Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ne olur üzme kendini..dedimya yarın olsun ben ne dedimki der..onun için üzülme...annende sonuçta eşini tanıyordur...böyle yaparak sadece olan sana oluyor...ağlama artık git uyumaya çalış...

kızlar ben gidiyorum benim kociş çağırıyor...şu istihareye yatacaklarda gitsin uyusunlar ...güzel şeyler görsünler...hepinize hayırlı geceler...byyyyyyyyyyyyyy

sadece sana denılecek tek şeyyy süperssssiiinnnnnnn

gergindi tabi o yüzden üstüne geldi. ee sen de kaç gündür onlar için koşturuyosun. teşekkür etmesi gerekirken bu şekil olması seni üzdü.
dediğin gibi sudan bi sebep...
bak canım eşine küsme ama yaptığının yanlış olduğunu anlat. önce bi sakinleş seni ne kadar sevdiğini düşün. üzme kendini bak ufacık bişey hatasını anlicak geçecek.
bak kedersiz müsade istedi kesin oklovasını almaya gittiklava:

kızlar ben gidiyorum benim kociş çağırıyor...şu istihareye yatacaklarda gitsin uyusunlar ...güzel şeyler görsünler...hepinize hayırlı geceler...byyyyyyyyyyyyyy

tamam cvanım sana iyi geceler merak etme sen yatıcam birazdan uykum geldi zaten ama daha duş alıcam sengözlerimebaksanab

amannnn ftesdp dert ettiğin şeye bak bunun içinde kavga edilirmi canım hadi üzme kendini zaten yeterince yorulmuşsun kendini daha fazla hırpalama

neyse kızlar ben çıkayım daha duş alıcam ...nevom sende git eşin daha çok kızmasın..ftesdp sende canını sıkma tatlım birazdan eglir öper seni eminim ...hadi size iyi geceler kızlar

saolun kızlar bu olay oyle onemlı deıl onun bu kadar buyutmesı benı uzuyoo bıde ortalıgı bırbırıne kattı telı kırdı delııı yaaaa

Günaydın herkese. ıstihareyi anlatıp çıkıcam malum kurs günü. Bulutum çok net şeyler göremedim inş. Kedersiz görmüştür. Hatırladıklarım şunlar
Nehir Erdoğan (ne alakaysa ?) çok neşeli rüyamda hoplayıp zıplıyo bize gelmiş.
Benim arkadaşlarım mangal yapmış et pişirmişler
bi iş bitirmişler onun sevinciyle çok güzel pişmiş etten bize de gönderiyolar.
ben de onlara yaptığım köfteden veriyorum.
bi alt geçite iniyorum üst tarafta pazar kurulmuş. kasa kasa yeşillik var.
meğer onu satan da ünlü biriymiş ama tanımıyorum.
kızlar normalde inanın dizi filan seyretmem ama niye bunları gördüm anlamadım.
çok samimi bi arkadaşım var onunla yeşilliklerden aldık ama ne aldığımızı hatırlamıyorum...
uyandım
sonra başka bi rüya gördüm
afedersiniz tuvaletim geliyo gidiyorum bi kan boşalıyo ki benden tuvalet kıpkırmızı oluyo uyandım.

Hayır olsun inş.

Pişmiş et görmek yahut onu yemek kolaylıkla elde edilen hayır ve menfaate... devamı ihya'da. imam nablusi'nin tabirleri fena değil ben beğeniyorum.

günaydın kızlar ....nevom sağolasın canım....herzaman ilk görülen rüyalar kabul olurmuş...valla biraz karışık olmuş ama ...inşallaha hayırdır...biliyorsun yeşillik istiharede güzeldir...hani iş bitirmişler diyorsun ya o da inşallah tedavimin bitmesi onun sevincidir...güzel haberidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…