sana bişey diyyimi aslında ben o ayeti okuyunca çok teredütlü okuyorum neden diye soracak olursan belki sana komik gelecek ama benim rahmetli nenem ben çocukken kurana yeni başlamıştım ramazan ayındaydık hiç unutmam ben kafrun suresini okurken bana ne dedi biliyormusun kaydirigubbakcemile3sen bu duanın bir harfini yanlış okursan kafir olursun demişti kaydirigubbakcemile3 ama söylerken çok ciddiydi ...ogünden bu yana kuranda okurken bu ayeti çok yavaş ve tabiri cazise heceleyerek okuyorum kaydirigubbakcemile3 ama söz ezberliyecem bu ayeti :Saruboceq:
haklısın canım rahmetli nenen çok korkutmuş seni. özellikle bi çocuk için çok zor bi sure. azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyo üstünde durursan yaparsın. ben esmaül hüsnayı ezberledim çok şükür kendime sözüm vardı. şimdi anlamlarını ezberlemeye çalışıyorum inş. ezberlerim. birbirimizi bu yönde teşvik etmeliyiz aslında. hayat boş bu dünya yalan.
maşallah canım sana yaapeki ezberlemen ne kadar zamanda oldu ?? ben bu ezberleme konusunda yazıkki bana iyi değilim :çok üzgünüm:
gülme ama 8 yıl önce başladım 50 sini ezberledim. sonra hiç üstüne düşmedim. geri kalanını düşün 1 ayda ezberledim yani biraz istek meselesi. bi de çalışıyodum hem evlilik o yüzden üstüne düşememiştim. keşke gayret etseymişim de her gün 1 tane ezberleseymişim ama olmayınca olmuyo işte
e misafir gittiğine göre oturup biz yiyekkk
kedersiz ben ne zaman 2 kalpli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?