Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kedersiz ve nevbahar tşk ederim ilginize.valla iyice bunalım moduna girdim allahım bir an önce bizede anneliği o güzel duyguyu nasip etsin.görüşmek üzere canlarım

SEVDAM ÇALIŞMAYAMI BAŞLADIN..KEŞKE BıRAZ DAHA DıNLENSEYDıN...BU HAFTADA OLSA...ya benim doktorum ilk denemede sadece crinone diye bir jel vermişti...tüpün içindeki jeli vajinaya doğru giriyorsun içeriye veriyorduk..hep diyordum jelin çubuğuda küçük değildi..hep beni düşündürüyordu..oraya girip çıkarken zarar veriyor sanıyordum..birde vitamin kulanıyordum..başka birşey vermemişti...bu sefer nasıl yapacak bilmiyorum...ondan merak edip sordum canım...

VALLA JEL NASIL BİLMİYORUM AMA PROGESTERON HAMİLELİK İÇİN GEREKLİ BİRŞEY VE BİZİMKİ SUNİ GEBELİK OLDUĞUNDAN DIŞARIDAN TAKVİYE GEREKEN BİR OLAY JEL BUNU MU KARŞILIYOR BİLMİYORUM AMA GENELDE İĞNE KULLANIYORLAR YAA laelaelaelaelae

sevdam bugün kaçıncı günün...varmı..bir rahatsızlığın...şikayetin...oralarda fazla yorma kendini...gerçi yarından itibaren tatil...yine evde dinlenirsin....ne yaptın ananastan yedinmi...birde kabak çekirdeği alsaydın yanına çıtlatırdın kızzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

bugün transfer günümde sayılırsa 5.günüm :lepi: hihoyyyt zaten hep oturuyom yorulmuyom zemuszemus evet yarında çalışcam sonra 3 gün tatil :lepi: anans yiyom yememmmiiii hemde çok beğendimmm kabak çekirdeği de 2 gündür yiyom şimdi yanımda ise fındık ceviz badem karışımı var sositososito kendime iyi bakıyommm :1hug:

ohhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhh afiyet olsun yeğenime veyada yeğenlerime iyi bak....sevda ananası 5 gün yemek gerekiyormuş herhalde...fazla yemesi zararmış diye okudum sanki...onun için dikkatli ye...bir tane ananası 5 e bölüyorlarmış o bitene kadar diye biliyorum...

kız dünür görüyorum seni ama hiç selam yok...ne işler peşindesin söyle bakalım hııııııııııııııııı ....

aaa ilk defa duydummm :sm_confused: ee bugünden itibaren yemimm mii dün akşamda yemedim gerçi ama

ne demek canım yorulmak yatarım yine ne olacak bundan kolay işmi var yan gelip yatıyorsun :roflol: :roflol:
kedersizimm nasılsınn cnaımm belin ne durumda şuan
şuan beli iyi şükür 1 hafta sonra kontrole gidecem ..ama dişlerim yine ağrısını hisettirmeye başladı
DÜnÜrÜm senİn İÇİn yatmazmıyım ...bende yatacaĞım..kız yok bİlİnÇ altı olmaz...ÇÜnkÜ farklı bİr durum oluyor....
yatıcan tabii hem benim için olmasada gelinin için :hulya:
kızlar günaydın aşılama yapıldı pazartesi kayınpederim vefat etti ben ,işe bugün gelebildim şimdi işlerim var maaş ödemelerini yapmam lazım çıkıyorum birazdan gelir geçmişi okurum
canım aşılalam hayırlı olsun allahım gönlüne göre versin yüzünü güldürsün inşş ..canım hepimiz seni çok merak ettik demek kayınpederin vefat etmiş başınız saolsun mekanı cennet olsun inş
Kedersiz ve nevbahar tşk ederim ilginize.valla iyice bunalım moduna girdim allahım bir an önce bizede anneliği o güzel duyguyu nasip etsin.görüşmek üzere canlarım

rica ederim canım ne demek hepimizin derdi aynı.. ne zaman sıkılsan gel biz hep buralardayız :lepi:

5 gün olmuş bile he .aman az kalmış iyi haberini almaya hadi bakalım :teytey:

iyi bak tabi kendine yarasın canım benim sevdam bide genelde afedersin gaz sancısı oluyor transferden sonra oluyor o zaman kısa yürüyüşler yap hemen çıkarmak için zorlama sakın kendini kaydirigubbakcemile3 acılı yemeklerdende uzak dur canım ben ilk tedavimde canım tost çekmişti eşimi aradım bana tost getir diye oda acıyı sevdiğimi biliyor ya bol acılı yaptırmış valla hem sancıdan afedresiniz hemde ishalden duramıyordum o yüzden sen tedbirli ol :hulya:

tamam dünürüm sen işlerini hallet..kız yapmazmıyım ben gelinim için herşey... dünürüm bu tüp bebek bölümünde bebek özlemi diye topik var...ordaki video çok hoşuma gitti kopyalamak istedim buraya yapamadım..sen bir dene belki yaparsın paylaşmak istedim..hatta son sayfasında bende varım kopyalayım derken oraya kopyalamışım...hadi bir uğraş canım...

ben o videoyu biliyorum canım hatta o zamanlar bende eklemesini bilmiyordum bir arkadaştan rica etmiştim

sevda valla canım az önce senin için araştırdım ama rastlamadım..ya benim aklımda yanlış kalmış...onun için sana yanlış bilgi vermeyeyim...ha birde dut kurusu yemek iyiymiş..onuda öğrendim...kızartma yok..nane maydonoz yasakmış..kırmızı ette bol bol sebze meyve tüketmek gerekmiş....

ahh canımm o gaz öldürcek beni zaten :roflol: motor egsozu gibi çalışıyom şimdi işteyim olmuyo :roflol:

ya ne yaptın dünür kaldıracam o videoyu ben ne kdar izlesem göz yaşlarım sel oluyor mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…