan habire ekip biçiyorum ne tarlam genişliyor nede dün çam ağacımdaki hediyeleri açabildim 24 ocakta açılması gerekiyordu ama ben becertemedim :uhm:

canım benim bahçen kendiliğinden büyümüyo eger altının varsa arsa alıyorsun .markete git upgrade farm dan kaç kaç alacaksan seçip alıyorsun..

hediye için ise ağacın üstüne gelip tıklıyorsun look inside seçiyorsunordan open diyorsun ve hediyen hediye paketine gönderiliyor

bulutcum çok şükür bugün daha iyiyim.... sende yarın doktora gidecekmişsin...sende güzel haberlerle dönsen çok daha iyi olacaz...opuyorumnanaktan

bulutcum ben iğne ve ilaçlardan başka şey denemedim zaten yeterince bişeyler alıyoruz onlardan extra birşey almaktan çekindim açıkçası sadece kabak çekirdeği ve rahatlamak için papatya ve yeşilçay içtim okadar

bu arada kızlar bana akapunkturu önerdiler yaptıran oldumu pahalı birşey değil transferden sonra 2 seans deniliyo rahatlamak için nasıl olcek hiçbir bilgim yok bilen varmı

Bulut bence ekstra bi şey kullanma olduğundan erken büyür veya erkenden yumurtaların çatlar bi şey olur ne gerek var sadece beslenmene dikkat et birde incir kürüne ben sıcak bakmıyorum o çok etkili çok fazla uyarıyo kist falan yapar ... Kedersizim atlamışım canım kusura bakma onlar ne güzel patik öyle valla yapar satarım diyosan ilk siparişler benden olur çok beğendim

kızlar ananası nerde tazesını bulmamıyorum demıssınız ben istanbulda oturnlar için diyorummm metro ve carfoursa da var tazesi daha dün gördüm

tatlım inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz ben de ocakta tüp bebek yapmaya karar verdim. hayırlısı olsun inşallah:CüvCüv:

bu arada kızlar bana akapunkturu önerdiler yaptıran oldumu pahalı birşey değil transferden sonra 2 seans deniliyo rahatlamak için nasıl olcek hiçbir bilgim yok bilen varmı

ben 2 yıldır akupunktura gidiyorum hikayemi anlatsam çok üzülürsünüz. 2 sene önce birdenbire yürüyemedim, 6 ay sandalyede namaz kıldım, dizlerimi bükemedim sürekli ağrılar çektim. eşim işe gidiyo geliyo bıraktığı yerdeyim...sonra teşhis kondu romatoid artrit yani iltihaplı eklem romatizması. çocukluğumda bile hiç eklem ağrım olmamış hiç bir şikayetim yoktu birden bire çıktı. evlenene kadar dr.a gidecek hiç bi rahatsızlığım olmadı. evlendikten sonra sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hatta bi ara böbreklerime çıktı böbrek enfeksiyonu geçirdim ateşimi hastanede 5 günde düşürdüler. neyse kızlar sonuç olarak şükür Rabbime hiç ilaç kullanmadan akupunktur tedavisiyle iyileştim.bu hastalık %100 geçmiyo o yüzden de sürekli akupunktura gidiyorum çok rahatlıyorum.%90 iyileştim diyebilirim. sonuçta hastalığımın ilaçla da tedavisi yok. çevremdeki herkese de öneriyorum. ben çamlıca da maraş akupunktura gidiyorum.mükemmel insanlar onları çok seviyorum. sevdacım biraz pahalı olduğu doğru ama sağlık için değer. eğer hamile kalırsam rahat doğum için de gitmeyi düşünüyorum. orda karşılaştığım insanlardan öyle hikayeler dinliyorm ki mucize gibi...

maşallaaah sevdam dönmüşsüüüüüün..hayırlı uğurlu olsun canımm..süper yaa yumuşların maşalaah çok toplanmış mutlaka yrısını dondurt bakalım..eminim güzel haberler vericeksin bize..sende katıldın çoğul gebelik kervanına haa..çok seviniyorum senin adına..allah tamamını erdirsin canım beniiiim..
kolay ve sıkıntısız geçtiğine çok sevindim tabi biraz sancın olmuştur,zaten ben seni adım adım alıştırdım başına geleceklerinden..şimdi bide bebeişlerini görmeye transfere gidice daha muhteşem duygular yaşayacaksııın allahın izniyleee....
öpüyorum seni şimdideen tebrik ediyorum dilerim sana sıkı sıkı tutunurlar canım bebişleriin..sositososito:dance::1hug:hihoyyyt

canım iyi yapmışsın ben çok okudum taşların çok büyük etkisi var onu mutlaka yanında taşı özellikle kolyene tak ve tenine değsin mutlaka bu çok önemli teninde değsin..BİRDE KIZLAR YEŞİM TAŞI DOĞURGANLIĞI ARTIRIYOMUŞ BUNU MUTLAKA ARAŞTIRIN BANA HAK VERİCEKSİNİZ..ben baş ucumda mutlaka yanımdan eksik etmeem..hiç tedirgin olma valla çok iyi yapmışsın.kötü enerjiyi uzaklaştırııır sana güzel enerjiler veriri inşallaah..

evet canım tüp bebekten sonra kabak çekirdeği ve ananas yemek tazesini özellikle bana kedersiz tavsiye etmişti..önce konservesini yedim daha çok sevdiğim için sonra eşim marketten aldı ki heryerde satılıyo dikenli bişey..zor kesiliyo zaten sen uğraşma.onu bol bol tüket..ben aç karnına 2-3 dilim tüketiyoduum..avokado ise hamile kaldıktan sonra yemeye başla bnce bebeğe yararı olur PARDON BEBEKLEREEEEopuyorumnanaktan:dance::teytey:

Sen pozitif ol canım bak herşey güzel olacak...

sarımsaklı mezeleri seviyorsan kesin bunuda çok seveceksin afiyet olsun

yerimsenibenKIIIZ HARİKA BİR TARİİİF CADI BEN GELDİĞİMDE YAPARSIN ARTIKIIIN..İKİMİZ HAMİŞ YERZ SAĞLIKLI ŞEYLER..öperim prensesimiiiikaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:

canım iştah sıfır... ama düne göre daha iyiyim.. sen nasıl oldun.. belinin ağrısı hafifledimi..

canım iyi olduğuna sevindiim yaa nihayeet çok şüküüür..geçicek eminiim atlatıcaksıın sonradaa kendini tutamıycaksın yemekleee.bacım ben 3 teyemek yemeye başladııııım:umursamaz:düşünebiliyomusuun.eşimdeee benimle beraber maşşalaah götürüyo mübareekkaydirigubbakcemile3
darısıı başınaaaaa

hadi hayırlısı olsuuuuuuunooh ooohh maşallaaaaaah gözümüz aydın bir bebişimiz daha yola yıkacaak alahın izniyylee.sökülüüüüüün bebbişler geliyo kızar sıra kimde aceba şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii:hooray::1hug:sositosositozemuszemusopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:buluuuut canıııııım sanada hayırlı cumalaaar amin bu güzel dileklerin içiiiiin..rabbim öteki cumaya bırakmadan dileklerinizi kabul etsiiiiiin..
benim dularaımı kabul eden vesile olan BİR YATIR VAR BURDA MUSTAFA BABA oraya kayın valdem mevlüt adadı benim için kalp atışını duyalım hem kurbanımızı kesiceeez allah razısı için hemdee oraya gidicem dua edip namaz kılmaya ..hepiniziin adını yazıcaam rabbim hepinize sağlıklı güzeeeel,hayırlı evlatlar versiiiiiin ömürlü evlatlar versiiiiiin.burda olan ve isteyen tüüüüüm canım arkadaşlarımı anne olmaları için dua edicem.siz hiç merak etmeyin rabbim beni duyacaak az kaldııı çok az banan inanın.hepinizin müjdeli haberini alıcam meleklerim söyledi..yerimseniben :1hug: :1hug: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LoveSA, Eti_puf, iipekk34, nevbahar76

eee napiyosunuz siz orda bakeeeem..

ben misafirlerime yaptığım çorbanın tadına bakıyorum bi yandan da yazıyorum. çorba ezogelin mükemmel bi tarif yapımı da çok kısa sürüyo. tarifi kk den almıştım durun bulim sizde deneyin mutlaka...

hoşgeldin arnavutummm valla dediğin gibi alıştırdın beni herşeye kaydirigubbakcemile benide mi çift olacak ciddimi abovvv biride olsa razıyım valla herşeyee sağlıklı olsunda sositososito sen neler yapıyosun bakalımmm anlatt bebişlerinle nasıl vakit geçiriyon

nevom demek sende akapunktura gidiyon iltihaplı eklem roma.sını bilirim arkaşımın eşi de bir anda yürüyemedi 2 ay kalkamadı Alalaha şükür iyisiniz.Bu akapunktur iğne ilemi yapılacak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…