Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LoveSA, Eti_puf, iipekk34, nevbahar76
eee napiyosunuz siz orda bakeeeem..
hoşgeldin arnavutummm valla dediğin gibi alıştırdın beni herşeye kaydirigubbakcemile benide mi çift olacak ciddimi abovvv biride olsa razıyım valla herşeyee sağlıklı olsunda sositososito sen neler yapıyosun bakalımmm anlatt bebişlerinle nasıl vakit geçiriyon
nevom demek sende akapunktura gidiyon iltihaplı eklem roma.sını bilirim arkaşımın eşi de bir anda yürüyemedi 2 ay kalkamadı Alalaha şükür iyisiniz.Bu akapunktur iğne ilemi yapılacak yaa
ben misafirlerime yaptığım çorbanın tadına bakıyorum bi yandan da yazıyorum. çorba ezogelin mükemmel bi tarif yapımı da çok kısa sürüyo. tarifi kk den almıştım durun bulim sizde deneyin mutlaka...
hoşgeldin arnavutummm valla dediğin gibi alıştırdın beni herşeye kaydirigubbakcemile benide mi çift olacak ciddimi abovvv biride olsa razıyım valla herşeyee sağlıklı olsunda sositososito sen neler yapıyosun bakalımmm anlatt bebişlerinle nasıl vakit geçiriyon
arnavutum güzel dualarıyla gelmiş amiiin amiin
canım benimm... maşallah senin iştahın varmış ne güzel... darısı en yakın zamanda benimde başıma... evet bende inanıyorum çok kısa bir zaman sonra burda güzel haberler alıcaz.... siz tüp bebek tedavisi için ne kdar para verdiniz... benim bir arkdaşım var onuda 4 yıldır çocuğu olmuyor ve antalyayı tavsiye ettim... orda tanıdıkları varmış... ocak veya şubatta oraya gelmeyi düşünüyorda... ne kadar masraf oluyor diye bir sorarmısın dedi...
www.kadinlarkulubu.com/corbalar/267349-ezogelin-199orbas305.html
ben biraz değiştirdim, bulyonu azalttım,suyunu da çoğalttım öyle daha çok beğendik.herkes kendi damak tadına göre ayarlayabilir. deneyin mutlaka. hamilelere de biz yaparız artık yorulmsınlar cokacimcoook
bencede çok ilginçç yaaa ama bu aralar okadar çok iğne vuruldum ki zaten iğneden korkardım şimdi akapunkturuda duyunca irkildim valla yaptırsammı bilmiyom :bbo: tarif için sağol aldım deniyeceğim ben daha hiç ezo gelin yapmadım :lepi:
çokmu beğendin ipeğim sanada yaparım hediyem olsun canıım benim :hulya:... Kedersizim atlamışım canım kusura bakma onlar ne güzel patik öyle valla yapar satarım diyosan ilk siparişler benden olur çok beğendim
kızçeler ben kaçtım canlar:..kayın valdeme gidiyorum dolma sarıyomuş..öpüyorum görüşürüüüz sonra tekraaar..k.i.bakıııııııın
www.kadinlarkulubu.com/corbalar/267349-ezogelin-199orbas305.html
ben biraz değiştirdim, bulyonu azalttım,suyunu da çoğalttım öyle daha çok beğendik.herkes kendi damak tadına göre ayarlayabilir. deneyin mutlaka. hamilelere de biz yaparız artık yorulmsınlar cokacimcoook
bende bu akşam deniyecem canım çekti valla cokacimcoook canım et bulyon yerine tavuk bulyon olurmu evde et bulyon yok :sm_confused:
çok beğendim kedersiz ellerine sağlık çok güzel olmuş kızlar benim belim ağrıyo ya kasıklarım batıyo
evdede işim var aşılamadan önce heryeri toparlamam lazımki gözüme batmasın aşılama sonrası
ben de tavukla yaptım bi tane kattım. çok kolay ve çabuk bi çorba afiyet olsunn...
nevom hazırlıkların bittimi canım
çok beğendim kedersiz ellerine sağlık çok güzel olmuş kızlar benim belim ağrıyo ya kasıklarım batıyo
evdede işim var aşılamadan önce heryeri toparlamam lazımki gözüme batmasın aşılama sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?