Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

poğacalar çok güzel görünüyor... nevbaharcım sende medaneylemi açıyon... ben o kısmı anlayamadım... başka türlü şekil veremezmiyiz...

sevda aramadılarmı seni yarın transferin oluyormu ??

ARAMADILAR CANIM YAA BEKLİYORUM HALA

yaa kızlar sizinde eşiniz kk ya girdiğiniz zaman kızıyormu benimki hiç hoşlanmıyor ne kadar oturup size yazsam tatsızlık çıkarıyorÇok üzgünüm çoook

evet canım hele ilk başlarda daha beterdi ya erkekse onlar nerden biliyon neden herşeyi anlatıyon diye ama şimdi yavaş yavaş alıştı zaten evden pek girmiyom :lepi:

poğacalar çok güzel görünüyor... nevbaharcım sende medaneylemi açıyon... ben o kısmı anlayamadım... başka türlü şekil veremezmiyiz...

bende kullanamıyopm merdane falan

ben bu poğaçayı oklovayla açıyorum çok inceltmiyosun zaten servis tabağı boyutunda açıyorum ben. bi de tepside iyice mayalandırınca daha güzel oluyo puf puf harika...

geçen üst komşum tarifi istedi 4 çocuğu var çocukların poğaça günüymüş. inşallah biz de çocuklarımıza yaparız bi gün öğrenelim de..

kızlar eşim aradı çıkıyorum öptüm hepinizi....

merhaba.canlarim benim kimse yokmu?cumaniz mubarek olsun.hepimizin duasi kabul olur insallah.tedaviye baslayanlara hayirli-ugurlu olsun.

canım sana da iyi akşamlar. ya çatlatcan beni test yaptın mı?

canim ya yapamadim.bir turlu cesaret edemedim.adetim de olmadi.ama.karnimin alti ,kasiklarim cok agriyor.her an adet olucakmisim gibi.bi de akintim cogalmis,soguk mu aldim ne?o yuzden korkuyorum.bir daha hayal kirikligi olucam diye,testde yine tek cizgiyi gorup de fena olucam diye yapamadim.agrilarim olmasa belki de cesaret ederdim,ama umutlanmaya korkuyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kaynanam da arayip duruyor bir haber varmi diye .test yap diyor,ama esim de ,ben de diyoruz ki,maksimum 10 gun gecikdim,o yuzden beklemeye karar verdik,Allah sabir edenlerin yanindadir.Yarabbim.umudumuzu bosa cikarma nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…