Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kıyamam canım benim çok bekledim ama çıkmak zorundaydım. ancak yeni bakabildim. inşallah Allahım inşallah yüzünü güldürecek az kaldı.

Bu sıralar şu duayı çok oku lütfen
Zekeriyya(aleyhisselam)’ın duası: Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten. İnneke semiüddua”

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki,sen duaları işitensin.(Âl-i İmran-38)

Biz zaten mütemadiyen dua ediyo olucaz :Saruboceq:

Gülüm benim istihare sıram senin olsun ne demek...vereliniortak
3 gün yan gel yat bebekler gibi baksın eşin sana.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

UNUTMAM CANIM İNŞALLAH İKİMİZDE GÜZEL TATLI RÜYALAR GÖRÜRÜZ BU AKŞAM

SEVDAM SENİDE SIRAYA ALALIM LÜTFEN SIRAYLA BACIM SIRAYLAyasakkelime BULUTTAN SONRA YILDIZ SONRA NEVO ,BEN SONRADA SEN :hulya:

Kedersiz ana ben sıramı sevdama verdim, şöyle olsun;
bulut
yıldız
sevda
kedersiz
nevo

Acele etmiyorum çünküüüü ben kendim için yaptırmıştım itiraf ediyorum. yapan kişi çok güzel görmüştü, dere ve yeşillikler. inşallah hepimizinki güzel çıkar...:1hug:

kızlar ıyı aksamlar ben geldimmm eeee ne yaptınız bugun bakem benım gunum berbat gectiiii anlatamam yani(((((((((((((((

benı eklememıssınız çok üzüldümmmmmafoldumbenmafoldumben

nasıl berbat canım
kötü bişey olmadı ya
yorgunluğunu düşünemiyorum tabi ayakta zor duruyosundur
yoksa kavga filan mı çıktı :uhm:

cnm nişan süperdi gelinle damat rüya gibilerdi ama ben eşimle tartısttımm şu an gözlerimden nsl yaslar akıyo anlatamam moralimm çoookkk bozzzuukkk anlatamammmmmmafoldumbenmafoldumben

cnm nişan süperdi gelinle damat rüya gibilerdi ama ben eşimle tartısttımm şu an gözlerimden nsl yaslar akıyo anlatamam moralimm çoookkk bozzzuukkk anlatamammmmmmafoldumbenmafoldumben

üzülme canım onun gerginliğine ver o da üzülmüştür. seni üzmek ister mi hiç. değmez canım yarın barışırsınız üzüldüğünle kalırsın. erkekler haksız bile olsa haklı görürler kendilerini. küçük bişeyse üstünde durma derim. benim herif bişeyini evde unutsa suçlu beni çıkarıyo nasıl başarıyosa Çok üzgünüm çoook

herif dedim bi duysa akannehir

tamam canım yıldızdan sonra sevda için yatarız

Üzülme!

Yüzün yerde geziyorsan, ellerin boynuna sarılı ise, içini ısıtacak haberlerin mürekkebi damlıyor olmalı ömrünün defterine. Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengârenk çiçeklerin olacak demektir. Hırçın fırtınalar sarsıyorsa sevinçlerinin zirvesini, rüzgârlar dövüyorsa umudunun yamaçlarını, bir yüce dağsın sen demek ki, az bekle, eteğinden serin pınarlar akmaya başlayacak demek ki...

Üzülme!

Üzülüyorsan, Biri var ki cılız varlığını düştüğü çamurdan kaldırmak istiyor. Onun için dokunuyor kalbine. Kıymetini bil ki, üzmeye değer görüyor seni. Hüzünlerin kalbinin toprağını allak bullak ediyorsa, sen ekilmeye layık bir topraksın demektir. Kaygıların vuruşuyla tuz buz oluyorsa taş katılığında büyüttüğün güvencelerin, yarılan göğsüne umut fidanları dikiliyor demektir.

ya bak ne oldu abm demısskı enıste annemı sen al dıye oda annesıyle gonderdı annemı bende nıye bızle gelmedı dıyınce cıldırddıııı nıyee abbıınnn kızlarla gezmeyı bılıyo dıyeeee ortalıgı bu kadar sey ıcın yaptıklarını bıl gorseydınız aglamaktam gözlerım sıstııı bı taraftan sıze yazıyorumm bıde goz yaslarımıı sılıyoruuummmmm ne yapacam bılmıyorruuummmm

kızlar hala uyumadınızmı siz bakalım hıııııııııııııııı....baharım ne güzel şeyler yazmışsın...ftsdep aman boş ver erkekler yaptıklarını yapmamış gibi görürler..onun için üzülme....kızlar sevdanın da transferi yapılmış hayırlı olsun...inşallah güzel olur sonu...kızlar artık kim isterse onun içinde yatarız...önemli değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…