- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
oh sevdamda geldi bu gece onun gecesi inşallah...
slm kızlar.... şükürler olsunki topic açılmışş.... çok şükür.......
sağüol canım benimm hayrolur inşallahh Şeniz bu arada nazmazdan sonra hiç konuşulmayacak diye biliyorum doğrumu
öyle diyolar ama ben kocama ışığı söndür dediydimmmmmirmirmirmir
kızlar sıze bısey soracccaamm ben f5 de basıyoruummm ama yenı yazılanları okuyamıyoruummmm yaaaa bılgınız varsa yazarmısınız
kızlar bana gelen dünkü misafirimde öncesi çoçuğu olmamış tedaviyle olmuş...inanmazsınız...bana hiçbirşey sormadı sadece çıkarken biraz sordu.... onun için çeken bilir diyorlar ya gerçekten fdoğru
ipekten haberi olan var mı kızlar işten izin mi aldı acaba. inşallah her şey yolundadır
hoşbulduk şekerparelerim.... yahu ben dün çok hastaydım diye şirketten izin almıştım... sabah topici açar açmaz bir şokla karşılaştım... sonra geçmişi okudum ama böyle sorun olacak bişeyler yoktu... neyse sonra kedersizle konuştuk... ne olmuşsa artık çok kızmıştı... biz böyle mutluyuz... sizleri burda görmek bile beni okadar mutlu ediyorki anlatamam.... iyiki sizleri tanımışım ve herzaman sizleri burda görmek istiyorum...hepinizi çok seviyorum...
benim anlamadığım nokta moral vermeyipte napacaktı. beklenti ne? bilgi paylaşıyoruz, sorunlara çözüm arıyoruz, kimseyi silah zoruyla tutmuyoruz.sadece dost bildiklerimizden haber alamayınca merak edip telaşlanıyoruz. arkadaşlar bundan sonra hiç kimse için şu niye gelmiyo denmiceeeek. gelene eyvallah gidene güle güle
ftsedp canım eşinle aran nasıl oldu....:teselli:
sevdacım sancın ağrın varmı... iyi bak kendine güzelim...fisfisfis
nevbaharcım bugün kursa gitmedinmi...lmaz:
bulutcum sen neden kedersizime cevap yazmadan kaçtın bakayımm...acelenmi vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?