Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaaaaaaaaaa kızlar ben olayı çözemedim kim ne dedi.......... bir sakıncası yoksa söylermisiniz..........merak ettim............fazla okuyamadımda geçmişi......

iyiyim canım sabahtan beri uğraşıyoruz. kedersiz buraya yumruk havaya :enbuyukkk:
tüm güzel rüyalarımız çıksın inş.

ınsalllaaahhhhh cıksınn ruyalarımmmızzzz kadersız buraya yumruk ahayaa kadersız buraya yumruk havayaaa kadersız buraya yumruk havayyyyaaa

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkk amannnnnnnnnnnnnnnnn ben bilmeden sizleri üzmüşüm...............kırmışım.................özür dilerimmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5Şeniz

önemli değil canım darbe yiye yiye herkesten şüphelenir olduk. bazen diyorum ki Allah korusun ölsem kızların haberi olmayacağı için arkamdan neler konuşurlar diye...

önemli değil canım darbe yiye yiye herkesten şüphelenir olduk. bazen diyorum ki Allah korusun ölsem kızların haberi olmayacağı için arkamdan neler konuşurlar diye...

ALLAH korusun cnm ya a o nedemek oyleeee bu kadersızıııımmm bızede kırıldı herhaldeee gelmıyyoooo topıkımızeee:umursamaz::umursamaz:

baharım benim ömer fef nasıl bakıyor senin civcive ...valla yakalrsa ...bilemem................ahhhhhhhhhhhhh hayal kurmakta güzel..............

kızlar sıze bısey soracccaamm ben f5 de basıyoruummm ama yenı yazılanları okuyamıyoruummmm yaaaa bılgınız varsa yazarmısınız

kızlar bana gelen dünkü misafirimde öncesi çoçuğu olmamış tedaviyle olmuş...inanmazsınız...bana hiçbirşey sormadı sadece çıkarken biraz sordu.... onun için çeken bilir diyorlar ya gerçekten fdoğru

selam kızlar dün bir kabus yaşadık topik kapanınca ama şimdi açıldığını gördüm sevindimm.Memnun olanlar gelir takılır beğenmeyen çeker gider kim nasıl kızdırdıysa kedersizi artıkkkk..

nasılsınız bakalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…