slm bacılarr ilk öncelikle kendimi anlatayım
ben 2 senelik evliyim 1 adet döneminden sonra hemn hamiş kaldım 2 aylıkken karnımda öldü ve sonuç küretaj:a015:2incisinide tekrar 4 ay sonra hamiş kaldım ve oda 2 aylıkken öldü ve yine küretaj son 1 yıldır hamiş kalmayı bekliyorum ama nanikkknaniknanik
dr.a gittim bütün tetkiklerim yapıldı hiç bişi yok sonuçta ben sebebsiz inferteliteyimi giriyorum arkadaşlarrrr
slm bacılarr ilk öncelikle kendimi anlatayım
ben 2 senelik evliyim 1 adet döneminden sonra hemn hamiş kaldım 2 aylıkken karnımda öldü ve sonuç küretaj:a015:2incisinide tekrar 4 ay sonra hamiş kaldım ve oda 2 aylıkken öldü ve yine küretaj son 1 yıldır hamiş kalmayı bekliyorum ama nanikkknaniknanik
dr.a gittim bütün tetkiklerim yapıldı hiç bişi yok sonuçta ben sebebsiz inferteliteyimi giriyorum arkadaşlarrrr
kadersizim aydın merkedemi ikamet ediyorsun canımmm bende aydında okudum
kedersiz topiğine geri dön. Allah iyiliğini versin ne işin var o topikte seni takip ettim :1ninca:
geldim canım ama geldiğim gibide gidiyorum kusura bakma eşim yine tatsızlık çıkarıyor sabahtan beri oturduğun yetmiyormu diyor o oturacakmış biraz ..sonra görüşürüz canım :a015:
ÇOK İYİ CANIM ÖNCE 2 SONRA 4 6 -8 ÖYLE BÖLÜNÜYOR EMBRİYOLAR YANİ SENİN ÇOK İYİ BÖLÜNMÜŞ ....SANIRIM LOVESANIN TRANSFER ETTİKLERİ ZAMAN 4 HÜCRELİYDİLER a.sbu arada döllenenler kaliteli dediler de bunu bilebilirmiyiz kağıtta 8 hücreli diyo iyi mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?