Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU › ... › Yemek Tarifleri › Hamur İşleri -
ahanda poğaça bu tariften sonra başka poğaçaların yüzüne bakmayacaksınız. iddia ediyorummm.... teşekkürler libyana
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU › ... › Yemek Tarifleri › Hamur İşleri -
ahanda poğaça bu tariften sonra başka poğaçaların yüzüne bakmayacaksınız. iddia ediyorummm.... teşekkürler libyana
yanlış link gönderdin herhalde nevom poğaçaları göremiyorum
[sıze="2"]benimki uyumamış uyuma numarası yapıyormuş :1shok:
Neyse kızlar hadi size iyi akşamlar fırsat bulursam uğrarı yine[/sıze]
sevda aramadılarmı seni yarın transferin oluyormu ??
yaa kızlar sizinde eşiniz kk ya girdiğiniz zaman kızıyormu benimki hiç hoşlanmıyor ne kadar oturup size yazsam tatsızlık çıkarıyorÇok üzgünüm çoook
poğacalar çok güzel görünüyor... nevbaharcım sende medaneylemi açıyon... ben o kısmı anlayamadım... başka türlü şekil veremezmiyiz...
poğacalar çok güzel görünüyor... nevbaharcım sende medaneylemi açıyon... ben o kısmı anlayamadım... başka türlü şekil veremezmiyiz...
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza...ben de hamile kalmak isteyen ama bir türlü olmayanlardanım
merhaba.canlarim benim kimse yokmu?cumaniz mubarek olsun.hepimizin duasi kabul olur insallah.tedaviye baslayanlara hayirli-ugurlu olsun.
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza...ben de hamile kalmak isteyen ama bir türlü olmayanlardanım
canım sana da iyi akşamlar. ya çatlatcan beni test yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?