Inşallah kedersizim inşallah tesadüf değildir birde ne oldu biliyomusunuz
kayınpederim pazar akşamı ağırlaştı hastaneye kaldırdık dedimki eşime inşallah baban bize izin verir tedavimiz son aşamada yarım kalmaz inşallah dedi sonra pazartesi sabah gittik hastaneye yapıldı aşılama eşim beni eve bıraktı babasının haberi geldi o zmanda çok tuhaf oldum biri giderken biri geliyomu acaba dedim rahmetli kayınpederim sanki sesimi duydu bizim işimizin bitmesini bekledi
allahh allahhh ben böyle şeylere çok inanırım... Inşallah meleğin seninledir canımm...
,nşallah canım eşim bile babam gitti torunu gelicek galiba dedi ama ben çok umutsuzum
merhabalar neyapıyposunuz
öyle düşünmeeeeeeee:mymeka:
kafama kafama ne vuruyon aptal edicen
belki akıllanırsın diyelmaz:
ama ben akılsızca bişey demedimki eşimin söylediğini söyledim
o da kötü maksatla demedi
umudum yok diyorsun yaaa ondan kızdım sanaklava:
kafama istediğin kadar vur bence zaten sen kafama vurmadan
benim kafama uçmuş baksana br türlü anlamadım
kızlar günaydın aşılama yapıldı pazartesi kayınpederim vefat etti ben ,işe bugün gelebildim şimdi işlerim var maaş ödemelerini yapmam lazım çıkıyorum birazdan gelir geçmişi okurum
bugün transfer günümde sayılırsa 5.günüm :lepi: hihoyyyt zaten hep oturuyom yorulmuyom zemuszemus evet yarında çalışcam sonra 3 gün tatil :lepi: anans yiyom yememmmiiii hemde çok beğendimmm kabak çekirdeği de 2 gündür yiyom şimdi yanımda ise fındık ceviz badem karışımı var sositososito kendime iyi bakıyommm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?