Kızlar hepiniz sağolun dostlar sağolsun kayınpederim hastaydı zaten allah kurtardı sizler neler yapıyosunuz sevdacım beş gün olmuş bile hadi hayırlısı inşallah tutunur sıkı sıkı ben nedense pek umutlu değilim sanki tutmadı gibi geliyo
belimde çok ağrı var adet olucakmış gibi
Pazartesi canım biliyorum daha ne hamilelik belli olur ne adet olurum ama işte bi umutsuzluk kapladı içimi eşimde kızdı zaten bu kadar erken belli olsa doktor onbeş gün sonra kan ver demezdi hemen bakardı dedi kendi dinlemekten vazgeç dedi
sevda valla canım az önce senin için araştırdım ama rastlamadım..ya benim aklımda yanlış kalmış...onun için sana yanlış bilgi vermeyeyim...ha birde dut kurusu yemek iyiymiş..onuda öğrendim...kızartma yok..nane maydonoz yasakmış..kırmızı ette bol bol sebze meyve tüketmek gerekmiş....
sevdam izleme sakın gönderdiğim videoyu mafoldumben
Kızlar hepiniz sağolun dostlar sağolsun kayınpederim hastaydı zaten allah kurtardı sizler neler yapıyosunuz sevdacım beş gün olmuş bile hadi hayırlısı inşallah tutunur sıkı sıkı ben nedense pek umutlu değilim sanki tutmadı gibi geliyo
belimde çok ağrı var adet olucakmış gibi
kızlar ben çıkıyorum eşim geldi kahvaltı yapıcaz görüşürüzz
ipekcimm başınız sağolsun canım.... Aşılamanda hayırlı olsun inşallahh.... özlettin kendini canım... Umarım rabbim senin yüzünü güldürür...
Kızlar geçimşi okuyorum istihareye yatıyomuşsunuz benim içinde yatan olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?