Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünürüm kız buralardasın hala..hayırdır kocan evde yok galiba..normalde bu kadar göremiyoruz senide...dünürüm canım yaş pasta çekti...evde hazır pasta keki var yapayım dedim tariflere baktım hoşuma giden yok..

bende oturur tek başıma yerim kimsecikler yok.....pastamı hıhhhhhhhhhhhhhhhh yarın görüşürüz..güzel haberlerle.....

evet dünür bugün benimki evde yok arkadaşlarıyla kahveye çıktılar yoksa ben buralarda bu kadar duramam

slm bacılarr ilk öncelikle kendimi anlatayım
ben 2 senelik evliyim 1 adet döneminden sonra hemn hamiş kaldım 2 aylıkken karnımda öldü ve sonuç küretaj:a015:2incisinide tekrar 4 ay sonra hamiş kaldım ve oda 2 aylıkken öldü ve yine küretaj son 1 yıldır hamiş kalmayı bekliyorum ama nanikkknaniknanik
dr.a gittim bütün tetkiklerim yapıldı hiç bişi yok sonuçta ben sebebsiz inferteliteyimi giriyorum arkadaşlarrrr

hoşgeldin kader arkadaşım. geçtiğimiz yollar biraz dikenli amaaaa o güllere ulaşıcaz mis kokulu güllerimize inşallah...

merhaba canım düşüğün sebebini dr bulamıyomu peki ...bize göre şanslımı diyeyim şansızmı diyeyim anlamadım ama en azından hamile kalabiliyorsun ben 7. seneme girdim ne doğal nede tedavi ile olmadı sbebsiz infertiliteye girmiyorsun canım çünkü zaten hamile kalabiliyorsun ama neden düşükler oluyor onu öğrenmelisin canım

kedersiz topiğine geri dön. Allah iyiliğini versin ne işin var o topikte seni takip ettim :1ninca:

geldim canım ama geldiğim gibide gidiyorum kusura bakma eşim yine tatsızlık çıkarıyor sabahtan beri oturduğun yetmiyormu diyor o oturacakmış biraz ..sonra görüşürüz canım :a015:

geldim canım ama geldiğim gibide gidiyorum kusura bakma eşim yine tatsızlık çıkarıyor sabahtan beri oturduğun yetmiyormu diyor o oturacakmış biraz ..sonra görüşürüz canım :a015:

çık canım kırma eşini tabi onun da hakkı. sen nasıl olsa onu uyutup gelirsin buralara sositososito

ahhhh nevomm yetişemedim sana yaaaa geçmişi okuyodum maşallahhh çok yazışmışsınızzz resimler istiareler benim içinde yatar mısınız kızlar nevom sen biliyon sanırım istiareyi
son gelişmeleri yazayım sizeeeeeee

benim transferim dün gerçekleşti :dance: dün ev işine girişmiştim eşim de mesaideydi aramışlar hemen gelin diye padur küldür gittik valla daha net bilgi aldım gidince 16 embriyo toplanmıştıya 13 ü işlem görmüş 9 döllenmiş bunun 2 sini transfer ettiler dün gerisi takip altında eğer onlarda gerekli seviyeye gelirse dondurcaklar...ben yattığım yere monitörü klavyeyi uzattırdım ama şimdi oturarak yazıyorum yatarak yazamadım... sizleri habersiz bırakmak istemedimmm..Dua edin kızlarr yumoşlarrr tutunsunnnn :Saruboceq: :Saruboceq: biraz ağrım oluyo normal mi bilmiyorum adet ağrısı gibi :tomato: bu arada pazartesi salı evdeyim 3 gün dinlenmem gerekliymiş merak etmeyin

nevom eğerki istiareye yatarsan benim adım seyhan eşimin murat a.s.
ben yine gelirim kızlar

bu arada döllenenler kaliteli dediler de bunu bilebilirmiyiz kağıtta 8 hücreli diyo iyi mi sizce ?

bu arada döllenenler kaliteli dediler de bunu bilebilirmiyiz kağıtta 8 hücreli diyo iyi mi sizce ?
ÇOK İYİ CANIM ÖNCE 2 SONRA 4 6 -8 ÖYLE BÖLÜNÜYOR EMBRİYOLAR YANİ SENİN ÇOK İYİ BÖLÜNMÜŞ ....SANIRIM LOVESANIN TRANSFER ETTİKLERİ ZAMAN 4 HÜCRELİYDİLER a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…