Selam arkadaŞlar..bı kaÇ gÜnlÜk bır aradan sonra tekrar aranızdayım..kızlar sıze sorum olacak.benım adetım 6 gÜn gecıktı.zannedıyorum kullandıĞım ılaÇlardan..zaten malum tÜp bebekten olumsuz sonuÇ almıŞtım..ama 4 gÜn Çok Şıddetlı sancı bel aĞrısı Çektıkten sonra dÜn adet oldum..ve Şımdıye kadar hıÇ olmadıĞı kadar aŞırı kanamam var.benım gıbı bÖyle bır durumla karŞılaŞan varmı acaba?*Öncedende adetlerm aĞrılı olurdu .ama bı aĞrıkesıcı ıÇtımmı bıraz rahatlardım.ama bu defa bı ıŞe yaramadı aĞrı kesıcıler..Çok ama Çok kÖtÜydÜm..halada sancı Çekıyorum..(
gunaydııınn kızllaarrr
merhaba kizlar,nasilsiniz?istihareye yatanlar bence cok guzel ruyalar gormussunuz,Allah hayirlara vesile etsin.bugun de benimcin yatinca insallah guzel ruyalar gorursunuz.ben cok kotuyum,sinirliyim.2 test yaptim,negativ hep negativ,offfffffffffffffffff ya.yoruldum,doktoruma soyledim,dedi yarin beden isini olc,yukselis varsa hamissindir insallah,diyilse yanima gel dedi,anliycaniz yine doktor.ben aslinda negativ cikmasina diyilde,tedavinin bir sonuc vermdiyine uzuldum.
benim simdi cikmam lazim,isim var biraz,donmeye calisicam,hepinizi opuyorum,
insallah yarin guzel ruyalarinizi okuyup da sevinirim.dua edin kizlar nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yok nevom ya ben eminim okudu sonra yorum yazmadan çıktı ..
neden bu eşler böyle anlamadım sanki kötü bişey yapıyromuşuz gibi istemiyorlar burda olmamızı
bugün yıldız için yatıyoruz inş onun içinde ghüzel rüyalar görürüz
yıldızım ne desem bilmiyorumki zaten burda benim adımı moral vermekten başka bişey bilmiyor diyorlar neysemerhaba kizlar,nasilsiniz?istihareye yatanlar bence cok guzel ruyalar gormussunuz,Allah hayirlara vesile etsin.bugun de benimcin yatinca insallah guzel ruyalar gorursunuz.ben cok kotuyum,sinirliyim.2 test yaptim,negativ hep negativ,offfffffffffffffffff ya.yoruldum,doktoruma soyledim,dedi yarin beden isini olc,yukselis varsa hamissindir insallah,diyilse yanima gel dedi,anliycaniz yine doktor.ben aslinda negativ cikmasina diyilde,tedavinin bir sonuc vermdiyine uzuldum.
benim simdi cikmam lazim,isim var biraz,donmeye calisicam,hepinizi opuyorum,
insallah yarin guzel ruyalarinizi okuyup da sevinirim.dua edin kizlar nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ama neden öle oldu ki istihareyi kendi istedi. Kötü bişi de yok kıracak bişey mi yaptık acaba bilmem :uhm:
Ben de eşime öyle dedim kötü bi şey mi yapıyoruz sanki fikir alışverişi, ne var bundaklava:
Ben çıkıyorum tatlım geldi şimdi. Anlaştık bu gece yıldız için inş. Hamiledirrr allah'ım ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?