kızlar yıldızdan haberiniz varmı?
kedersiz bulut için istihareyi unutma canım...
ahhhh nevomm yetişemedim sana yaaaa geçmişi okuyodum maşallahhh çok yazışmışsınızzz resimler istiareler benim içinde yatar mısınız kızlar nevom sen biliyon sanırım istiareyi
son gelişmeleri yazayım sizeeeeeee
benim transferim dün gerçekleşti :dance: dün ev işine girişmiştim eşim de mesaideydi aramışlar hemen gelin diye padur küldür gittik valla daha net bilgi aldım gidince 16 embriyo toplanmıştıya 13 ü işlem görmüş 9 döllenmiş bunun 2 sini transfer ettiler dün gerisi takip altında eğer onlarda gerekli seviyeye gelirse dondurcaklar...ben yattığım yere monitörü klavyeyi uzattırdım ama şimdi oturarak yazıyorum yatarak yazamadım... sizleri habersiz bırakmak istemedimmm..Dua edin kızlarr yumoşlarrr tutunsunnnn :Saruboceq: :Saruboceq: biraz ağrım oluyo normal mi bilmiyorum adet ağrısı gibi :tomato: bu arada pazartesi salı evdeyim 3 gün dinlenmem gerekliymiş merak etmeyin
nevom eğerki istiareye yatarsan benim adım seyhan eşimin murat a.s.
ben yine gelirim kızlar
UNUTMAM CANIM İNŞALLAH İKİMİZDE GÜZEL TATLI RÜYALAR GÖRÜRÜZ BU AKŞAM
SEVDAM SENİDE SIRAYA ALALIM LÜTFEN SIRAYLA BACIM SIRAYLAyasakkelime BULUTTAN SONRA YILDIZ SONRA NEVO ,BEN SONRADA SEN :hulya:
kızlar ıyı aksamlar ben geldimmm eeee ne yaptınız bugun bakem benım gunum berbat gectiiii anlatamam yani(((((((((((((((
Kedersiz ana ben sıramı sevdama verdim, şöyle olsun;
bulut
yıldız
sevda
kedersiz
nevo
Acele etmiyorum çünküüüü ben kendim için yaptırmıştım itiraf ediyorum. yapan kişi çok güzel görmüştü, dere ve yeşillikler. inşallah hepimizinki güzel çıkar...:1hug:
benı eklememıssınız çok üzüldümmmmmafoldumbenmafoldumben
nasıl berbat canım
kötü bişey olmadı ya
yorgunluğunu düşünemiyorum tabi ayakta zor duruyosundur
yoksa kavga filan mı çıktı :uhm:
cnm nişan süperdi gelinle damat rüya gibilerdi ama ben eşimle tartısttımm şu an gözlerimden nsl yaslar akıyo anlatamam moralimm çoookkk bozzzuukkk anlatamammmmmmafoldumbenmafoldumben
üzülme canım onun gerginliğine ver o da üzülmüştür. seni üzmek ister mi hiç. değmez canım yarın barışırsınız üzüldüğünle kalırsın. erkekler haksız bile olsa haklı görürler kendilerini. küçük bişeyse üstünde durma derim. benim herif bişeyini evde unutsa suçlu beni çıkarıyo nasıl başarıyosa Çok üzgünüm çoook
Kedersiz ana ben sıramı sevdama verdim, şöyle olsun;
bulut
yıldız
sevda
kedersiz
nevo
Acele etmiyorum çünküüüü ben kendim için yaptırmıştım itiraf ediyorum. yapan kişi çok güzel görmüştü, dere ve yeşillikler. inşallah hepimizinki güzel çıkar...:1hug:
herif dedim bi duysa akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?