Üzülme!
Yüzün yerde geziyorsan, ellerin boynuna sarılı ise, içini ısıtacak haberlerin mürekkebi damlıyor olmalı ömrünün defterine. Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengârenk çiçeklerin olacak demektir. Hırçın fırtınalar sarsıyorsa sevinçlerinin zirvesini, rüzgârlar dövüyorsa umudunun yamaçlarını, bir yüce dağsın sen demek ki, az bekle, eteğinden serin pınarlar akmaya başlayacak demek ki...
ya bak ne oldu abm demısskı enıste annemı sen al dıye oda annesıyle gonderdı annemı bende nıye bızle gelmedı dıyınce cıldırddıııı nıyee abbıınnn kızlarla gezmeyı bılıyo dıyeeee ortalıgı bu kadar sey ıcın yaptıklarını bıl gorseydınız aglamaktam gözlerım sıstııı bı taraftan sıze yazıyorumm bıde goz yaslarımıı sılıyoruuummmmm ne yapacam bılmıyorruuummmm
kızlar ben gidiyorum benim kociş çağırıyor...şu istihareye yatacaklarda gitsin uyusunlar ...güzel şeyler görsünler...hepinize hayırlı geceler...byyyyyyyyyyyyyy
sadece sana denılecek tek şeyyy süperssssiiinnnnnnn
kızlar ben gidiyorum benim kociş çağırıyor...şu istihareye yatacaklarda gitsin uyusunlar ...güzel şeyler görsünler...hepinize hayırlı geceler...byyyyyyyyyyyyyy
benimki ikide bir geliyo ne yazıyorum diye meraklandı kapattım küstü gitti.hey Allahım ya neyse...
neyse kızlar ben çıkayım daha duş alıcam ...nevom sende git eşin daha çok kızmasın..ftesdp sende canını sıkma tatlım birazdan eglir öper seni eminim ...hadi size iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?