Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdacım sancılar seni tedirgin etmesin canım... inşallah bir sorun yoktur.. ilaçların etkisinden oluyordur korkma güzeller güzeli anniş adayı... inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorlardırda ondan sancıların oluyordur...

etipufum şimdi kaç aylık oldunuz...size geçen seferde söylemiştim hamileler diğer topiktekiler gibi takvim yapsınlar..bizlerde takip edelim sizleri...hatta gününe kadar yazıyorlar...sizler yapında şimdi arkanızdan yeni anne adayları yapar...ondan sonra burası cıvıl cıvıl olur....

eğer yapımıyorsanız...dünürümden rica edin o bu işlerde usta....

Sevdam mesajını okudum canım ağrılarını dert etme normaldir aşılamada bile ağrı sızı oluyo biliyosun .... Sisim sanada geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine

ahhh bilsemm içimde olduklarını herşeye razıyım ama bunlar korkutuyo insanı :tomato:

ahhh ahhh bende çok söyledimmm ama kimse yapmadııı klava: ne var sanki bizde takip etsek yeğenlerimizi

ahhh bilsemm içimde olduklarını herşeye razıyım ama bunlar korkutuyo insanı :tomato:

tedavi sürecin çok güzel çok başarılıydı canım bence sonucun da çok güzel olucak korkma seni çok iyi anlıyorum kimi zaman karamsar olursun kimi zaman umutlu kimi zaman korkarsın bende öyle oluyorum
içini ferah tut

aferin size böyle güzel şeyler konuşun..yok öyle kötü şeyler...dilinize biber sürerim hııııııııııııı yeğenlerimide üzmeyin....

kızlar benim çıkmam lazım sonra görüşürüz....kendinize iyi bakın sevda ve ipek bence sizlerde bu kadar bilgisayar başında kalmayınnnnnnnnnnnnn

tammam bulutum güle güleee canım ama nasıl kalmayalımmm çalışıyos
ipeğim aynı dediğin gibi bir iyiyis bir kötü Allahın izniyle şu bekleyiş hayırlısıyla bitse...bu arada bana telefon gelmedi sanırım diğer yumoşlar donduralamadı lmaz: çünkü dondurursak tel açarız eğer açılmazsa bilinki olmamıştır dediler

sağlık olsun takma kafana sen içindeki bebişlere odaklan inşallah onlar sana tutunsun sevda biliyomusun çok ilginç bi şey oldu ben ilk aşılamayı yaptırırken biz<im pencerenin önüne kuş yuva yapmıştı ama yağmurda yuva bozuldu olmadı onun yuva bozulduktan iki gün sonrada ben düşük yaptım bugün camdan baktım gene kuş yuva yapmış oturuyo bakalım bu sefer ne olucak

aaa inşallahhh bu sefer seninkiyle birlikte onun yuvasıda durur canım bende çok dikkat ederim böyle şeylere

sevda keşke bir defa arayıp sorsaydın ..onlar arama demişler ama ben duramam ararım...bellimi olur..unuturlar seni aramayı...eğerde dondurulmadılarsada üzülme sen şimdi seninle olanları düşün...

bulutum akşam arıyacam bakalım belki dediğin gibi olmuştur diye ama zannetmiyorum tutmadı demek onlar tutsaydı daha da mutlu olcaktım ve daha da ümitlenicektim hayırlısı diyelim canım

ipek inşallah bu sefer ne o kuşun yuvası bozulur nede senin hayallerin yıkılır..inşallah müjdeli haberi verirsin...evet dediğiniz gibi çalışıyorsunuz hani hiç kaçamak yapamazmısınız...

canım onların tutmasını boş..inşallah bu sefer tedaviyle hamile kalırsın birdahakinede kendiliğinden gelir bebeğin...biliyorsun çok öyle hamile kalanlar..yani canım ALLAHTAN hiç bir zaman ümit kesilmez...

Kızlar geçimşi okuyorum istihareye yatıyomuşsunuz benim içinde yatan olurmu
yatarız tabi arkadaşım ama o kadar çok talep varki kaydirigubbakcemile3sıran gelince senin içinde yatarız:hulya:
izlemedimmm canımmmm :uhm:
izlemediğin iyi oldu boşver seni ve ipeği bu durumda üzmek istemedim a.s
sisi geçmiş olsun canım mağlum antalyada havalar kötü dikkat et kendine ve perizademize:ecrin_bebek:
aman ipeğim ne sen sor ne ben söyliyim boşver burdayım işte YANINIZDA :lepi:
offf bir anda sancım oluyooo yaaaa :sinifsinif: inşaallah normaldir bunlar fitilimi unutmasam daha iyi olacaktı ama neyse
içinde iki tane yaramaz var :ecrin_bebek: onlar şimdi annelerinin rahmine tutunmak için yol alıyorlar ondan sancıların oluyor merak etme sen :CüvCüv:

gerçektenmi :1shok: canım bu tesadüf olamaz değildir yane ayy ben böyle olaylara çok inanırım valla ipeğim inşallah birtanem inşşşşşşş :CüvCüv: :CüvCüv:

ayy kedersizimmm içinde iki tane yaramaz var onlar şimdi annelerinin rahmine tutunmak için yol alıyorlar ondan sancıların oluyor merak etme sen heyecan yaptım valla bu durumu kendimde hiç benimsememiştimm inşallahhh dediğiniz gibi Rabbimde böyle dilerde bebeklerimizi verir :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…