Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünürüm ara ara yap secdeleri sure bitince 41 tane oluyor..onun için sona bırakma ..oruçta 2 de bitiyorsa bittiği gece kalkarsın hani ertesi gün okumuyorsun ya artık o gün oruçlu olursun..inşallah rabbim niyetini kabul eder...

biryere yaz karşına koy ordan okursun secadenin karşısına koyarsın...yazıyı ordab n bakarak okursun..biraz büyük yazarsın okuması kolay olur dünürüm...şimdiden hepinizden allah razı olsun....

tamam canım saol rabbim ikimizinkinide kabul etsin

canım ben hiç namazda okumadım desem yani ihlas ,nas ,fatiha ve ettehiyattü dualarını okurum namazda kafirunu hiç okumadım :uhm:yanlışmı kılıyorum namazlarımı :uhm:

öyle de kılınır tabiki de ama ezberlesen daha güzel olur. sonuçta vaktimizi öyle şeyler için harcıyoruz ki onu mu ezberliyemicez. hem manevi olarak da rahatlarsın. sana görev bu hafta onu ezberle. rabbim kabul etsin hepimizin ibadetlerini.

dünür tamam yaa şimdi anladım türkçesini yazıcam ama arapça olacak ahh benim akılsız kafam

dünürüm tabiki türkçe olarak yazacaksın...arapça değil..bahar canım doğru söylüyorsun neler için vakit harcıyoruz...inanki kuranı alıp elime okuduğum zaman nasıl genişlik geliyor ruhuma...inşallah tedavim için güzel şeyler görürsünüz...

o zaman bu gece buluta istihare yapıyoruz nasipse. yıldıza da gerek kalmaz inşallah test yapar da hamiş olduğunu öğrenir. bi de dermiş ki yarın istihareden sonra test yapacam:bbo:

sana bişey diyyimi aslında ben o ayeti okuyunca çok teredütlü okuyorum neden diye soracak olursan belki sana komik gelecek ama benim rahmetli nenem ben çocukken kurana yeni başlamıştım ramazan ayındaydık hiç unutmam ben kafrun suresini okurken bana ne dedi biliyormusun kaydirigubbakcemile3sen bu duanın bir harfini yanlış okursan kafir olursun demişti kaydirigubbakcemile3 ama söylerken çok ciddiydi ...ogünden bu yana kuranda okurken bu ayeti çok yavaş ve tabiri cazise heceleyerek okuyorum kaydirigubbakcemile3 ama söz ezberliyecem bu ayeti :Saruboceq:

o zaman bu gece buluta istihare yapıyoruz nasipse. yıldıza da gerek kalmaz inşallah test yapar da hamiş olduğunu öğrenir. bi de dermiş ki yarın istihareden sonra test yapacam:bbo:

valla sabır taşından beklenir kaydirigubbakcemile3inşallah hamiş olurda gerek kalmaz yatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…