Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haklısın canım rahmetli nenen çok korkutmuş seni. özellikle bi çocuk için çok zor bi sure. azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyo üstünde durursan yaparsın. ben esmaül hüsnayı ezberledim çok şükür kendime sözüm vardı. şimdi anlamlarını ezberlemeye çalışıyorum inş. ezberlerim. birbirimizi bu yönde teşvik etmeliyiz aslında. hayat boş bu dünya yalan.

maşallah canım sana yaa peki ezberlemen ne kadar zamanda oldu ?? ben bu ezberleme konusunda yazıkki bana iyi değilim :çok üzgünüm:

maşallah canım sana yaa peki ezberlemen ne kadar zamanda oldu ?? ben bu ezberleme konusunda yazıkki bana iyi değilim :çok üzgünüm:

gülme ama 8 yıl önce başladım 50 sini ezberledim. sonra hiç üstüne düşmedim. geri kalanını düşün 1 ayda ezberledim yani biraz istek meselesi. bi de çalışıyodum hem evlilik o yüzden üstüne düşememiştim. keşke gayret etseymişim de her gün 1 tane ezberleseymişim ama olmayınca olmuyo işte

bak şimdi sana bi yöntem buldum. googl.. arama motoruna kafirun suresi yaz. ilk çıkan bi site var gungorekinci..... onu açılış sayfası yap. bilgisayarı her açtığında oku sen bile anlamazsın nasıl ezberlediğini. yorumlar yazmışlar bu site sayesinde öğrendim diye, dene bakalım...

yok canım niye güleyimki sana ben bu zamana kadar hiç ezberlemedim ..ne mutlu sanaki sonunda ezberleyebilmişsin darısı benimde başıma :çok üzgünüm:

Bismillahirrahmanirrahim

1 Kul ya eyyühel kafirun

2 La a'büdü ma ta'büdun

3 Ve la entüm abidune ma a'büd

4 Ve la ene abidün ma abedtüm

5 Ve la entüm abidune ma a'büd

6 Leküm diynüküm ve liye din

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…