aman sevdam kullandığın ilaçlarını düzenli al....inşallah bu sancılarda bebeğinin[bebeklerinin]rahme tutunma ağrılarıdır...kendilerine şimden sonra 9ay geçirecekleri mekanlarını ayarlıyorlar...onun için şikayet etme annesi...
etipufum şimdi kaç aylık oldunuz...size geçen seferde söylemiştim hamileler diğer topiktekiler gibi takvim yapsınlar..bizlerde takip edelim sizleri...hatta gününe kadar yazıyorlar...sizler yapında şimdi arkanızdan yeni anne adayları yapar...ondan sonra burası cıvıl cıvıl olur....
eğer yapımıyorsanız...dünürümden rica edin o bu işlerde usta....
ahhh bilsemm içimde olduklarını herşeye razıyım ama bunlar korkutuyo insanı :tomato:
tammam bulutum güle güleee canım ama nasıl kalmayalımmm çalışıyos
ipeğim aynı dediğin gibi bir iyiyis bir kötü allahın izniyle şu bekleyiş hayırlısıyla bitse...bu arada bana telefon gelmedi sanırım diğer yumoşlar donduralamadılmaz: çünkü dondurursak tel açarız eğer açılmazsa bilinki olmamıştır dediler
aaa inşallahhh bu sefer seninkiyle birlikte onun yuvasıda durur canım bende çok dikkat ederim böyle şeylere
yatarız tabi arkadaşım ama o kadar çok talep varki kaydirigubbakcemile3sıran gelince senin içinde yatarız:hulya:Kızlar geçimşi okuyorum istihareye yatıyomuşsunuz benim içinde yatan olurmu
izlemediğin iyi oldu boşver seni ve ipeği bu durumda üzmek istemedim a.sizlemedimmm canımmmm :uhm:
sisi geçmiş olsun canım mağlum antalyada havalar kötü dikkat et kendine ve perizademize:ecrin_bebek:kızlar merhaba kapalı diye girmemiştim ama okadar çok yazmışınız ki geçmişi okuyadım....
bugun çok fena grip olmuşum ..aksırıp tıskırıp duruyom eve gidicem ama müşterim gelcek onu beklyiom.
bu arada sevdam ve ipeğim hayırlı olsun güzel haberlerinizi alırız inşallah
sen nasılsın etipufum
ipeğim allah rahmet eylesin sanırım kayınpederin vefat etmiş...başın sağolsun
aman ipeğim ne sen sor ne ben söyliyim boşver burdayım işte YANINIZDA :lepi:Bir yandan geçmişi okuyorum bir yandan okuduklarıma yorum yapıyorum
bizim topiğimiz neden kapandı ne oldu burası bizim için moral deposu kim üzdü kedersizimi gelmeyeni sormamak bence çok saçma ben merak ettiğimi sorarım benimde merak edildiğimi görüncede mutlu oluyorum beni merak eden nerde olduğumu sorsun tabi
içinde iki tane yaramaz var :ecrin_bebek:offf bir anda sancım oluyooo yaaaa :sinifsinif: inşaallah normaldir bunlar fitilimi unutmasam daha iyi olacaktı ama neyse
sağlık olsun takma kafana sen içindeki bebişlere odaklan inşallah onlar sana tutunsun sevda biliyomusun çok ilginç bi şey oldu ben ilk aşılamayı yaptırırken biz<im pencerenin önüne kuş yuva yapmıştı ama yağmurda yuva bozuldu olmadı onun yuva bozulduktan iki gün sonrada ben düşük yaptım bugün camdan baktım gene kuş yuva yapmış oturuyo bakalım bu sefer ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?