Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa kızlar sizinde eşiniz kk ya girdiğiniz zaman kızıyormu benimki hiç hoşlanmıyor ne kadar oturup size yazsam tatsızlık çıkarıyorÇok üzgünüm çoook

valla bemimki de kızıyo. onun yanında çok girmesem de arada kaçıyorum. benimki biraz nazlı küsmeleri var seni anlıyorum canım...

NOT:çorba 3 dk. diyo ya ben 10 dk. pişiriyorum içim rahat etsin diye

valla bemimki de kızıyo. onun yanında çok girmesem de arada kaçıyorum. benimki biraz nazlı küsmeleri var seni anlıyorum canım...

NOT:çorba 3 dk. diyo ya ben 10 dk. pişiriyorum içim rahat etsin diye

benimde aynı şekilde küsüyor KOCA BEBEK :mymeka:

tamam canım peki sen düdklüdemi pişiriyorsun eşim nedense düdüklüdeki yemekleri beğenmiyor yemeğin tadı farklı geliyormuş Çok üzgünüm çoook

neyse kızlar bende yavaş yavaş kaçayım ..hem yemeğimide anca yaparım görüşürüz sonra opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ah ah enişte çok mecbur kalmadıkça evişi hayatta yapmaz en çok yaptığı sofra toplamak meyve hazırlamak beş yıllık evliliğimizde sadece bir kez süpürdü hamileyken .... kedersiz normal canım kızması canı sıkılıyodur ben evdeyken birazda bunun için nete girmiyorum benim eşimde istemez çünkü zaten eşim biraz fazla gazete okusa veya nete takılsa bende kızıyorum

bu tarifi düdüklüde pişiriyorum o yüzden kısa sürede pişiyo sana kolay gelsin.

haklısın canım geçen ben hastayken bizimkide yemek yapmaya kalkıştı da savaş alanına dönmüştü mutfak. bizim gibi yapamıyolar işte bide bana diyo ki sor bi neden yapmadın? ee sordum neden yapmadığını beğenmiyomuşum o yüzden yapmıyomuş. dedim ki şu dağınık hali beğeniyo muyum peki?:jeyyar:

kedersiz benim eşimde evdeyken giremiyorum... benimle ilgilen diyo... küsüyo...:umursamaz:

demek hep aynılar canım. gündüz kurslardan dolayı giremediğim zaman akşam bakmak istiyorum, hemen darılıyo napalım idare edicez. ya ben bağımlı oldum galiba buraya bakmadan duramıyorum :bbo:

yapmaması değilde konusu olduğu zaman kendince yaptığı savunma beni zaten daha çok sinir ediyo komikler bu erkekler bizimkide efendim o iş bölümüne katılıyomuş ben iş yaparken gazete okucak biri lazımmış o okuyomuş yaptığım yemekleri yiyomuş ya daha ne yapsınmış

kedersiz benim eşimde evdeyken giremiyorum... benimle ilgilen diyo... küsüyo...:umursamaz:

demek hep aynılar canım. gündüz kurslardan dolayı giremediğim zaman akşam bakmak istiyorum, hemen darılıyo napalım idare edicez. ya ben bağımlı oldum galiba buraya bakmadan duramıyorum :bbo:

şuanda uyuyor garibim bana söylene söylene uyudu kaydirigubbakcemile3

şuanda ezogelin çorbam tencerede pişiyor bile şakkıdıdüdüklüde yapamıyorum maalesef

afiyet olsun canım o zaman suyuna dikkat et daha çok buharlaşma olucağı için iyi ayarla. hamarat hanım bide poğaça tarifim var ki geçen kursun kermesine götürdüm araya araya buldular o poğaçaları kim yaptı diye kaydirigubbakcemile3

o zaman bi süre rolleri değişin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

isteriz isteriz poğaça tarifnide isteriz sositososito

benimki uyumamış uyuma numarası yapıyormuş :1shok:

neyse kızlar hadi size iyi akşamlar fırsat bulursam uğrarı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…