Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar sıze bısey soracccaamm ben f5 de basıyoruummm ama yenı yazılanları okuyamıyoruummmm yaaaa bılgınız varsa yazarmısınız

yenilenmesi lazım f5 e basınca neden olmuyoki

evet aynen öyle bulutum çeken anlar ona göre soracaksa tedbirli soru sorar gamyoncuiremsu

hoşbulduk şekerparelerim.... yahu ben dün çok hastaydım diye şirketten izin almıştım... sabah topici açar açmaz bir şokla karşılaştım... sonra geçmişi okudum ama böyle sorun olacak bişeyler yoktu... neyse sonra kedersizle konuştuk... ne olmuşsa artık çok kızmıştı... biz böyle mutluyuz... sizleri burda görmek bile beni okadar mutlu ediyorki anlatamam.... iyiki sizleri tanımışım ve herzaman sizleri burda görmek istiyorum...hepinizi çok seviyorum...

aynen öyle canım okadar alışmışım ki sizlere yattığım yere monitör ve klavyeyi sehpanın üzerine koydurup öyle girdim akşamları akannehir merak ettim neler var yok diye iyi ki tanımışım sizleri iyi ki varsınızzz vereliniortak Şeniz

kızlarrrr burdaaa sadece sıze yazmak konusmak bıle bana ıyı gelıyooo bıde gecmıse bende baktıımmm goremedeıımm hangıı sayfada cnm bılıyosan dede bızde bakalıımm

kedersizde nerde kaldı hadi gel artık klava: çıkarttırmsyın yine oklavayı bana.hemen gaza gelmeyelim boşverinnnn Rabbimm herşeyi bilirrrr içimize göre verir unutmayın biz yeterki arkadaşlığımızı bitirmeyelim :1shok:

benim anlamadığım nokta moral vermeyipte napacaktı. beklenti ne? bilgi paylaşıyoruz, sorunlara çözüm arıyoruz, kimseyi silah zoruyla tutmuyoruz.sadece dost bildiklerimizden haber alamayınca merak edip telaşlanıyoruz. arkadaşlar bundan sonra hiç kimse için şu niye gelmiyo denmiceeeek. gelene eyvallah gidene güle güle

ftsedp canım eşinle aran nasıl oldu....:teselli:
sevdacım sancın ağrın varmı... iyi bak kendine güzelim...fisfisfis
nevbaharcım bugün kursa gitmedinmi...lmaz:
bulutcum sen neden kedersizime cevap yazmadan kaçtın bakayımm...acelenmi vardı...

öyle tabiki herkes serbest biz arkadaş görüp meraklanıp soruyoruz hoşş ama boşmuşş...Amannnnnn kapatalım bunları boşverinnn

yaaa aama oznm onu ozledıgımızıı nerden bılecekkk arada boyle curukler cıkacak ammmaa onlarıda bız temızleyecegız aramızdan

ulen kendimle çeliştim gördün mü gelene eyvallah gidene güle güle dedim arkasından merdane komik oldu farkındayımmm

ama beni merak etmenizi isterim...:çok üzgünüm: gelmediğim zamanda eti_puf nerde acaba hastamı denildiği zaman geldiğim zaman merak edildiğimi bilmek bile çok hoşuma gidiyoo...

etipufum gaz sancım oluyo birde adet olcakmışım gibi gidip gelen bir ağrım oluyo şimdide göğsüme ağrı girdi baktım şekli şemalı değişmiş okadar çok ilaç iğne kullanıyorumki normal zannediyorum bunlar :lepi: neyse kızlar ben pek duramıcam arada bir gelirim
öptümm sizleri dayanamam gelirim sonra kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…