Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kızlar hepiniz sağolun dostlar sağolsun kayınpederim hastaydı zaten allah kurtardı sizler neler yapıyosunuz sevdacım beş gün olmuş bile hadi hayırlısı inşallah tutunur sıkı sıkı ben nedense pek umutlu değilim sanki tutmadı gibi geliyo
belimde çok ağrı var adet olucakmış gibi

daha başta pes etmek yok ipeğim daha dur hemen adet olamazsın zaten sancılar ilaçlardan oluyor ..senin ne zaman oldu aşılaman canım

Pazartesi canım biliyorum daha ne hamilelik belli olur ne adet olurum ama işte bi umutsuzluk kapladı içimi eşimde kızdı zaten bu kadar erken belli olsa doktor onbeş gün sonra kan ver demezdi hemen bakardı dedi kendi dinlemekten vazgeç dedi

tabi canım daha bişey belli değil üzme kendini relex ol lütfen :1hug:

aman iyi yemeye devam yalnız kızartma yiyom yaaa :kedi: bilmiyodum gerçi birde kapsülümü unutmuşum eve gidince fitil atcam artık nasıl unuttum yaa klava:

sevdam izleme sakın gönderdiğim videoyu mafoldumben

izlemedimmm canımmmm :uhm:

ipeğimm hemen karamsarlığa düşmüşsün benimde bel ağrım çok var adet ağrılarımda oluyo hemen böyle düşünme daha 3.günün aşılaman içinnn :1hug:

kızlar ben çıkıyorum eşim geldi kahvaltı yapıcaz görüşürüzz

tamam canım afiyet olsun

tabiki ipeğim senin içinde yatarız..ama bu gece sevda için tekrar yatacağız dünürümle...yarında olmazsa senin için yatarız...hemde öyle hemen olumsuzluklar yok...iyi düşün iyi olsun...

kız dünür insan bizi de davet eder...nazikende olsa...kızlar bizim misafir geldi yine..neyse dünürüm sen bu misafire çay ikram et....misafire iyi bakmak gerek...

ipekcimm başınız sağolsun canım.... aşılamanda hayırlı olsun inşallahh.... özlettin kendini canım... umarım rabbim senin yüzünü güldürür...

kızlar merhaba kapalı diye girmemiştim ama okadar çok yazmışınız ki geçmişi okuyadım....
bugun çok fena grip olmuşum ..aksırıp tıskırıp duruyom eve gidicem ama müşterim gelcek onu beklyiom.

bu arada sevdam ve ipeğim hayırlı olsun güzel haberlerinizi alırız inşallah
sen nasılsın etipufum

ipeğim allah rahmet eylesin sanırım kayınpederin vefat etmiş...başın sağolsun

ipekcimm başınız sağolsun canım.... Aşılamanda hayırlı olsun inşallahh.... özlettin kendini canım... Umarım rabbim senin yüzünü güldürür...

sağol canım bende sizi özledim canım aklıma geldiniz merak edicekler beni dedim ama haber vericek fırsat olmadı inşallah dediğin gibi yüzüm güler

bulutçum sende sağol canım yatarım senin için demişsin çok memnun olurum

sibelimmm hoşgeldin canım evet açıldı topiğimiz geçmiş olsun aman dikkat et canım kendine de bebişede
sağol canımmm güzel dileklerin için

Bir yandan geçmişi okuyorum bir yandan okuduklarıma yorum yapıyorum
bizim topiğimiz neden kapandı ne oldu burası bizim için moral deposu kim üzdü kedersizimi gelmeyeni sormamak bence çok saçma ben merak ettiğimi sorarım benimde merak edildiğimi görüncede mutlu oluyorum beni merak eden nerde olduğumu sorsun tabi

offf bir anda sancım oluyooo yaaaa :sinifsinif: inşaallah normaldir bunlar fitilimi unutmasam daha iyi olacaktı ama neyse

sibelcim geçmiş olsun canım... dikkat et kendinede prensesede...ben aynıyım ama çok şükür yinede idare ediyorum...

aman sevdam kullandığın ilaçlarını düzenli al....inşallah bu sancılarda bebeğinin[bebeklerinin]rahme tutunma ağrılarıdır...kendilerine şimden sonra 9ay geçirecekleri mekanlarını ayarlıyorlar...onun için şikayet etme annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…