Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünür valla ben çok hayırlı bir rüya gördüm ben ve annem boş bir arazi gibi bir yerdeyiz b,r yere gidiyoruz nereye gittiğimi bilmiyoum ama:sm_confused: kar yağmış her taraf bembeyaz annemin kucağında kundakta bir bebek var ama ki,min bilmiyorum :sm_confused: (inşallah senindir) benim de yanımda bir tane deve var onuda kendimizle götürmeye çalışıyoruz gideceğimiz yere ama deve hasta gibi gelemiyo annemle bişey yapamıyoruz ama rüyamın garip kısmı deve afedersin pisliğini yapıyor ama o kadar çok yapıyorki bütün içi temizleniyor sanki kaydirigubbakcemile3 sonra birden bire canlanıyor öyle gördüm rüyayı ...ama dün gece baya bir rüya gördüm hep ailemle ilgili hayırdır inşallah

Kundakta çocuk görmek müjdeye, Çocuk için kundak hazırlamak yaşamak için gerekli tedbirleri almaya; kendinin, eş ve çocuklarının geleceğini düşünerek mal ve para biriktirmeye, kadının çocuğu kundağa sarması eş ve yakınlarına müşfik davranmasına, erkeğin kundağa çocuk yatırması üzerine düşmeyen bir işten dolayı sıkıntıya girmeye, Çocuğun kundağını çözmek insanları sıkıntılı bir durumdan kurtarmaya, Kendini bir kundağa bağlanmış görmek zorluk ve meşakkate, bu kundağı çözdüğünü görmek zorluk ve darlıktankurtulmaya, Kundak bezi çocuksuz kadın için çocuğa, çocuğa yeni bir kundak bezi almak evladına atalık görevini yapmaya, eski kundak bezi almak çocuğu hayata hazırlamakta ihmalkar davranmaya delalet eder.

Rüyada bebek kundağı görmek,i pek yakında muradına erecek anlamındadır.

Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.

Yolculuğa, kadri yüce bir kimseye, Deveye binmek bekar kimse için evlenmeye, evli kimse için hacca yahut rızka; devenin kendine binmesi birinden eza ve cefa görmeye, Bir şehirdeki birçok deve sel baskınına, sahrada görülen birçok deve yağmura, Deve ile uuğraşmak kavga etmeye, hastalığa, Evin önüne deve çökmesi, evde hasta varsa vefatına; Dişi devenin etiş kadın tarafından gelecek dünyalığa, onun sütü bolluk ve berekete, Develerin kavgası saltanat mücadelesine, Devenin dar bir yerden geçmesi bid'at işlemeye, Deveci vali yahut komutana, kaptana ve araç sürücüsüne delalet eder. Deve pisliği mal, deve yavrusu çocuk, deve yünü helal maldır.

Bazı sorunlarla karşılaşacaksınız anca sabrederseniz ve yılmazsanız bu sorunları aşabilirsiniz demektir. Bir deveye sahip olduğunuzu görmek, para durumunuzun iyileşeceğini ve elinize para geçeceğini belirtir.

Birtakım zorluklarla karşılaşacaksınız, ama sabırlı davranıp bunların üstesinden gelebileceksiniz. Bir deve aldığınızı gördüyseniz, elinize çok para geçecek.

Başarı, Kısmet, para, murattır. Deve çölde görülürse umulmayacak kadar büyük zenginliktir. Yere çöken deve bütün sorunların biteceğine işaret eder
.

SENİ GİDİ SENİ NERELERDEYDİN SEN BAKEM klava:
YILDIZ DAHA ADET OLMADI YARIN TEST YAPACAK CANIM

inşallah bebişi vardır.bende tedaviyi kestim umudum olmadığı için yıpranıyorum çünki oluruna bıraktım.glikofenin bir tanesini bile içemiyorum mide bulantısı ve kusma yapıyo belki aşılamaya geçe bilirim bilmiyorum karma karışığım...ama eskisi kadar takmıyorum rahatım rabbim ol derse olur taktir onun...

günaydın canlarımmmm

Sevdam hayırlı olsun transferin allahım inşallah ikiside tutar ya dualrım seninle..iyice dinlen

Kedersizim rüyan hayra çıkar inşallah

canım neden öyle düşünüyorsun umudun hep olsun canım bak ben 7. seneme girdim ve her ay benim umudum var ALLAH büyük canım ...glikofen ilacını keşke kesmeseydin canım o ilacı benim bir arkadaş içiyordu 2 ay sonra hamile kaldı ...takmıyorum diyorsun ya hadi bakalım belki çoğu hamilede duyduğumuz gibi kafandan çıkardığın anda gelir bebişin :CüvCüv:

günaydın sisim ..saol canım inşallah hayırlıdır rüyam ama benim dünür benim rüyamı beğenmedi galiba yorum yapmadı baksana

YILDIIIIIIIZZZZ nerelerdesin yapmadınmı daha testi hadi seni bekliyorummmmm

Son düzenleme:
Görmemiştir belki daha gelince muhakkak bi yorum yapar

ipeğimin son durumu neydi acaba odamı izinli..

Etipufumda yok ala ala merak ettim bak

YOK CANIM GÖRDÜ İSMİ AŞAĞIDA YAZIYORDU NEYSE YA ÖNEMLİ DEĞİL :1closedeyes:

BENDE MERAK ETTİM ONLARI İPEĞİN BUGÜN AŞILAMASIMI VAR ACABA ..ETİPUFTA EN SON SERUMLARI YİYORDU İYİDİR İNŞALLAH

inşallah canım glikofeni içtiğimde duramıyorum mide bulantısından çok kötü oluyorum eşimden canından önemli değil ya içme dedi bilmiyorumya geçen ay çok ümitliydim ama negatif sonuç alınca ümidim yok oldu bende bıraktım beklemeyi elbet bebeişim gelip mutlu edecektir annesini ve babasını eşimde yıprandığımı fark etti geçen gece sabaha kadar ağladım neden benimde bebişim yok diye isyan etmedim rabbimin bizide sınaması böyleymiş dedim ama eşim zor sakinleştirdi bakalım artık hayırlısı....

Selam arkadaŞlar..bı kaÇ gÜnlÜk bır aradan sonra tekrar aranızdayım..kızlar sıze sorum olacak.benım adetım 6 gÜn gecıktı.zannedıyorum kullandıĞım ılaÇlardan..zaten malum tÜp bebekten olumsuz sonuÇ almıŞtım..ama 4 gÜn Çok Şıddetlı sancı bel aĞrısı Çektıkten sonra dÜn adet oldum..ve Şımdıye kadar hıÇ olmadıĞı kadar aŞırı kanamam var.benım gıbı bÖyle bır durumla karŞılaŞan varmı acaba?*Öncedende adetlerm aĞrılı olurdu .ama bı aĞrıkesıcı ıÇtımmı bıraz rahatlardım.ama bu defa bı ıŞe yaramadı aĞrı kesıcıler..Çok ama Çok kÖtÜydÜm..halada sancı Çekıyorum..(

canım glokofeni bende iömiştim tüpbebek tedavisi sırasında d rum vermişti sanırım aç karına alıyordum bendede bulantı yapıyordu ...canım benim o ağlama krizlerine bende zamanında çok girdim şimdi sanırım alıştım bu durumuma ama üzlmüyorum desem yalan olur ..dediğin gibi rabbim bizide bu dertle sınıyor ALLAHım daha büyük dertler vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…