Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benimmm hoşgeldin ..canım benimde her iki tedavimde çok sancılı oldu kanamamda çok fazla geldi ama kanamdan önce benim yoğun kahverengi lekelnmelerim oldu sonra kanamaya döndğ benim bildiğim normal canım tedavi sırasında onca ilaç ,iğne kullanıyoruz hormonlar alt üst oluyor ..ayağını sıcak suya koy canım biraz olsun rahatlatır belki

heyyy herkes nerdeeee?

şimdi geldim kurstan.kedersiz bulut seni görmemiştir canım yoksa senin rüyan çok güzel...benimki de kötü değil yeşillikler, pişmiş et ama seninki daha anlaşılır bence.
burası bugün boş kalmış :çok üzgünüm:
sabır taşından da haber yok. eşim de dün bana yasak koydu onu ihmal ediyomuşum burası artık yasakmış. kaçak yollardan giriş yapacam artık. onu uyutup yazabildiğim kadar yazıp kaçarım:dilcikar:
neyse bu gece yıldızın istiharesini yapalım inşallah..
öpüldünüzzzz

merhaba kizlar,nasilsiniz?istihareye yatanlar bence cok guzel ruyalar gormussunuz,Allah hayirlara vesile etsin.bugun de benimcin yatinca insallah guzel ruyalar gorursunuz.ben cok kotuyum,sinirliyim.2 test yaptim,negativ hep negativ,offfffffffffffffffff ya.yoruldum,doktoruma soyledim,dedi yarin beden isini olc,yukselis varsa hamissindir insallah,diyilse yanima gel dedi,anliycaniz yine doktor.ben aslinda negativ cikmasina diyilde,tedavinin bir sonuc vermdiyine uzuldum.
benim simdi cikmam lazim,isim var biraz,donmeye calisicam,hepinizi opuyorum,
insallah yarin guzel ruyalarinizi okuyup da sevinirim.dua edin kizlar nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok nevom ya ben eminim okudu sonra yorum yazmadan çıktı ..
neden bu eşler böyle anlamadım sanki kötü bişey yapıyromuşuz gibi istemiyorlar burda olmamızı
bugün yıldız için yatıyoruz inş onun içinde ghüzel rüyalar görürüz

ah canım benim nolur üzülme ya. doktoru dinle bakalım az daha sabır hakkımızda hayırlısı olsun canım. ne desem boş

ama neden öle oldu ki istihareyi kendi istedi. kötü bişi de yok kıracak bişey mi yaptık acaba bilmem :uhm:

ben de eşime öyle dedim kötü bi şey mi yapıyoruz sanki fikir alışverişi, ne var bunda klava:

ben çıkıyorum tatlım geldi şimdi. anlaştık bu gece yıldız için inş. hamiledirrr Allah'ım ne olur...

yıldızım ne desem bilmiyorumki zaten burda benim adımı moral vermekten başka bişey bilmiyor diyorlar neyse

canım demek zamanı değilmiş ..olacak inşallah bebişimiz daha çok genciiz allah ömür veririse daha önümüzüde uzun yıllar var SABRIN SONU SELAMET canım a.s

Son düzenleme:

[sıze="2"]boşver önemli değil yorum yapıp yapmaması
canım eşini gücendirme sen ne zaman müsait olursan ozaman yazarsın .. Benimde eşim şuan evde yok diye girebiliyorum yoksa evde olduğu zamanlar zar zor giriyorum bende
[/sıze]

Konuyu açan arkadaşınızın isteği ile konu kapatılmıştır.

haddıdıııı kızllaaar acııllddıdıııı baııınnnn tooppııkkkıımmmııızzz sızı beklıyorummm burdaaaaa

canım ya kabus gibiydi. tüm sevdiklerim gurbete gitmiş gibi...ftsedp sen nasılsın eşinle barıştınız mı.
kedersiz hadi gel

ayyyyyyyyyyyyy evet kızlar şükürler olsun kavuştuk.............amannnnnnnnnnnn birdaha böyle ayrılıklar olmasın....dünürüm gel bakalım.... hani hep beraber aşacaktık bu zorlukları...hemen pes ettin yok öyle..........baharım sen nasılsın...bende bu gece güzel bir rüya gördüm rabbim hayırlara yorsun....
ftsedp canım sen nasılsın................

[/ arıstık cnm barıstık bızım topımıze laf soyleyen donsun kendısıne baksıınnnn bız boyle mutluyuzzz kendıne yenı yer bulsuunnB]

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkk amannnnnnnnnnnnnnnnn ben bilmeden sizleri üzmüşüm...............kırmışım.................özür dilerimmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…