Pişmiş et görmek yahut onu yemek kolaylıkla elde edilen hayır ve menfaate... devamı ihya'da. imam nablusi'nin tabirleri fena değil ben beğeniyorum.
SENİ GİDİ SENİ NERELERDEYDİN SEN BAKEMklava:
YILDIZ DAHA ADET OLMADI YARIN TEST YAPACAK CANIM
inşallah bebişi vardır.bende tedaviyi kestim umudum olmadığı için yıpranıyorum çünki oluruna bıraktım.glikofenin bir tanesini bile içemiyorum mide bulantısı ve kusma yapıyo belki aşılamaya geçe bilirim bilmiyorum karma karışığım...ama eskisi kadar takmıyorum rahatım rabbim ol derse olur taktir onun...
Görmemiştir belki daha gelince muhakkak bi yorum yapargünaydın sisim ..saol canım inşallah hayırlıdır rüyam ama benim dünür benim rüyamı beğenmedi galiba yorum yapmadı baksana
ipek,etipuf siz nerde kadınız bugün
Görmemiştir belki daha gelince muhakkak bi yorum yapar
ipeğimin son durumu neydi acaba odamı izinli..
Etipufumda yok ala ala merak ettim bak
canım neden öyle düşünüyorsun umudun hep olsun canım bak ben 7. seneme girdim ve her ay benim umudum var ALLAH büyük canım ...glikofen ilacını keşke kesmeseydin canım o ilacı benim bir arkadaş içiyordu 2 ay sonra hamile kaldı ...takmıyorum diyorsun ya hadi bakalım belki çoğu hamilede duyduğumuz gibi kafandan çıkardığın anda gelir bebişin :CüvCüv:
inşallah canım glikofeni içtiğimde duramıyorum mide bulantısından çok kötü oluyorum eşimden canından önemli değil ya içme dedi bilmiyorumya geçen ay çok ümitliydim ama negatif sonuç alınca ümidim yok oldu bende bıraktım beklemeyi elbet bebeişim gelip mutlu edecektir annesini ve babasını eşimde yıprandığımı fark etti geçen gece sabaha kadar ağladım neden benimde bebişim yok diye isyan etmedim rabbimin bizide sınaması böyleymiş dedim ama eşim zor sakinleştirdi bakalım artık hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?