Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LoveSA, Eti_puf, iipekk34, nevbahar76

eee napiyosunuz siz orda bakeeeem..

canım benimm... maşallah senin iştahın varmış ne güzel... darısı en yakın zamanda benimde başıma... evet bende inanıyorum çok kısa bir zaman sonra burda güzel haberler alıcaz.... siz tüp bebek tedavisi için ne kdar para verdiniz... benim bir arkdaşım var onuda 4 yıldır çocuğu olmuyor ve antalyayı tavsiye ettim... orda tanıdıkları varmış... ocak veya şubatta oraya gelmeyi düşünüyorda... ne kadar masraf oluyor diye bir sorarmısın dedi...

evet tatlım iğne ile belki 30 belki de daha fazla batırıyolar bana :bbo:.kafama,yüzüme,dizlerime,bacaklarıma sinirlerin geçtiği noktalara batırıyolar. inan ben alıştım canım yanmıyo o iğnelerle yarım saat uyuyorum sonraaaa kuş gibi kalkıyorum. hala aklım almıyo ama böyle bi tedavi işte düşün iğnelerin ucunda ilaç yok hiç bişey yok sadece sinirlerimizi uyarıyo çok ilginç...

bencede çok ilginçç yaaa ama bu aralar okadar çok iğne vuruldum ki zaten iğneden korkardım şimdi akapunkturuda duyunca irkildim valla yaptırsammı bilmiyom :bbo: tarif için sağol aldım deniyeceğim ben daha hiç ezo gelin yapmadım :lepi:

bekliyoruuuuuzcokacimcoook
öyle yapın demekle olmaz bacım yapıp göndereceeen:dilcikar:şakkıdı

hoşbulduuuk canııım.ne güzel işte adım adım yaşadın herşetyi ben sanaa sen başkasınaa.bu işler böyle..mademki başımıza geldi bari anlatarak insanların içini rahatlatalım dimmi ammaaa yani bahsettikleri yada abartıkları kadar değil aynı aşılamaa hiç bir farkı yok sadece anestezi ile yumuşların toplanıyo.ama hepisi çok gü<wl süreçleer..sıkıntı çekmeye değmez 3 yıl uğraştık anacım adamlar 13 günde herşeyi yaptılar çok şüküüürrabbim maddi sıkıntıda olan herkeze yadımcı olsun onlarada doğal yoldan nasib etsiiin..:Saruboceq:
ben iyiim hayat eskisi gibi devam ediyo valllaa..geceleri hafif acıkıyorum okadar dikkatli beslenmeye çalışıyorum ..o çok önemli ilk 3 ay özellikleee yükleneceksiin..
böyle işte pek bir ağrım sızım yok şükür maşşallah diyiin haaa kaydirigubbakcemile5

arnavutum güzel dualarıyla gelmiş amiiin amiin

:1hug: :1hug: a.s.

canım beniiiiiim açılır iştahın bazıları ilk üç ay sıkıntı çekiyo sonra kendini durduramıyolaaar..ama sen hiç endişelenmeee bebeişin sendee nevar yok yiğodur merak etme tatlım..
canım tedavi için 3-4 miliyar arası ama bizim ekstra şeyler çıktı hatta tüp bebek sonrası sigortadan bağkura geçerken bişeyler oldu sorun yaşandı hep paramızla aldık..vajinal jellee ve bantları halaa alıyosun ilk 3 ay kullanmam şart sabah akşam..yaniii en fazla abartıyoruuum 4 miliyar belkidee.şu rapor işi birz probleem okadar..
ama telefon açıp öğrenebilirler internetten numarasını alın görüşün..yardımcı olurlar.ve mutlaka Dr.murat beyi tavsiye ediyolar..

cokacimcoook abooow yazık değilmi bizeeeefisfisfis ellerine sağlık canım benim eminim mütiş olmuştuuuur..inşallah bir gün ellerinden yeriiiiiiiiiim:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

korkulacak bişey yok inan ki. bide noldu biliyo musun bazen iğne yeri morarıyo. bayramdan önce gittim yaptırdım eve geldim ki suratım çift taraflı mosmor. ilk defa yüzüm morardı normalde bacaklarımda bazen oluyodu. neyse bütün bayram kakılmış gibi mosmor gezdim. her gören kocan mı yaptı halbuki çok efendi görünüyo diye dalga geçti ben de yok kapıya çarptım dedim gülüştük ama açıklamasını yaptım tabi. çok komikti.sırnaşık şey

kızçeler ben kaçtım canlar:..kayın valdeme gidiyorum dolma sarıyomuş..öpüyorum görüşürüüüz sonra tekraaar..k.i.bakıııııııın

cokacimcoook abooow yazık değilmi bizeeeefisfisfis ellerine sağlık canım benim eminim mütiş olmuştuuuur..inşallah bir gün ellerinden yeriiiiiiiiiim:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

siz yeterki gelin daha neler yaparım valla keşke gelebilseniza.s.

... Kedersizim atlamışım canım kusura bakma onlar ne güzel patik öyle valla yapar satarım diyosan ilk siparişler benden olur çok beğendim
çokmu beğendin ipeğim sanada yaparım hediyem olsun canıım benim :hulya:
kızçeler ben kaçtım canlar:..kayın valdeme gidiyorum dolma sarıyomuş..öpüyorum görüşürüüüz sonra tekraaar..k.i.bakıııııııın

off offf afiyet olsun, yarasın, afiyet şeker olsun arkadaşıma

çok beğendim kedersiz ellerine sağlık çok güzel olmuş kızlar benim belim ağrıyo ya kasıklarım batıyo
evdede işim var aşılamadan önce heryeri toparlamam lazımki gözüme batmasın aşılama sonrası

canım bel ve kasık ağrıların yumurtaların olgunlaştığı için ağrı yapıyor ...evini temizle ama kendini çok fazla yorma eniştemizle beraber yap oda sana yardımcı olsun

tamam arnavutum güle güle afiyet olsun canım
nevom demek mosmor gezdin abowww kaydirigubbakcemile3 iyice korktum valla kaydirigubbakcemile3 bakalım çalışıyorumya saatler uyarsa giderim uymazsa gidemem bi yandan rahatlamak için istiyom ama bi yandanda gidip gelmek işte transferden sonra 1 saatlik yolu ÇEKMEK ZOR

yaa kızlar sizinde eşiniz kk ya girdiğiniz zaman kızıyormu benimki hiç hoşlanmıyor ne kadar oturup size yazsam tatsızlık çıkarıyorÇok üzgünüm çoook

dayan ipeğim ağrı olması çok güzel biliyosun. bence de biraz enişteyi çalıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…